- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi sevgi_kartal
5 yıldır birlite olduğum bir erkek arkadaşım var.ocak şubat gibi istemeye gelicekler erkek arkadaşım işe daha yeni girdi.elinde yok avcunda yok analyacağınız 3 erkek kardeş 2 abisi evli erkek arkadaşım en küçüğü neyse ben ailesiyle felan tanıştım.beni istemeye geleceklerini söylediler ailesi sadece düğüne yani altına karışacaklarını söylediler düğün salonunuda biz vericekmişiz parasıını evi var ama evi görseiz afedersiniz ahır gibi bir çivi bile çakmamışlar.heryer batmış bitmiş kapılar çürümüş yerler bitmiş duvarlar batmış ev su almış yani kısacası talilat yapmadan yaşancak gibi değil e sevglim aldığı para 850 ev tadilatına 10 000 gitse beyaz eşya mobilya 7-8 000 buluyor anlayacağnız kmse yardım etmiyor kaldık ortada bide istemeye gelcez diyorlar bu işin içinden nasıl çıkıcaz kaynanamın durumu var kiracısı var evi köyü tarlası bahçesi çok ama 3-5 kuruş bile yardım etmiyorlar.annem deseniz sizin evlenmeniz 3 seneyi bulur.Anca ev kuarasınız diyor bi yandan seviglimiz içki kulladığını duymuş ona kızıyor.benim üçin üzülüyor evlenme diyor çok sıkıntı çekiceksin diyor kafam karışık bu arlar benimkiylede yıldızımız barışmıyor ama beni çok seviyor bunu bilyorum sadece