• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ben ve ailem...

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
5 yıldır birlite olduğum bir erkek arkadaşım var.ocak şubat gibi istemeye gelicekler erkek arkadaşım işe daha yeni girdi.elinde yok avcunda yok analyacağınız 3 erkek kardeş 2 abisi evli erkek arkadaşım en küçüğü neyse ben ailesiyle felan tanıştım.beni istemeye geleceklerini söylediler ailesi sadece düğüne yani altına karışacaklarını söylediler düğün salonunuda biz vericekmişiz parasıını evi var ama evi görseiz afedersiniz ahır gibi bir çivi bile çakmamışlar.heryer batmış bitmiş kapılar çürümüş yerler bitmiş duvarlar batmış ev su almış yani kısacası talilat yapmadan yaşancak gibi değil e sevglim aldığı para 850 ev tadilatına 10 000 gitse beyaz eşya mobilya 7-8 000 buluyor anlayacağnız kmse yardım etmiyor kaldık ortada bide istemeye gelcez diyorlar bu işin içinden nasıl çıkıcaz kaynanamın durumu var kiracısı var evi köyü tarlası bahçesi çok ama 3-5 kuruş bile yardım etmiyorlar.annem deseniz sizin evlenmeniz 3 seneyi bulur.Anca ev kuarasınız diyor bi yandan seviglimiz içki kulladığını duymuş ona kızıyor.benim üçin üzülüyor evlenme diyor çok sıkıntı çekiceksin diyor kafam karışık bu arlar benimkiylede yıldızımız barışmıyor ama beni çok seviyor bunu bilyorum sadece

Gerçekten çok zor bir durum canım allah yardımcın olsun bir tarafta 5 senelik ilişkin bir 6tarafta parasızlık ve hayallerinin gerçekleşememesi:((ailesi yardımcı olsa keşke:((

Sıkıntılarınız hafifleyene kadar ertelemeniz gerekiyor gibi görünüyor.
Sevgiliniz çok mu içer? Anneniz endişelenmekte haklı mı?

5 yıldır birlite olduğum bir erkek arkadaşım var.ocak şubat gibi istemeye gelicekler erkek arkadaşım işe daha yeni girdi.elinde yok avcunda yok analyacağınız 3 erkek kardeş 2 abisi evli erkek arkadaşım en küçüğü neyse ben ailesiyle felan tanıştım.beni istemeye geleceklerini söylediler ailesi sadece düğüne yani altına karışacaklarını söylediler düğün salonunuda biz vericekmişiz parasıını evi var ama evi görseiz afedersiniz ahır gibi bir çivi bile çakmamışlar.heryer batmış bitmiş kapılar çürümüş yerler bitmiş duvarlar batmış ev su almış yani kısacası talilat yapmadan yaşancak gibi değil e sevglim aldığı para 850 ev tadilatına 10 000 gitse beyaz eşya mobilya 7-8 000 buluyor anlayacağnız kmse yardım etmiyor kaldık ortada bide istemeye gelcez diyorlar bu işin içinden nasıl çıkıcaz kaynanamın durumu var kiracısı var evi köyü tarlası bahçesi çok ama 3-5 kuruş bile yardım etmiyorlar.annem deseniz sizin evlenmeniz 3 seneyi bulur.Anca ev kuarasınız diyor bi yandan seviglimiz içki kulladığını duymuş ona kızıyor.benim üçin üzülüyor evlenme diyor çok sıkıntı çekiceksin diyor kafam karışık bu arlar benimkiylede yıldızımız barışmıyor ama beni çok seviyor bunu bilyorum sadece

5 yıl az buz bır zaman değil.
kolay değil herşeyi bi kerede bırakıp sırtını dönmek.
sevgılın içiyorsa azda içse çokta içse annen endişelenmekte haklı.

