- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
kavga etmiş miydiniz?.Numarasını sildim her yerden sildim hatta zaten umrunda değil
Ayrıldım az önce yaptığı saygısızlıktan başka birşey değil çok kırıldım incindim bu yaptığınaSizi kâle bile almiyor. Ayrilin
beyni onun tam gelişmemişBende öyle yaptım ayrıldım bitirdim herşeyi mesaj attım bittiğine dair zaten pekte umrunda değil
Hayır gayet iyiydi herşey hatta dün bile canımlı cicimli konuşuyordukavga etmiş miydiniz?.
Evet yaşının adamı değil ama yaptığı saygısızlık beni üzdübeyni onun tam gelişmemiş
Az önce ayrıldım numarasını da sildim bir daha kesinlikle yazmicam ona yaptığı çok kırdı beniAyrıl gitsin salaktan
O zaman tekmeyi bascan demek kiHiçbir şekilde cevap yazmıyor
Evleri altlı üstlü olduğu için uyuyor mu acaba ondan mı cevap vermiyor diye düşündüm ama adam çoktan kalkıp gitmiş evdenYenge niye arandiki
Ayrıldım ama üzülüyorum bunu hak ettiğimi düşünmüyorumO zaman tekmeyi bascan demek ki
Erkkler ustelemeyinEvleri altlı üstlü olduğu için uyuyor mu acaba ondan mı cevap vermiyor diye düşündüm ama adam çoktan kalkıp gitmiş evden
Şimdi mi aydıldın?Ayrıldım ama üzülüyorum bunu hak ettiğimi düşünmüyorum
Ben biraz fazla takıntılı biriyim ondan sanırım takıyorumBen olsam hiç hesap falan sormam, öyle ayrılık mesajı falanda atmam direk her yerde engeller ayrıldım. Zaten o kadar şeyle uğraşıyoruz birde bunun gibi adamlarla mı uğraşalım.
Sen adamın cidden sevgilin olduguna mi inanıyorsun?Hiçbir şekilde cevap yazmıyor
Aldattığını hissediyorum bu düşünce daha yoğun geliyorayyy ,bir kere sor,iki kere ,bi daha sormayacaksın
aptala bak yaa.
töbe töbe.
bacım bir ayak var bu işte .
haberin olsun.
Sanırım o öyle görmüyorSen adamın cidden sevgilin olduguna mi inanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?