Erkek arkadaşım ben yanındayken bile başka kızlara bakıyor.

perisankisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
7
0
36
İstanbul
Merhaba;
Erkek arkadaşımla birlikteliğimiz tam 4 yıl oldu. Ama o mini etekli kızlar görünce gözlerini onlardan alamıyor. Gözleriyle takip etme derecesine geldi ama bütün bunları inkar ediyor, ya da baktıysam ne olmuş diyor. Aynı gün bir sürü insan içinde bana bağırarak söyledi bütün bunları. Rezil de olduk, üstüme kola döktü falan. Çok soğudum tabi bunlar olunca ayrılmak istedim ama o çok pişman olmuştu, affetmem için çok dil döktü, hala kararsızım ayrılma konusunda. Şimdi böyleyse evlenince neler yapmazki diye düşünüyorum. Bu konuda bana fikir verecek olan var mı? :59:

çokta pişkin miş,terbiyesizliğinin yanısıra...
evlilik çok farklı,flörte hiiiççç benzemezzz..
bu tip adamlar evleneince neler yapmaz,düşünün adamda ş,imdi bu rahatlık var..
pişman olmuş muş vs sakın inanma,kafası çalışmıyor mu ne yaptığını bilmiyormu ki!

ayrıl tabii daha fazla üzülmek istemiyor isen ayrıl..evlenince aldatır da ,niye aldattın dediğinde döverde bu tipler:20:

baktıysam ne olmuş diyor. Aynı gün bir sürü insan içinde bana bağırarak söyledi bütün bunları.

yazık! insanların sevgilerine, sevgililerine hiç mi saygısı kalmaz!
Senin gözünün içine baka baka ne olmuş mu diyor?
Üstelik sana bağırıyor. Sevgiliyken bunu yapıyorsa, evlendiğinde düşünemiyorum.
Bence bi gözden geçir bu durumu hatta geçirme bitir. yoksa bi kaç ay sonra sevgilim "sevgileleri" var diye konu açarsın tekrar buraya.. hayat senin. o insanla zaman geçmez.

Son düzenleme:
Daha neler duyacaz ... Üstüne cola döküyor neden başkasına baktın dediğin için ve daha birliktesin çok ilginç.. Şimdi sevgilin ne cesaret ki herşeyden önce bir bayansın üstüne cola döküyor nişanlanınca döver evlenince de üzerine sigara söndürür ütü basar herşey beklerim... Ayrıca seni toplum içinde azarlaması da ayrı bir durum bilemiyorum!!!

Hem bu yaptığından utanmamış, hem herkesin içinde bağırmış üstelikte üstünüze içeçek dökmüş..

İnsanları anlayamıyorum..Neden kendimize bu zulmu yapıyoruz? Neden bir yerde dur demesini bilmiyoruz ?

Bu kadar kıymetsiz mi hayatımızi bu kadar değersiz mi yüreğimiz?

Affetmeyin..Size yaptığı bu saygısızlığı affetmeyin..İstediği kadar dil döksün, üstünüze döktüğü kolanın hakkını kapatamaz..

Sizi üzmek istemiyorum ama yol yakından iyi düşünün..

Saygı olmayan yerde asla durmayın..

Son düzenleme:
[SIZE="3[SIZE="3"]"]4 koca YILI bir erkege heba edeceksin Oda senin yaninda hatunlari suzecek.Bebegim,bu adam saygisizin teki.Kadinlarin en tehlikeli iki silahi vardir. Biri uzun tirnaklari ,ikincisi topuklu ayakkabilari adam bakarken ya cimdik at ya da kafasina ayakkabinin topuguyla vur.:57::22:bakalim bir daha bakiyormuymussss Bu ne terbiyesizlik[/SIZE][/SIZE]

Son düzenleme:
güzel bir kız görünce ya da mini etekli kız görünce güzel olduğu için veya eleştiri için bende bakarım ve eşime de gösteririm ne kadar güzel veya ne kadar basit diye güler geçeriz bence bunda abartılacak birşey yok bir insana ya güvenirsin devam edersin ya da rahatsız olursun güvenmiyorsundur belirtir devam ederse bitirirsin arası yok!yani sen bakmasına sinir oluyorsan o bakmaya devam ediyorsa bu ilşkinin zaten tadı kaçar..Ammaaa bağırmalar bir saygısızlık ,üzerine kola dökmeside şiddettir. Bunların tabiikide dozajları evlilikle birlikte artabilir.Pişman olacak tabiiki çünkü yanlış yaptı sana bağırdı üzerine kola döktü; kimsenin sana böyle davranma hakkı yok madem ki sende soğudun uzatma derim daha saygılı en azından senin duygularına önem verip kızlara bakmayan sana değer verip insanlar içinde seni rencide etmeyen başka bir insanla evlenme şansın olur derim ben!...