üstelik yarın obur gün evlendiğinizde şu sözleri duyar gibi oluyorum.
k: borçlarımız var biliyosun ve hala daha içiyosun.içki almaya nerden para buluyosun?
çünkü genelde içki içenler içkiye her zaman para bulur.
bu tartışmalar yaşanabılır iyi düşün.

yaşlarınız küçüktür eminmki.
bence acele etme pişman olursun.
ev tadılatı ve düğün masrafları çok ağır.
kimse yardım etmicekse bunun altından kalkmak hayli yorar insanı.
evlilğinden bısey anlamazsın borç ödemekten bıkarsın.
bide borçlar olduğu halde sen gıdım gıdım yaşarken eşin eve içkili gelırse gör sen evliliği..
keşke dersin hep...

iş çok önemli.
yenı işe girdi dıyosun.bakalım o iş garanti bir işmi.
yarın oburgun pat dıye işten cıktı.
aileler dıyecekkı bız bastan demiştik. bızden bişey yok.
ee napıcaksınız. bu sefer bırbırınızı yıyeceksınız.

gel sen güzel anneciğini dinle üzme onu...

yaşlarınız kaç? yani şundan soruyorum 2-3 yıl beklemek çok mu geç olur sizin için? alkol alıyo demişsiniz bu arada bi alınan bi alkol mü yoksa hep mi içer? çünkü her içki içene alkolik damgası vurulmasını saçma buluyorum.birde şu var madem bi birikim yapmanız gerekiyor aileler işin içine girdi mi herşey çok daha zor olur diye düşünüyorum .. Önce belli bi birikim yapılsın ev en azından oturulcak hale gelsin sonra söz nişanı yapın. Çünkü söz-nişan uzadıkça aileler işin içine girdikçe illa sorunlar çıkıyo gözlemlediğim kadarıyla. tabiki borç olucakdır ama çok fazla borç olunca evlilikden birşey anlaşılmıyomş pek yaşayanlar öyle diyo :34:

yaşlarınız kaç? yani şundan soruyorum 2-3 yıl beklemek çok mu geç olur sizin için? alkol alıyo demişsiniz bu arada bi alınan bi alkol mü yoksa hep mi içer? çünkü her içki içene alkolik damgası vurulmasını saçma buluyorum.birde şu var madem bi birikim yapmanız gerekiyor aileler işin içine girdi mi herşey çok daha zor olur diye düşünüyorum .. Önce belli bi birikim yapılsın ev en azından oturulcak hale gelsin sonra söz nişanı yapın. Çünkü söz-nişan uzadıkça aileler işin içine girdikçe illa sorunlar çıkıyo gözlemlediğim kadarıyla. tabiki borç olucakdır ama çok fazla borç olunca evlilikden birşey anlaşılmıyomş pek yaşayanlar öyle diyo :34:

Ben 25 o 26 yaşında benim ailem arkamda annem şimdiden benim halimi düşnüyor bana git babanla beyaz eşylarını al dedi madem ikiniz yapacaksınız herşeyi borçu biter en azından dedi .ama onun ailesi hiç bunları düşümüyor

Bence evlen kıtkanat geçinirsiniz,ama açlıktan ölmezsin sadece ömürboyu parasızlık çekersin, çoğu zaten bu şekilde yaşıyor ,hayal ettiklerin hiç biri olmayacak,ne gelinlik,ne düğün salonu ne eşya ama bol aşk bu senin için yeterli bence

Ayrıldım erkek arkadaşımdan kendime yepyeni bir sayfa açtım.tabi duruma en çok annem sevindi ama beni arayıp duruyor ayrılmazsın benden ben mutlu diyilim senide mutlu etmiycem diyor.kötü birşey yapmasıdan korkuyorum

