- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi sevgi_kartal
-
5 yıldır birlite olduğum bir erkek arkadaşım var.ocak şubat gibi istemeye gelicekler erkek arkadaşım işe daha yeni girdi.elinde yok avcunda yok analyacağınız 3 erkek kardeş 2 abisi evli erkek arkadaşım en küçüğü neyse ben ailesiyle felan tanıştım.beni istemeye geleceklerini söylediler ailesi sadece düğüne yani altına karışacaklarını söylediler düğün salonunuda biz vericekmişiz parasıını evi var ama evi görseiz afedersiniz ahır gibi bir çivi bile çakmamışlar.heryer batmış bitmiş kapılar çürümüş yerler bitmiş duvarlar batmış ev su almış yani kısacası talilat yapmadan yaşancak gibi değil e sevglim aldığı para 850 ev tadilatına 10 000 gitse beyaz eşya mobilya 7-8 000 buluyor anlayacağnız kmse yardım etmiyor kaldık ortada bide istemeye gelcez diyorlar bu işin içinden nasıl çıkıcaz kaynanamın durumu var kiracısı var evi köyü tarlası bahçesi çok ama 3-5 kuruş bile yardım etmiyorlar.annem deseniz sizin evlenmeniz 3 seneyi bulur.Anca ev kuarasınız diyor bi yandan seviglimiz içki kulladığını duymuş ona kızıyor.benim üçin üzülüyor evlenme diyor çok sıkıntı çekiceksin diyor kafam karışık bu arlar benimkiylede yıldızımız barışmıyor ama beni çok seviyor bunu bilyorum sadece
yaşlarınız kaç? yani şundan soruyorum 2-3 yıl beklemek çok mu geç olur sizin için? alkol alıyo demişsiniz bu arada bi alınan bi alkol mü yoksa hep mi içer? çünkü her içki içene alkolik damgası vurulmasını saçma buluyorum.birde şu var madem bi birikim yapmanız gerekiyor aileler işin içine girdi mi herşey çok daha zor olur diye düşünüyorum .. Önce belli bi birikim yapılsın ev en azından oturulcak hale gelsin sonra söz nişanı yapın. Çünkü söz-nişan uzadıkça aileler işin içine girdikçe illa sorunlar çıkıyo gözlemlediğim kadarıyla. tabiki borç olucakdır ama çok fazla borç olunca evlilikden birşey anlaşılmıyomş pek yaşayanlar öyle diyo
sevgi herşeye yeter mi demişsin bende birkaç gün önce sevgi herşeyi halleder mi diye bir konu açmıştım benim sevgilim de işsiz 27 yaşında bende 25 yaşımız küçük değil artık sorumsuzluk kaldırmıyor bünyeler bir süre sonra.. bende çok ikilemde kalıyorum bi yandann seviyorum diğer yandan sorumsuz hareketleri beni uzaklaştırdı kendisinden kaç günür seni seviyorum bile demedim hiçbir sıcaklık gösteremiyorum içimden gelmiyor.. ama erkekler bunu anlayamıyor malesef benim kadar sevmiyorsun diye işin içinden çıkıyor aynı benim durumumu yaşayan kız arkadaşlarımız var ortak onlarda bak böyle yapma diyor ama birşey değişmiyor malesef..
böyle beklemekte insanı süründürüyor nerdeyse mutsuz bir insan oldum diyebilirim bu olaylardan..
aynı durumdayız canım ailem benidüşünüyor ben onu düşünüyorum bizi hiç kimse düşünmüyor.aylardır boşta bense çalışıp çeyiz yapma beyaz eşya alma derdindeyim diğer tarafın aileside hiç birşey yok 3 beş kuruş yardım etseler toparlanardık.ama hangi birini yapıcaz biryanda 4 yıllık ilişkim biryanda geleceğim ne olucak bilmiyorum şaşırdım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?