- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
dedı ve onu terkettim. benı kıyaslıyor..
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........
canımmm bak seni o kadar iyi anlıyorum ki... çünkü biz kızlar yanımızda her yönden güçlü, gururlu, kimseye muhtaç olmayacak, sahiplenici erkekler seviyoruz... açıkçası bende aynen senin gibiyim...erkek para pul muhabbeti yapınca, hele bi de isteyince tık diye soğuyorum... eğer çok seviyorsan ve biraz daha denemek istiyorsan devam et ilişkinize ve onu test et bazı konularda... mesela bir yere gittiğinizde sana hesap ödetir mi? yada senin ödemen konusunda ima yapar mı? cimri bir adam mı? sana süprizler yapıyor mu yada ileride yapacak mı? ileride ciddi konulardan konuşurken senin maaşının üstünde hayalleri var mı? yani bunlara dikkat et... para konularında ağzını yoklayabilirsin arada...
canım normalde bana hıc hesap ödetmezdi.. ya 1 ya ıkı kere fln . ama bende mesela ona hedıye fln almıştım (hanı madem hesap ödetmıyor, baktım evınde çaycı yok, bende o tarz bısey almıstım... )
neyse canım aslında ona karşı içimde bıseyler vardı ama bu olaydan sonra bılmıyorum. bunu tamamen saf ve ıyı nıyetle soyledıgıne ınanmayı okadar ısterdım kı...
bana sürpriz pek yapmaz canım, bıraz kabadır, düşünemez o tur şeyleri.
benım maaşımla ılgılı evet hayallerı var, ev alacakmışız.......[/B]
Kızlar merhaba. Bu derdımı kımseye acamıyorum sıze anlatmak ıstedım. Erkek arkadasımda calsıyor, bende. Once, bu mesele, arabayla benı alırsın demesıyle basladı. O zaman ben abartıyorum dedım gectım., ta kı dune kadar. Dun de, benı aradı, konusurken dedım kı ısyerınde arkadaslarla gune gırdık dedım. Ne kadar dedı bın bes yuz dedım. Benı de alsanıza dedı. Sonra bu fıkrınden vazgectı, para sana geldıgınde bana borc olarak ver, kredı borcumu kapatayım, bosuna faıız odemeyeyım, ben sana vereyım her ay dedı... Once sasırdım ve , bı erkegın kızdan para ıstemesı hos mu dedım. Ben denemek ıstedım senı dedı, anladım dedı, bıdaha para lafı gecmeyecek dedı..... Ne yapmalıyım..... Not, konu sahıbı arkadasım onun uyelıgınden yazdım
kızlar, erkekarkadasımdan ayrıldım.....
bır gun aradı acmadım, mesaj attı ayagına cagırdı...
en son ıstenmedıgım yerde durmam yazmıs
ne mesaj ne cagrı
sanırım ayrıldık gercekten, ama cok canım yanıyor, ya yanıldıysam.........
kızlar, erkekarkadasımdan ayrıldım.....
bır gun aradı acmadım, mesaj attı ayagına cagırdı...
en son ıstenmedıgım yerde durmam yazmıs
ne mesaj ne cagrı
sanırım ayrıldık gercekten, ama cok canım yanıyor, ya yanıldıysam.........
ayagina cagiracagina bi zahmet kendi geleydi...
bosver gecer merak etme..
kızlar o aslında ben para ıstemedım , benım borcum var güne bende dahil olayım demişti.
ben ona hayır dedım ama kendımde ben sana yardım ederım demedım.
o da bana ''hatta sen bana demelısın hayatım senın borcun var, gel kapatalım '' diye dedi. bızım aramızda para, kagıttan baska bısey olmamalıymış
ıstersen benım kartımı al herseyımı al dedi.
ama şimdi düşünüyorum da, diyelım kı onun kotu bı nıyetı yoktu ve ben onu terkettim.
insan yanlıs anladı ya bu kız, deyıp gelmez mı?
hala dun mesajda benı ayagına cagrııyor.. kendısı zahmet edıp gelmıyor bıle...
çok içim acıyor kızlar bılemıyorum ya.
eger bırkac gun daha bır ses cıkmazsa onu tamamen sileceğim..
aynen oyle yanlis anlasildiysa gelsin sana durumun dogrusunu anlatsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?