Erkek arkadaşım bana mı tuhaf geliyor

Seviyorsaniz beklersiniz. 22-23 yaş genç bir yaş. Liseden beri birlikte olan arkadaslarim daha bu sene evlenebildiler 27 yaşinda, ayni sekilde eşimin arkadasi 10 sene birliktelikten sonra 1 sene once evlendiler. Şartlar mecburi beklemeyi gerektiriyorsa, seven insan bekler.
Siz adami degil evlenmeyi istiyorsunuz daha çok.
Yaşiniz 30lar olsa anlayacagim daha 22 yaşinda isim koyalim diye darlamak ne. Ayrilin en iyisi.

Bu arada illa herkes 30da evlensin, erken evlenen surunuyor kafasinda degilim ama şartlar uygun degilse seven insan bekler.

25'e kadar gerçekten büyük değişimler yaşıyor insan. Ergenlikle ilgili fiziksel değişimler tamamlansa da beyin gelişimi 24-25 yaşlarına kadar devam ediyor çünkü.
Özellikle duygusal bölgeler ve olayları değerlendirme ve karar alma mekanizmaları değişiyor. O yüzden 17 yaşındaki aklınla sevip beğendiğin birisi 25 yaşında farklı süzgeçlerden geçince çok rahat elenebilir.
Şimdi nişanlansalar birkaç sene sonra ikisinden biri "yav ben ne yaptım" diyebilir. Evlilik kararı almak için çok erken yaşlar.
Kesinlikle öyle oluyor inanın ben 25 imde 24ümdeki aklımı bile beğenmedim 27 oldum diyorum ki ya ben 25 de çocukmuşum nasıl küçük bir yaşmış ama o zamanlar bana sorsan ohooo ben 20de kocaman kadındım bence 25-27-30-35 gerçekten büyük dönüm noktaları zaten bu 27 ikinci ergenlik sayılıyor

Son 3 ya da 2 yıldır ne yapıyor peki? Bir yandan çalışıyor mu mesela? O zaman normal. Ama 23 yaşında tek başarısı 2 yıllık okul bitirmek ve hiç iş deneyimi olmamak ise normal değil.

Geçen sene bitti 2 yıllık
4 e tamamlamak için sınava girecekti koronadan dolayı sınava giremedi
Bu sene girecek

Hemen karakteri değiştir. Bence anlayış gösterirsin. 23 yaşında kızım ders çalışmasa fing fing takılsa bende bağırırım, kızarım erkek arkadaşına da hesap vermem. Önce iş güç ekmek sonra pembe panjurlu ev. Evlenirken eşim 26 yaşındaydı , bana seni seviyorum ama keşke 30 dan önce evlenmeseydim dedi. bunu 11 yıl sonra söylüyor. bu devirde bir erkek kolay kolay evlenmez, 23 de kessen evlenmez. evlenmesin de zaten .

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye 🤣🤣
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?

TEPKİM DERS ÇALIŞMASINA DEĞİL!! Çalışsın tabiki
TEPKİM ANNESİNE BU SEBEPTEN BAĞIRDIĞI İÇİN
tuhafıma gitti yani
Soğumuşsun
Karar da vermişsin

Evlenmek istiyorum diye çocuk mu oldum şimdi tamam okusun çalışsın ben hop yıldırım nikahı koyalım demiyorum. Zaten okulunu bitirsin mesleğini eline alsın kariyerli olsun lafım sözüm yok. Mesela bunları benimle sözlü veya nişanlıykende yapabilir dimi. Babamda baskı yapıyor adını koyalım gezmeyin böyle diye. Size nesi çocukça geldi. Benim çevremde çok tanıdık var şuan sözlü olup okulun bitmesini meslek Sahibi olmayı hedefleyen ya da evlenip hala üniversiteye devam eden bir Ablam var şuan ikinci bölümü okuyor
Güzel çocuğum ne gerek var adının konmasına?
Noluyor sanıyorsunuz adı konunca?
Elti görünce kayınvalide gönlü yapacaksınız
Ay valla bazı kızlar ne meraklı bu işlere erken başlamaya 🤦‍♀️
Sizden de çok fazla 2 3 yıl nişanlıyken bekleyecek kız enerjisi almadım
Hadi dürüst olalım çocuk mesela o işi beğenmedim şunu bekleyeyim dese ilk fırsatta daha kaç yıl bekleyeceğiz diye sorun çıkarırsınız

