• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana yalan mı söylüyor anlamadım,içim rahat etmiyor.

Telefonunda eski sevgilisine ait mesajların hala durması can sıkıcı. Sonuçta size yanaşıyorsa ,eski sevgilisine de yanaşmıştır.,opmustur ,falan filan..

Yorum azdı içim rahat etmedi
Eski konularına baktım da bu adam seni sevmiyor ki.işyerindeki kadınla gereksiz samimiyeti, lokantaya girerken elini bırakması (ondan hoşlanan birisi varmış ya) 6 yıllık ilişkisini unutmaması, mesajların durması. 6 yıllık ilişkisi olacak hicbir şey olmayacak.tabi tabii.kafa karışıklığına gerek yok.

Yok canım 6 yıldır beraberlermiş eski sevgilisiyle.kesin elini bile tutmamistir🤪
Eli eline değmemiş olabilir ama başka yerleri değmiş belli ki :confused:
Adamın niyeti belli eğer konu sahibi de ellenmişse biraz da ben elleyeyim diyor. Çok çakal adam

Eski konularına baktım da bu adam seni sevmiyor ki.işyerindeki kadınla gereksiz samimiyeti, lokantaya girerken elini bırakması (ondan hoşlanan birisi varmış ya) 6 yıllık ilişkisini unutmaması, mesajların durması. 6 yıllık ilişkisi olacak hicbir şey olmayacak.tabi tabii.kafa karışıklığına gerek yok.
Yanlış yazmış olabilirim mekana girdiğimiz de elimi bırakmadı hatta el ele girdik ama orda durmak istemedi mesajları da umursamadım dedi

Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Yaşasa bile kızmam demişsin ki kızmaman lazım ama olaya o boyuttan değil bu boyuttan bak
Kişi kendinden bilir işi gibi saçma sapan namus bekciliğine bürünücek, hayatı size zehredicek, kendi b*k yemekten geri kalmayıp sütten çıkma ak kaşık rolünü üstlenicek.
Sonra da içten içe yaptığı hataları, kafasında kurduğu fantezileri sizin içinde düşünürler mi veya sende hata yaparmısın diye baskı üzerine baskı kurucak hastalıklı bir tip olabilme ihtimalini es geçme derim.

Farz edelim geçmişte bir ilişki yaşadınız adı üstünde geçmiş geçmişte kalır. Böyle sürekli geçmişi soran ne yaptın ettin diyen adamla bir adım yol alınmaz kendine bunu sakın yapma. Ve emin ol İnan bana böyle erkekler her şeyi yapar karşısındakini sorgular :)

1 hafta hiç durmadan mı? Kendini seviyorsan kaç gız
Niye ne güzel işte, burda sürekli kocam isteksiz diye başlıklar açılıyor, öyle olsa daha mı iyi 🙃

Şaka maka adam bana da yalan söylüyor gibi geldi. Bakire istediği için palavra sıkıyor olması muhtemel. Büyük ihtimalle aşırı kıskanç birisi.

Adamın terbiyesizliği gereksiz sorgu sualini zaten herkes yazmışta farklı bir şey sormak istiyorum.
Size soru sorulunca "geçmiş geçmişte kalmış" oluyorda onun mesajlaşması olunca neden geçmiş geçmişte kalmıyor ?

Yaşasa bile kızmam demişsin ki kızmaman lazım ama olaya o boyuttan değil bu boyuttan bak
Kişi kendinden bilir işi gibi saçma sapan namus bekciliğine bürünücek, hayatı size zehredicek, kendi b*k yemekten geri kalmayıp sütten çıkma ak kaşık rolünü üstlenicek.
Sonra da içten içe yaptığı hataları, kafasında kurduğu fantezileri sizin içinde düşünürler mi veya sende hata yaparmısın diye baskı üzerine baskı kurucak hastalıklı bir tip olabilme ihtimalini es geçme derim.
Çok doğru söylemişsin teşekkür ederim

Adamın terbiyesizliği gereksiz sorgu sualini zaten herkes yazmışta farklı bir şey sormak istiyorum.
Size soru sorulunca "geçmiş geçmişte kalmış" oluyorda onun mesajlaşması olunca neden geçmiş geçmişte kalmıyor ?
Yapmadim deyip mesajları görünce şüpheye düştüm

Back
X