Evet 3 ay bitti nerdeyse ayrılalı onun içinde çok zor benimiçinde yıl dile kolay değil ama siz söyleyin sevgi herşeye yetermi benim babam hep derki parası pulu olmasın ama adam olsun diye.peki o neyaptı hiç birşey akşama kadar boş boş oturup evde 2 iki bira alıp oturmakla olmuyor zaten arkadaş çevreside öyle şimdi beni herkes kötü biliyor tabi onun arkadaşları ortak arkadaşalrımız felan herkes gözümün parada olduğunu onu begenmediğimi oyüzden ayrıldığımı zannediyor.ben doğrumu yaptım yanlışmı.......gerçekten sevdiğine sahip çıkmayan paraya onu satan birinsanmıyım yılımı verdim sonuçta.....yakında oturuyoruz birbirimize ne olucak bilmiyorum böyle.....

sevgi herşeye yeter mi demişsin bende birkaç gün önce sevgi herşeyi halleder mi diye bir konu açmıştım benim sevgilim de işsiz 27 yaşında bende 25 yaşımız küçük değil artık sorumsuzluk kaldırmıyor bünyeler bir süre sonra.. bende çok ikilemde kalıyorum bi yandann seviyorum diğer yandan sorumsuz hareketleri beni uzaklaştırdı kendisinden kaç günür seni seviyorum bile demedim hiçbir sıcaklık gösteremiyorum içimden gelmiyor.. ama erkekler bunu anlayamıyor malesef benim kadar sevmiyorsun diye işin içinden çıkıyor aynı benim durumumu yaşayan kız arkadaşlarımız var ortak onlarda bak böyle yapma diyor ama birşey değişmiyor malesef..
böyle beklemekte insanı süründürüyor nerdeyse mutsuz bir insan oldum diyebilirim bu olaylardan..

sevgi herşeye yeter mi demişsin bende birkaç gün önce sevgi herşeyi halleder mi diye bir konu açmıştım benim sevgilim de işsiz 27 yaşında bende 25 yaşımız küçük değil artık sorumsuzluk kaldırmıyor bünyeler bir süre sonra.. bende çok ikilemde kalıyorum bi yandann seviyorum diğer yandan sorumsuz hareketleri beni uzaklaştırdı kendisinden kaç günür seni seviyorum bile demedim hiçbir sıcaklık gösteremiyorum içimden gelmiyor.. ama erkekler bunu anlayamıyor malesef benim kadar sevmiyorsun diye işin içinden çıkıyor aynı benim durumumu yaşayan kız arkadaşlarımız var ortak onlarda bak böyle yapma diyor ama birşey değişmiyor malesef..
böyle beklemekte insanı süründürüyor nerdeyse mutsuz bir insan oldum diyebilirim bu olaylardan..

aynı durumdayız canım ailem benidüşünüyor ben onu düşünüyorum bizi hiç kimse düşünmüyor.aylardır boşta bense çalışıp çeyiz yapma beyaz eşya alma derdindeyim diğer tarafın aileside hiç birşey yok 3 beş kuruş yardım etseler toparlanardık.ama hangi birini yapıcaz biryanda 4 yıllık ilişkim biryanda geleceğim ne olucak bilmiyorum şaşırdım kaldım.

BIZDE AYNI durumdaydık ınan ben kendı esyalarımı ceyızleırmı alamam dıyordum
2 aydır neredeyse herseyı tamamladım Allah yardıme dıyor düğüne var 7 kusur ay .. Herşeyi yapabileceğimize inanıyoruz birlikte olduktan sonra Allah kolaylık versın

aynı durumdayız canım ailem benidüşünüyor ben onu düşünüyorum bizi hiç kimse düşünmüyor.aylardır boşta bense çalışıp çeyiz yapma beyaz eşya alma derdindeyim diğer tarafın aileside hiç birşey yok 3 beş kuruş yardım etseler toparlanardık.ama hangi birini yapıcaz biryanda 4 yıllık ilişkim biryanda geleceğim ne olucak bilmiyorum şaşırdım kaldım.

ayrıldık demiştin yanlış hatırlamıyorsam???? barıştınız mı ki? :44:

Back
X