erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

Arkadaşlar merhaba ben buraya yazarken iyi kötü her yorumu bekleyerek yazdım yani biliyordum böyle yorumlar geleceğini ve zaten farkındayım herşeyin. Arkadaşlarım ve çevremdeki diğer insanlar belki beni kırmamak adına gerçek düşüncelerini söylemiyorlar. Burada dürüst yorumlar alacagimi düşünerek yazdım. yani demem o ki alacağım her türlü yoruma açığım.
Neyse asıl konuya gelelim. Dün gece beni aradı saat 24.30 gibi yatağımdaydim uyumak üzereydim boş bulundum açtım. nasilsin dedi iyi dedim yatıyorum. uyuyormusun dedi evet şimdi yaticam hayırdır niye arıyorsun dedim. hiç merak ettim yurtta misin diye dedi (dün gece arkadaşımla dışarı çıkacaktım ama iptal oldu annesi hasta olduğu için) aklınca kontrol edecek yani. evet yurttayım neden soruyorsun dedim yok birşey uyu sen yarın konuşuruz dedi. hiç birşey söylemeden yüzüne kapattım. büyük ihtimalle bugün arayacak kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu konuşma için. keşke hiç konuşmasak ya boyle uzaklaşıp ayrılsak yüzleşme olayı beni daha da yipratacak ne diyeceğim hiç bilmiyorum kafam öylesine karışık ki..
Bu sefer affedersen zaten artık ilişki sallantiya girer. En iyisini sen bilirsin ama bu insan değişmez belliki hala kendini haklı görüyor. Kendine daha fazla bu kötülüğü yapma..

Arkadaşlar merhaba ben buraya yazarken iyi kötü her yorumu bekleyerek yazdım yani biliyordum böyle yorumlar geleceğini ve zaten farkındayım herşeyin. Arkadaşlarım ve çevremdeki diğer insanlar belki beni kırmamak adına gerçek düşüncelerini söylemiyorlar. Burada dürüst yorumlar alacagimi düşünerek yazdım. yani demem o ki alacağım her türlü yoruma açığım.
Neyse asıl konuya gelelim. Dün gece beni aradı saat 24.30 gibi yatağımdaydim uyumak üzereydim boş bulundum açtım. nasilsin dedi iyi dedim yatıyorum. uyuyormusun dedi evet şimdi yaticam hayırdır niye arıyorsun dedim. hiç merak ettim yurtta misin diye dedi (dün gece arkadaşımla dışarı çıkacaktım ama iptal oldu annesi hasta olduğu için) aklınca kontrol edecek yani. evet yurttayım neden soruyorsun dedim yok birşey uyu sen yarın konuşuruz dedi. hiç birşey söylemeden yüzüne kapattım. büyük ihtimalle bugün arayacak kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu konuşma için. keşke hiç konuşmasak ya boyle uzaklaşıp ayrılsak yüzleşme olayı beni daha da yipratacak ne diyeceğim hiç bilmiyorum kafam öylesine karışık ki..

Açma telefonunu, kaç kere ararsa arasın açma.
Büyük ihtimalle yurdunun önüne gelir, inersen aşağı onun yanına da hiç ettiğin gururumu topluyorum, seninle vakit keybedemem de bas git.
Barışırsınız barışmazsınız bilemem, ama her kırıp döktüğünde toparlaması bu kadar kolay olursa kırmaktan çekinmez. Ayrılmayacaksan bile en azından seni kaybedilebileceğini anlasın.
Gerçi keşke ayrılsan ama bize de zamanında dediler, biz de kendimiz görene kadar dinlemedik.

Bu sefer affedersen zaten artık ilişki sallantiya girer. En iyisini sen bilirsin ama bu insan değişmez belliki hala kendini haklı görüyor. Kendine daha fazla bu kötülüğü yapma..

Haklısınız ancak 2.5 yıllık bir ilişki malesef ki konuşmadan telefonlarına çıkmadan bitmiyor ayrıca bana bu kötülüğü yapan bi insanın yüzüne çıkıp 2 laf etmem lazım böyle susup oturmaktan bıktım artık.

Açma telefonunu, kaç kere ararsa arasın açma.
Büyük ihtimalle yurdunun önüne gelir, inersen aşağı onun yanına da hiç ettiğin gururumu topluyorum, seninle vakit keybedemem de bas git.
Barışırsınız barışmazsınız bilemem, ama her kırıp döktüğünde toparlaması bu kadar kolay olursa kırmaktan çekinmez. Ayrılmayacaksan bile en azından seni kaybedilebileceğini anlasın.
Gerçi keşke ayrılsan ama bize de zamanında dediler, biz de kendimiz görene kadar dinlemedik.

