Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ayrılmış canım sendenhayır bütün sosyal paylaşım sitelerie giriyo ama bana yazmıyo
Hep derim. Yazma arama. Hatta suan yaz ve bitti ben daha senin gibi umursamaz biriyle konusmak istemiyorum sana dair icimdeki herseyi tukettin de. Diycek ki sen bilirsin belki de en dogrusu budur. Heryerden engelle. Bikac gun sonra ariycak mesajlar aticak. Cevap verme o tutusucak. Ertesi gun yaz bitti anlamiyo musun diye. Ben seni seviyorum biz kopamayiz sen sevmiyo musun beni hic diycek. Surunsun bikac gun. Sen de keyfine bak. Aldatma falan yoksa sonra affedebilirsin. Aldatma varsa yol ver. Dedigimi yap ayahinin altini opmezse serefsizim. Seni cepte goruyo. Nasil olsa ariyo yaziyo o beni birakmaz seviyo oluyo diyo. Yok canim. Kaybetme korkusu yasasin biraz da. Yeter erkeklerin kizlari bu kadar uzdugu. Dedigim gibi olmazsa ben de burda serefsizim diye anircam o kadar da iddialiyim![]()
![]()
![]()
Dusundum vallahii ama yetkililere seslenemiyomSiz senarist falan olmayı düşündünüzmü hiç...Kaçan kovalanır her zaman, budur kadındada erkektede hiç şaşmaz şahsen ben sümük gibi yapışan birini istemem bana üfff boğucu yani aynı şekilde düşünmek lazım pat diye boşluga bıraktınmı sudan çıkmış balığa dönücek adam....
![]()
düşüncelerinizi bilmem istedimHaydı müneccinn şeysi yemiş arkadaşlarrr, bu kardeşimize yardım elimizi uzatalım :)
düşüncelerinizi bilmem istedim