• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana yalan mı söylüyor anlamadım,içim rahat etmiyor.

Niye ne güzel işte, burda sürekli kocam isteksiz diye başlıklar açılıyor, öyle olsa daha mı iyi 🙃

Şaka maka adam bana da yalan söylüyor gibi geldi. Bakire istediği için palavra sıkıyor olması muhtemel. Büyük ihtimalle aşırı kıskanç birisi.
Şuan bunu belli etmiyor ama inş öyle değildir

Farz edelim geçmişte bir ilişki yaşadınız adı üstünde geçmiş geçmişte kalır. Böyle sürekli geçmişi soran ne yaptın ettin diyen adamla bir adım yol alınmaz kendine bunu sakın yapma. Ve emin ol İnan bana böyle erkekler her şeyi yapar karşısındakini sorgular :)
Doğru diyosunda bi tane sorgulamayan görmedim

Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Yaşadı yada yaşamadı madem eski marjlar neden hala tlfnda? Bence sorun bu.

Kesinlikle sormuyo
Ne demek her erkek soruyo ya
Kimin haddine
Kimlere denk geldiniz
Öyle diyosunda görücü usulunden tut arkadas ortamina kadar illaki bugün sormazlarsa 3 5 ay sonra merakindan soruyorlar hiç sormayanina denk gelmedim

Oldun mu olmadın mı bir kontrol etmesi lazım. Yakında kanıtlamanızı isteyecek. Güya ikinizin de ilki olacak sizinle evlenecek. Taktikler taktikler. Bir sevişme için ne kadar aşağılıklaşılırın kanıtı. İğrenç bir insan.
Bazı yorumlar bana da beni denedigini düşündürttü emin olmak için oyun yapıyor sanki :(

İnanmayın bence, bir kere adam yeni bir ilişkİye başlıyor karşısındakine saygı için yine temizler eskileri.

Bence bacak arasını bu kadar dert eden biriyle ciddi olmayı bırak sevgili bile kalma. Çok samimi söylüyorum. Bekaret isteyen erkeklerin çoğu evlendikten sonra aşırı bağnazlaşıyor. Mesela diyelim ki yaşamadın ama yüzeysel bir şeyler yaptın, Az da olsa tecrüben var, o bunu farkedince hani yapmamıştın nasıl bu kadar iyisin gibi yakıştırma yapabiliyorlar. Bu zihniyette biri sevgilin. Aman diyim.
Ayrıca eminim;
KESİN YAŞAMIŞTIR. Net

Öyle diyosunda görücü usulunden tut arkadas ortamina kadar illaki bugün sormazlarsa 3 5 ay sonra merakindan soruyorlar hiç sormayanina denk gelmedim
Görücü usulü benim için söz konusu bile olamazdı o yüzden o kısımla ilgilenmiyorum.
Haricinde sizin duruşunuz ve hayatına aldığınız kişiyle çok alakalı ve gerçekten sormuyolar.
Hadi sordu utana sıkıla veya konu oraya geldi “seni ilgilendirmez” dedikten sonra konu sonsuza dek kapanır.
Kapanmıyosa karşındaki kişiyi bir daha gözden geçirmen lazım.
Sormayanların olduğunu bi dünya var onu bilin isterim.

Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Sevgiliniz biraz sapık mı? Yani sizinle ama eski sevgilisinin mesajları neden duruyor. Hala kendini tatmin etmek için mi? Böyle bir ilişkiyi mideniz kaldırıyorsa, böyle birine baktıkça iciniz rahat edecekse devam edersiniz. Eski sevgilinin mesajları mi kalırmış ya cevabı belli olan şeyler vardır. Bu da onlardan. Hayat sizin sonrasında üzülmek istemiyorsanız yol verin gitsin

Sevgiliniz biraz sapık mı? Yani sizinle ama eski sevgilisinin mesajları neden duruyor. Hala kendini tatmin etmek için mi? Böyle bir ilişkiyi mideniz kaldırıyorsa, böyle birine baktıkça iciniz rahat edecekse devam edersiniz. Eski sevgilinin mesajları mi kalırmış ya cevabı belli olan şeyler vardır. Bu da onlardan. Hayat sizin sonrasında üzülmek istemiyorsanız yol verin gitsin
Gördüğüm mesajların tarihi 2 sene öncesine aitti o dönemde o amaçla kaydetmiş olduğunu belirtti sonrada kendisi bile farketmemiş o mesajları görüncede direk sildi

Bence bacak arasını bu kadar dert eden biriyle ciddi olmayı bırak sevgili bile kalma. Çok samimi söylüyorum. Bekaret isteyen erkeklerin çoğu evlendikten sonra aşırı bağnazlaşıyor. Mesela diyelim ki yaşamadın ama yüzeysel bir şeyler yaptın, Az da olsa tecrüben var, o bunu farkedince hani yapmamıştın nasıl bu kadar iyisin gibi yakıştırma yapabiliyorlar. Bu zihniyette biri sevgilin. Aman diyim.
Ayrıca eminim;
KESİN YAŞAMIŞTIR. Net
Cok haklisin ama yasadigim bölgenin erkekleri hep böyle.. aksini düşünen sorgulamayanlarda aşırı free yani iliski konusunda belirli bir ahlak görüşü olmayan insanlar gördüm tanıdım

Back
X