• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana saygı duymuyor

Sule010

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
98
-46
6
34
Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz benimle eskisi gibi oturup sohbet etmiyor mesajlarıma 3 4 gün sonra cevap veriyor aradığımda açmıyor ama ayrılmak istediğimde saçmalama işlerim yoğun böyle yapma diyor şu an ne dediğini bilmiyorsun diyor ama benimle oturup sohbet etmeyen adam diğer kadınlara iş yerinde kendi eliyle kahve yapıyor çay yapıyor vs lütfen kötü yorum yapmadan ne yapmam gerektiğini söyleyin beynim yanmış durumda mantıklı düşünemiyorum

Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz benimle eskisi gibi oturup sohbet etmiyor mesajlarıma 3 4 gün sonra cevap veriyor aradığımda açmıyor ama ayrılmak istediğimde saçmalama işlerim yoğun böyle yapma diyor şu an ne dediğini bilmiyorsun diyor ama benimle oturup sohbet etmeyen adam diğer kadınlara iş yerinde kendi eliyle kahve yapıyor çay yapıyor vs lütfen kötü yorum yapmadan ne yapmam gerektiğini söyleyin beynim yanmış durumda mantıklı düşünemiyorum
Ne yapman gerektiği gayet açık aslında .

Ayrilin tabiiki.
Eskiden tuşlu telefon, sayılı sms hakkimiz varken bile bir yolunu bulur cevap verirdik. Simdi mesaj atmak 5 saniye sürüyor. 3-4günde mektup yollasan evine ulaşır yahu. Adam sizi yedekte tutuyor, asıl kadroda baskasi var, aldatiliyorsunuz

Siz de onun yaptığını yapın,sonra göreceksiniz ki hiç konuşmadan her şey bitivermiş ve o da yeni birisiyle.Size karşı ilgisini kaybetmiş,belli ki başka biri var.

Bana herhangi bir arkadaşım 3-4 gün sonra mesajma dönse kızarım.sonucta öyle ya da böyle 24 saat içinde mecbur telefonu elimize alıyoruz mesajı görüp aman sonra yazarım deyip unutmak o kişinin zerre aklına gelmediğini veya sallamadiginin kanıtı

Siz sevgilim dediniz insanın, fırsat olursa bakarız belki dönerim dediği kişi olmayı nasıl kabulleniyorsunuz anlayamıyorum.

Ayrılın, numarasını silin barışmak için ararsa da dönmeyin uğraşacağı varsa uğraşsın . Ama sanmıyorum.
Size bu şekilde davranan bir erkeği de dünyada tek o kalmış gibi kabullenmeyin.

Bana herhangi bir arkadaşım 3-4 gün sonra mesajma dönse kızarım.sonucta öyle ya da böyle 24 saat içinde mecbur telefonu elimize alıyoruz mesajı görüp aman sonra yazarım deyip unutmak o kişinin zerre aklına gelmediğini veya sallamadiginin kanıtı

Siz sevgilim dediniz insanın, fırsat olursa bakarız belki dönerim dediği kişi olmayı nasıl kabulleniyorsunuz anlayamıyorum.

Ayrılın, numarasını silin barışmak için ararsa da dönmeyin uğraşacağı varsa uğraşsın . Ama sanmıyorum.
Size bu şekilde davranan bir erkeği de dünyada tek o kalmış gibi kabullenmeyin.
Çok güzel yazmışsınız ama sanırım biraz takıntılıyım ve ona olan sevgimi çok belli ettim beni çantada keklik olarak görüyor muhtemelen ama neden kopamıyorum bilmiyorum

Bariz bir şekilde aldatılıyorsunuz. Halen daha ayrılmak için adamdan izin almak nedir. 4 gün sonra mesajlara cevap vermeyen birine konuşarak zaman harcamayın. Ayrılın gitsin.
Takıntılı biriyim sanırım adamı takıntı haline getirdim yada bana saygı duymuyor olması zoruma gitti muhtemelen o yüzden takıntı haline getirdim

Siz de onun yaptığını yapın,sonra göreceksiniz ki hiç konuşmadan her şey bitivermiş ve o da yeni birisiyle.Size karşı ilgisini kaybetmiş,belli ki başka biri var.
Biri değil çok kişi var hayatında kadınlara zerre değer veren biri değil kadınları kullanıp atmalık gören biri

Senden soğumuş
Senin onu bırakmanı bekliyor
İçinden de " Ne gurursuz kız, onu adam yerine koymuyorum halâ benden ayrılmıyor " diyor

arkadaşın tüm yazdıklarına katılıyorum. siz de bence sevgilinizin sizden beklediğini yapıp ayrılın. Böyle sürümcemede sürekli kendinizi yıpratmayın

Back
X