ooo berbat bi durum olsa gerek.hm bakıyor hemde bakıyorum nolmuş diyorr bencee çoktan haketmişşş kapının önüne konmayıı.. hee ayrılamıyosann dayanamıosan onsuzluğa onla birlikteyken sende yakışıklı çocuklarla ilgilen öle kola dökmeklede bitmez o işin sonu bi güzel kavga çıkarr ama o dayağı haketmiş be kuzummm

:20:aman güzelim daha şimdiden böyle yapıyosa bırak onu bi hayat böyle azarlanark geçermi bence sen elini sallasan ellisi:66:kıymetini bilen buyursun gelsin onun kaprislerinimi çekicen:20:aynı şeyleri yaşadım o hep haklıdır her konuda zeytin yağ gibi üste çıkmasımı bilir böyleleri aman üzme kendini

Zaman geçtikçe insan daha iyi anlıyor bazı şeyleri,bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.Üzerine içecek dökmekte neymiş?Nerden buluyor bu cesareti bu ne cürret?Canım,bu kadar insanın fikirlerini şöyle bir akıl süzgecinden geçir ona göre davran.Üzülme..Ben çok üzülüyorum böyle şeylere.Allah yaşatmasın neler görüyoruz etrafımızda öyle değil mi?Kimin ne yapacağı hiçç belli olmuyor.Senin ki sinyalleri vermiş bence arkana bile bakma.4 yıl..Zaman geçtikçe değerler yitiriliyor mu?Böyle mi olması lazım.Çok yazık çok..Sen bunu haketmiyorsun bence...

Erkek arkadasınız sizi kaybetmekten korkmuyor ki , sizin yanınızda böyle birseye cesaret edebiliyor!
Bu olayı ben yasamıs olsaydım hic düsünmeden bitirirdim bir iliskide sadakat en önemli seydir affetmezdim cünkü ömrümün geri kalan kısmını , acaba bugün kac mini etekli kız süzdü , diyerek gecirmek istemezdim.

ben de arkadaşlara katılıyorum. bugün bu şekilde cevap veren, evlendikten sonra bin katını yapar, pişman olur durur; ama bu yapmayacağını göstermez br daha. bence hazır soğumuşken, bitir gitsin... üstüne kola dökmek, bağırmak filan, bunlar şiddete girer bence de...

Merhaba;
Erkek arkadaşımla birlikteliğimiz tam 4 yıl oldu. Ama o mini etekli kızlar görünce gözlerini onlardan alamıyor. Gözleriyle takip etme derecesine geldi ama bütün bunları inkar ediyor, ya da baktıysam ne olmuş diyor. Aynı gün bir sürü insan içinde bana bağırarak söyledi bütün bunları. Rezil de olduk, üstüme kola döktü falan. Çok soğudum tabi bunlar olunca ayrılmak istedim ama o çok pişman olmuştu, affetmem için çok dil döktü, hala kararsızım ayrılma konusunda. Şimdi böyleyse evlenince neler yapmazki diye düşünüyorum. Bu konuda bana fikir verecek olan var mı? :59:

bütün herşeyi sen söylemişsin zaten birde hem suçlu hem güçlü suçunu bstırmaya çalışıyor o kolayı sen dökücektin o değil:4::4::4:

hem başka kızlara bakıyor, hem "bakarım sana ne" diyor, hem üzerine kola döküyor..

sen de gelmişsin, ayrılayım mı diyorsun..

ayrılmak için, o kızlardan düşürebildiği ile birlikte olmasını ya da sana şiddet uygulamasını mı bekleyeceksin anlayamadım?

kusura bakmayın ama içimden bir ses,sizin kılık kıyafetinize,oturup kalktıgınza karısan biri oldugunu söylüyor,genelde bu tip insanlar kendi eşlerini ve sevgililerini kapatıp,sıkıp,onlara müdahale edip diğer bayanlara hiç kadın görmemiş gibi bakarlar.:20: ne desem ki sizin de dedğinz gibi evlenince belki daha neler neler yapar.:19:

Erkek arkadaşınızın yaptığı terbiyesizliğin farkındasınız ve ne yapmalıyım diye soruyorsunuz :53::53::53: ayrılmayın devam edin evlenin hatta akıllanı akıllanır emin olun:4::4:

Back
X