Zaten yan yurdumda kalıyor çok yakın yani. istese çıkar gelir. ayrılma kararı aldım ayrıca ama nasıl bir yol izlemem ne söylemem gerektiğini bilemiyorum ona öyle şeyler soylemeliyimki yaptığı kötülüğün farkına varsın bu davranışlarının cezasını çeksin istiyorum

Bak arkadaşım aynı yaştayız ben de üniversite öğrencisiyim ve 4 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim bana gelip tokat atsa iki cihan bir araya gelse bir daha asla yüzüne bakmam. Ne hakla ya o kim oluyor? Sana şimdiden şiddet uygulayan ilerde evlenirseniz falan ohoo düşünemiyorum.

Kesinlikle ayrıl ve kafanda soru işareti kalmasın. Sana tokat atmış ya tokat! Bunu nasıl yutabilirsin? Yüzüne her baktığında o tokat gözünün önüne gelip bi daha inmeyecek mi suratına? Her tartışmanızda acaba yine vuracak mı diye tedirgin olmayacak mısın? Sana vuran seni paragöz gören birinin seni sevdiğini değer verdiğini sanma.

En başta sana saygı duymuyor. Arkana bakmadan kaç. O tokadı bir daha yeme.

Zaten yan yurdumda kalıyor çok yakın yani. istese çıkar gelir. ayrılma kararı aldım ayrıca ama nasıl bir yol izlemem ne söylemem gerektiğini bilemiyorum ona öyle şeyler soylemeliyimki yaptığı kötülüğün farkına varsın bu davranışlarının cezasını çeksin istiyorum

İlk başta sen konuştukça çirkinleşecektir.
Sonuçta bu adam sana tokat atıp, sonra da kendine gelip "beni ne hale getirdin" diyen bir insan. Hemen ben hatalıyım, çok pişmanım demez. Yine üste çıkmaya çalışacaktır.
Bırak kapına kadar gelsin o zaman, ulaşamasın sana, istediği zaman ulaşamayacağını bilsin. Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman çık karşısına. O zaman daha güçlü durur, duruşunla da ezersin onu. Bikaç ay sonra anlar ancak hatasını zaten.

Merhaba arkadaşlar, dün geceden beri çok kötü durumdayım. Öncelikle biraz uzun olabilir. erkek arkadaşımı anlatayım size ismi x olsun. Bizim xle 2.5 yıldır ilişkimiz var ikimizde 21 yaşındayız, ben üniversiteye şehir dışına okumaya geldiğimde tanıştık, normalde aileme çok bağlı biriyimdir onu ailemin yerine koydum her anımda yanımda oldu hasta oldum başımda bekledi hep elimi tuttu beni hiç yalnız bırakmadı. Iyi bir okulda iyi bölümlerde okuyoruz ikimizde, kendisi normalde anlayışlı ve iyi bir insandır ancak son günlerde aramız o kadar kötü ki. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yaz tatilinden sonra okuduğum şehire geri döndüğümden beri kavgalarımız bitmiyor. Sürekli bana senden sıkıldım beni bunaltıyorsun demeye başladı. Aldım karşıma konuştum dedim ki "beni bırak öyleyse ben senin bu davranışlarını haketmiyorum." ama asla bırakmadı seviyorum dedi bırakamam dedi sen benim burada güvendiğim tek insansın en iyi dostumsun dedi. Bu arada onu sıkmam bunaltmam söz konusu bile değil, ilişkinin ilk zamanlarında karışıyordum evet ama son 1 yıldır ağzımı açıp tek söz etmedim yok gidemezsin konuşamazsın onunla falan yok yani zaten karıştırmaz kendine. Fakat bu her kavgamızda sen bana zamanında şunu yaptın bunu yaptın diye karşıma ısıtıp ısıtıp getiriyor 2 3 sene önceki olayları.

