ERKEK ARKADAŞIM BANA NEDEN MESAJ ATMIYO OLABİLİR

E aldatmissin adamı hem de kaç kere

Canım ben onu bunu geçtimde, ne olursun aramıyoR, konuşmuyoR, sevmiyoR yazsan. Vallahi sinirlerim hopluyoR gördükçe.

O kadar gün sebepsiz arayıp sormayan sevgili, sevgili değildir artık eldir benim için..
Yolda görsem pardon kimsiniz derim.

Bitmiş sizin olayınız arkadaşım, ayrılmıştır ve haber vermeye tenezzül etmiyordur tabi belki çok bıkmışsa. Çok bıkmışsa normal karşılarım çünkü ben de böyleyim. İlişkilerimin bir tanesi beni o kadar yormuştu ki söyleyecek "son söz"üm bile yoktu, hiç aramadım, sormadım, mesaj atmadım vs. hiç haber vermedim yani, aradan iki hafta geçmişken adam bana geldi "bitti mi?" dedi. "Günaydın, taze bitti" diyecektim de mecalim yoktu, onu bile diyemedim. Sonra kendi kendine saydıran uzun birkaç mesaj attı, herkes yoluna sonra.

Bitmiş olma ihtimali yüksek yani.

Ben 4-5 saat yazmasa ne oldu acaba bir şeye mi kızdı diye düşünüyorum 8 gün ne demek ya :KK57::KK57::KK57:

Çünkü senden ayrılmış ama sadece sana bunu haber vermemiş.Şimdi trollük yapıcaktım aslında çünkü sana aşık filan diye ama 4 yıl dediğin için geri vites yapıyorum o toplara hiç girmiyorum.

Maalesef sana değer vermemiş bu zat, ayrıldığınızı haber verme tenezzülünde bile bulunmamış ilginç.

Hep derim. Yazma arama. Hatta suan yaz ve bitti ben daha senin gibi umursamaz biriyle konusmak istemiyorum sana dair icimdeki herseyi tukettin de. Diycek ki sen bilirsin belki de en dogrusu budur. Heryerden engelle. Bikac gun sonra ariycak mesajlar aticak. Cevap verme o tutusucak. Ertesi gun yaz bitti anlamiyo musun diye. Ben seni seviyorum biz kopamayiz sen sevmiyo musun beni hic diycek. Surunsun bikac gun. Sen de keyfine bak. Aldatma falan yoksa sonra affedebilirsin. Aldatma varsa yol ver. Dedigimi yap ayahinin altini opmezse serefsizim. Seni cepte goruyo. Nasil olsa ariyo yaziyo o beni birakmaz seviyo oluyo diyo. Yok canim. Kaybetme korkusu yasasin biraz da. Yeter erkeklerin kizlari bu kadar uzdugu. Dedigim gibi olmazsa ben de burda serefsizim diye anircam o kadar da iddialiyim :D :D :D

ya sen terkedilmişsin haberin yok bence...bırak Allahını seversen msj falan atma aramada bu kadar kendinizi aşağılatmayın Allah aşkına kadınlık gururuda kalmadı artık....Bide hala sevgilim diyosun yaaa....

Hep derim. Yazma arama. Hatta suan yaz ve bitti ben daha senin gibi umursamaz biriyle konusmak istemiyorum sana dair icimdeki herseyi tukettin de. Diycek ki sen bilirsin belki de en dogrusu budur. Heryerden engelle. Bikac gun sonra ariycak mesajlar aticak. Cevap verme o tutusucak. Ertesi gun yaz bitti anlamiyo musun diye. Ben seni seviyorum biz kopamayiz sen sevmiyo musun beni hic diycek. Surunsun bikac gun. Sen de keyfine bak. Aldatma falan yoksa sonra affedebilirsin. Aldatma varsa yol ver. Dedigimi yap ayahinin altini opmezse serefsizim. Seni cepte goruyo. Nasil olsa ariyo yaziyo o beni birakmaz seviyo oluyo diyo. Yok canim. Kaybetme korkusu yasasin biraz da. Yeter erkeklerin kizlari bu kadar uzdugu. Dedigim gibi olmazsa ben de burda serefsizim diye anircam o kadar da iddialiyim :KK70: :KK70: :KK70:

Siz senarist falan olmayı düşündünüzmü hiç...:KK70::KK70: Kaçan kovalanır her zaman, budur kadındada erkektede hiç şaşmaz şahsen ben sümük gibi yapışan birini istemem bana üfff boğucu yani aynı şekilde düşünmek lazım pat diye boşluga bıraktınmı sudan çıkmış balığa dönücek adam....:cool:

Siz senarist falan olmayı düşündünüzmü hiç...:KK70::KK70: Kaçan kovalanır her zaman, budur kadındada erkektede hiç şaşmaz şahsen ben sümük gibi yapışan birini istemem bana üfff boğucu yani aynı şekilde düşünmek lazım pat diye boşluga bıraktınmı sudan çıkmış balığa dönücek adam....:cool:
Dusundum vallahii ama yetkililere seslenemiyom :D :D katiliyorum valla ellerindekinin kiymetini anca kaybedince anliyolar

pazar günü açtığın konunda 1-2 aydır sevgili olduğunu söylemişsin, hangisi doğru?
4 sene mi, 1-2 ay mı?

Ayrılmış senden ama sana haber vermemiş, ondan olabilir

Haydı müneccinn şeysi yemiş arkadaşlarrr, bu kardeşimize yardım elimizi uzatalım :)

düşüncelerinizi bilmem istedim

Biz nerden bilelim neden msj atmıyor akıl var mantık var yani.
Senden sıkılmıştır
başkasını bulmuştur
bunaltmışsındır
artık sıkılmıştır free takılmak istiyordur
Fındık ceviz falan kırıyordur
Blablabla yanii

Konu açarken biraz mantık lütfen

Back
X