- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
dedı ve onu terkettim. benı kıyaslıyor..
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........
kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........
bi de sana açıklamış ilk senden isterim aramızda lafı olmamalı diye...senin ona aramızda lafı olmaz sana borç veriyim dediğinde onun reddetmesi senden almaması düşündüğün için teşekkür etmesi lazım...erkek arkadaşın pek iyi niyetli gelmedi bana...hadi diyelim iyi niyetli bu konuda...o zaman da bu tarz şeyleri gurur yapmayan rahat bir adamla ne kadar mutlu olursun o ayrı birşey...insan maddi manevi güçlü gururlu bir sevgili eş istiyor yanında...parası olmasa da ekmeğini taştan çıkaran bir erkek istiyor insan...canım bu tarz parayı konuşan, benim de yıllar önce sürekli para konuşan çok cimri ve görgüsüz bir erkek arkadaşım vardı... o çalışıyordu kendi işi maaşı vardı ama a halde o kadar cimriydi ki o geldi aklıma şimdi :)) ablası avoncuydu bir kere bana parfüm almış avondan ( ki onun para verip aldığını düşünmüyorum ablasının elinde kalmıştır o demiştir kimberley e ver die ) sözde bana süpriz yapıcak ama yaptığı görgüsüzlüğe bakın... beni aradı " aşkım sana süprizim var avonda x parfümü sana 45 liraya aldım" fiyatıyla birlikte telefonda söylüyo aldığını süpriz anlayışı buydu... bir hafta yemek yediğimizde hesabı o ödese ertesi hafta daha yemek yenecek yere bile girmeden "bu haftada sen ısmarla bakalım kimberley" derdi............ ne kadar gurursuz bir erkekti yaaa... sanki o ısmarla demese ben hep onun parasını yicem sanki ben teklif etmicem bu hafta bendensin diye...
daha dorduncu aya gırdık , soz yok nısan yok
canım aynen öyle yaa, bu eskı kızarkadaşı hiç sorun etmezmiş boyle şeyleri, hatta cebınde para yokken, o ödermiş hesabı fln... çoğu zaman harclık vermeye çalışmış ama bızımkısı ben reddettım dıyor.... benım ıcın paranın mıktarı onemlı degıl ama nasıl desem benden para ıstemesı zoruma gıttı yaa... off anlatamıyorum ama umarım sız benı anlıyorsunuzdur.......
yol verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... gitsin eski kız arkadaşını yolsun yesin o zaman..
canım, bana mesaj atmıs ben onun guvenını zedelemişim, bırakıp gıderek .......
çok güldümm canım yaa adama bak, parfümün fıyatına kadar soyluyor...
devır değişti herhalde, artık para yiyen erkekler var...
ya yıne de bana karsı okadar samımı ve sevecen dı kı ınanamıyorum aklım almıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?