Aileniz de işi olan askerliği bitirmiş birine filan kız vermek istese keşke
Bir kriteri olsun yani
Hala okuyor işİ yok askerlik yok
En azından birinden biri olsun yani
Düşünüyorum mesela benim ailem rahatsız olurdu hiçbi şeyi olmayan biriyle beni sözlemekten nişanlamaktan

Ailelerimiz biliyor zaten okulum Haziran’da bitiyor haziranda tanışsalar isteme söz nişan derken anca diye düşündüm bu arada yadırgamayın ama babamda adının konmasını istiyor yani böyle gezmeyin bi gören olursa en azından sözlüsüyle geziyor derler diyor

Hee daha simdiden "sözlüsüyle geziyor" desinler diyen bir baba sizi kaç sene nişanli sözlü olarak gezdirecek?????
Daha okul, askerlik, iş guç ayarlamasi var. Yarin obur gun baban başlayacak duguuuun nee zaman bu kadar uzatilir miymiş elalem konusuyor demeye. 🙄

Ayyy cocuga acidim. Annesi de iyi yapiyor 23 yaşinda daha okuluyla ugrasan cocugun eline yuzuk gecirip sorumluluk yuklemeye ugrasiyorsunuz, belki de kolay ayrilmasin diye... 🙄🙄

Erkek arkadaşınin annesi bırak telefonu ders çalış dedi diye kiziyorsunuz çocuk gibi görüyorsunuz ama sizin babanız söz yapalım ne zamana kadar böyle gezeceksiniz diye darlayinca, koca insanlarız diyemiyor musunuz..Anneler babalar yaşı kaç olursa olsun evladını iyiliği için ikaz edebilir benim için bir sorun teşkil etmezdi,önünüzde uzun zaman var bu kadar sebeple siz soguduysaniz bu işin sonu görünmez zaten bencede ayrılın..

erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor.
ne kadar aklı başında ve mantıklı bir insanla berabersiniz,ben çocuğun yerinde olsam sizden soğurdum.
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
eee işiniz hemen hazır mı? mezun olur olmaz üzerinize iş mi fırlatıyorlar? neyle geçinip evlenmeyi düşünüyorsunuz??
Erkek arkadaşım çocuk gibi
kusura bakmayın ama çocuk gibi olup saçma sapan düşünen sizsiniz. erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben sizden soğurdum.

önünü arkasını düşünmeden,çocukça planlar yapan birisiniz.

sevgiliniz çok mantıklı ve realist bir insan.

iyi madem işsiz aşsız evlenin sonra para yok diye de birbirinizi yiyin.

evlilik kaçmıyor,önemli olan gereken şartları sağlayıp evlenebilmek.

helal olsun sevgilinize vallahi ben takdir ettim.

Ben hemen yarın nikahı kıyalım demiyorum ama şimdiden adını koysak diyorum
Adını koymak niye. Tapuya şerh koydurmak gibi ne alaka yani. Adını koyunca her şey arap saçına dönüyor bunu hiç düşündünüz mü? Aileler iletişimde olmak zorunda gitmeler gelmeler olacak yok hediyeleşme vs... tabi bu arada sizler büyüyecek olgunlasacaksiniz belki fikir ayrılıkları içinden çıkılmaz hale gelecek. Simdi adini koyalım diyen siz,bu sefer nişanlı nişanlı kac yıl beklicem seni moduna gireceksiniz bu kez evlilik için darlayacaksiniz sevgilinizi... kısacası cok erken bazi şeyler için erkek arkadaşınız cok mantikli düşünüyor ya ona uyun ya da size uyan birini bulun derim

O yaş evlilik yaşı mı bu yaş evlilik yaşı mı diye diye milletin cinsel organları küf tutacak. Bırakın evlensinler ne bu karşıtlık anlamıyorum ki bu sitede. Kız diyor ki annesinin bağırması tuhafıma gitti ders çalış diye bence de tuhaf. Üniversite öğrencisi mi ilkokul mu belli değil. Evlilik istiyorsan farklı adaylara bak derim. Henüz ergenliği atlatamamış daha 4 yıla tamamlayacaksa bir de ohoo

Back
X