Şimdi size asıl olayı anlatıyorum, dün akşam biz dışarı çıktık eğlendik arkadaşımızın doğumgünündeydik daha sonra beni yurduma bıraktı. Giderken köpekler havlamaya başladı bende dedimki senin aklına uyduk gece vakti yürüyoruz ya köpekler saldırsa ne olacak? Ne kadar cimrisin bi taksi tutmadık. Açtı ağzını yumdu gözünü vay efendim ben cimri değilim sana para yedirmiyorum diye cimri mi oldum dedi. Ben şok oldum tabi ne para yemesinden bahsediyorsun ben senden ne istedim bunca zaman dedim. Bu arada kızlar ne doğumgünümde ne de yıldönümümüzde bana hiçbirşey yapmadı. Sana o çok istediğin far paletini almadım diye burnumdan getiriyorsun sen ne kadar maddiyata düşkünsün dedi bana ve daha ağıza alınmayacak bir sürü şey. Yok efendim ben onunla berabermişim benim tuzum kuruymuş her dediğim oluyormuş o çok anlayışlı biriymiş beni hep mutlu ediyormuş ayrılmak istemezsin tabii benden dedi ben mükemmelim falan demeye başladı kızlar inanamadım ya. Size yemin ediyorum tek bir beklentim olmadı ondan ben zaten aynı zamanda çalışıyorum paramı kazanıyorum ikimizde öğrenciyiz sonuçta ne beklentim olacak ondan. Bende dedim ki ne kadar çok şey varmış içinde sen çok kötü ve fesat düşünceli bir insansın allah biliyor ya içimi çok büyük günahımı alıyorsun dedim ve ağlamaya başladım o söyledikleri o kadar ağır geldi ki anlatamam. Ama artık ağlamaktan nefes alamamaya başladım. (bu arada kızlar bende 1 yıldır çok ağladığımda nefes alamama ve dengemi kaybetme durumları oluyor biri çok üstüme geldiğinde sinir krizi gibi birşey geçiriyorum). Bana şov yapma dedi. Ben daha kötü oldum tabi ama tek kelime edemedim o an kal geldi resmen. Geçen gün kavga sırasında çantamı fırlatmıştı telefonun kırılmaz camı çatlamıştı, onu kendin kırdın dedi bana. O kadar çirkin şeyler dedi ki hiç bir cevap veremedim, neden böyle oldu anlamadım ama tek kelime bile edemedim. Yeter artık bıktım senden dedi bende onu ittim ben bıktım senden hakaretlerinden asıl ben yeter dedim ve bana bir tokat attı. Başım dönmeye başladı sinir krizininde etkisiyle küçük bi baygınlık geçirdim. O da ağlamaya başladı sonra allahım ben böyle bi insan değilim senin yüzünden delirttin beni dedi yere kapandı. Anlatamıyorum tam olarak, hayatımda hiç böyle kötü bir an yaşamamıştım. Gerçekten artık sinirlerim o kadar yıprandı ki hasta oldum onun yüzünden. Sonrasını çok hatırlayamıyorum odama gittim. Dünden beri de konuşmuyoruz.

Ayrılayım desem mutlu olduğumuzda o kadar eğleniyoruz ki ama bi an geliyor ufacık şeyden bana hakaretler etmeye başlıyor ve durum anlattığım gibi. Artık düzeltmek için ne yapacağımı şaşırdım sussam olmuyor cevap versem daha kötü. Ayrılığı düşündüm evet ama onsuz nasıl olurum bilmiyorum ben bu şehre geldiğimden beri ona tutundum benim herşeyim oldu onsuz ne yaparım bilmiyorum lütfen bana bi çözüm önerin kızlar. Bunları kimseye anlatamıyorum bu ve benzeri çok olay var 1 aydır yaşadığımız, kime derim ki ben sevgilim bana vurdu bu kelimeleri konuştu diye anlatamam bunları tek çözüm burası, yoksa artık tutamıyorum içimde. 21 yaşındayım ama kendimi 30 gibi hissediyorum lütfen yardımcı olun :KK43:
Kaçıncı konu böyle..üniversiteye her başlayan öğrenci, okul bitene kadar biriyle takılmak zorunda mı.. okul biter aşk biter..bu kadar anlam yükleme ona..resmen saçmalıyorsun.. derslerine bak..

Kompleks sahibi olmuş bu çocuk,birşeylerin ezikliği var sana karşı,hem cimri de.öfke kontrolsüzluğü,şiddet te başlamış,devam edersen daha da beter olur..

Haklısınız ancak 2.5 yıllık bir ilişki malesef ki konuşmadan telefonlarına çıkmadan bitmiyor ayrıca bana bu kötülüğü yapan bi insanın yüzüne çıkıp 2 laf etmem lazım böyle susup oturmaktan bıktım artık.

ben artik seninle gorusmek istemiyorum diyip kestirip atacaksin o kadar.
eger kendi hatalarini dusunmesini istiyorsan aciklama yapmadan terket,o da kendi kendine dusunsun nasil odunluklar yaptigini,hemde gizemini korumus olursun.

O tokatın üzerine tekme gelsin istemiyorsan ayrıl.
Sen bilirsin.

Beyninizle düşünün başka tarafınızla değil. Salak mısınız diye sorunca da ban yiyorum. Kızım sen salak mısın? Çok avam oldu kabul ama senin yaşadıkların da böyle. Saçma sapan. Gerizekalıca. Hıyar bir adam yüzünden neden bile bile salaklık yapmak için uğraşıyorsunuz?

konunun tamamını okudum ve kendi fikrimi söyledim. ben bu şekilde düşünüyorum arkadaşım. oldu mu? başka sorun?

erkekler tarafından tokat yemekten zevk mi alıyorsun? başına gelse böyle bi ilişkiye devam eder misin? ya da kızının başına gelse devam etmesini ister misin? oğlun olsa kız arkadaşına tokat atmasını sorun etmez misin?

Back
X