erkek arkadaşım benden ayrıldı allahım ben naparım şimdi ölüyorım ölüyorum

Ne diyosun birşey anlamadık ama
Tek anladığım cümlen şu başlık
O da çok saçma

Merak etme, millet kaç yıllık eşinden boşanıyoda ölmüyo sen sevgilinden ayrılınca hiiiç ölmezsin..

Olmadı iki büyü yapar bi üfürür, erkek arkadaşını geri bağlarsınız kendinize :8:

@sevdicek: kirmizi yaziyi dikkatlice oku! benim yazdigimi cümleyi anlarsin....:ssz:

O da çok saçma

Merak etme, millet kaç yıllık eşinden boşanıyoda ölmüyo sen sevgilinden ayrılınca hiiiç ölmezsin..

Olmadı iki büyü yapar bi üfürür, erkek arkadaşını geri bağlarsınız kendinize :8:

@sevdicek: kirmizi yaziyi dikkatlice oku! benim ne demek istedigimi aynen yazmis arkadas ssz:

O da çok saçma

@sevdicek: kirmizi yaziyi dikkatlice oku! benim ne demek istedigimi aynen yazmis arkadas :ssz:

O da çok saçma

@sevdicek: kirmizi yaziyi dikkatlice oku! benim ne demek istedigimi aynen yazmis arkadas :ssz:

O da çok saçma

O da çok saçma

Nasıl bir hırs yaptıysan 50 kez mesaj atmışsın :1:
Ben anlatmaya çalıştığımı anlattım, anlayanda aldı. Lafı çevirmeye gerek yok bence hatta uzatmaya bile gerek yok.
Konu dağılmasın.

dalga geçenlere sözüm yok ama ben çok kötü olduım yandı içim o halimle ne yazacagımı bile bilemedim anlaşılan bazıları halden bile anamlıyor canları sagolsun diger yorum yapan arkadaşlarada tşk ederm

Nasıl bir hırs yaptıysan 50 kez mesaj atmışsın :1:
Ben anlatmaya çalıştığımı anlattım, anlayanda aldı. Lafı çevirmeye gerek yok bence hatta uzatmaya bile gerek yok.
Konu dağılmasın.

yokkk kizzz... bilgisayarim kafayii yedii yaaa... :27:
bende görünce sasirdim..hahahaha...:52: ne gerek var 50 kere yazmaya neyse artik...

Çok sevmeyen erkekler böyle ufak hatalarda ayrılırlar,bu olmasa başka bir hatanda ayrılacaktı..Erkeklere herşeyi anlatmak doğru değil,bunu birkez daha görüyoruz,tırsıyorlar..Biraz bekle..Öfkesi geçsin..Sonra bir görüşme sağla,durumu nasıl anladığını öğlen....Geri adım atman gerekn birşey varsa geri adım at..Israr ediyorsa ayrılıkta sen de tekmeyi bas ona bu kadar korkak olduğu için..Ne korkakmışsın,beni de sevmemişsin belli ,tamam ayrılalım''de..

Son düzenleme:
Daha anlaşılır yazsanız ?

Çok karışık yazmışsınız sadece başlıkta geçen olayı anlayabildim. :26:

bugün içerisinde konu açmışsınız bir sürü.

kac yasınızdasınız Allah askına..

birazdan baska bir konu daha mı acacaksınız?

"erkek arkadasım geri döndü "diye
önce sen konuşmalarına dikkat et tamam mı ben bugun içinde sadece 2 konu açtım o kadar ayrıca istedim kadar konu açarım isteğimi yazarım bu siz hiç ilgilendirmez anladınız ?

Normalde cevap vermem bu tip yazılara ama kendime engel olamadım.
Olayı bu kadar basitleştirdiğiniz için öncellikle sizi tebrik ederim. Madem öyle anladınız, bende sizin anladığınız dilden anlatayım;
Ölüyorum-geberiyorum-bittim kelimeleri mecazi olarak kullanılır. Yani kişi sizin dediğiniz anlamda köprüden atmayacaktır kendini sadece derdinin hissettirdiğini anlatmaya çabalamaktadır.
Umarım anlamışsınızdır.

evet canm aynen öyle ben o can havliyle ne diyeceğimi ne yazacamı bilemedim ama bazı düşüncesizler işte bunu dalgaya alacak kadar neyse ben onları allaha havale ettim gün gelir onlarında bir derdi olur böyle yanarlar o zaman onlarlada da dalga geçerler .!

Bir konu daha açmıştın. Yorum yapmıştım.
Kötü düşünceler içindeydin. Daha doğrusu negatif.
Korktukların başına geliyor yavaş yavaş.
Kimseyi hayatının merkezine oturtma diyecek olsam da bunu anlamayacaksın sen malesef. :31:
Sonra öldüm bittim deyip hayatı zindan edersin kendine.

O da çok saçma

ne diyorsun sen kızım ya ben elhamdülillah müslümanım tamam mı dinime kuranıma rabbime düşkünümdür o büyü yapmak sizin işinizdir işte sunun dediğine bak pes ya sen yap onu olurmu allahım sizin giblerden korusun insanları yazık yazık ben burda canmn acısı ile birşeyler yazdm paylaştım ama gün gelir sizde aynı duruma düşersinzde sizinlede dalga geçerler unutma bunu

konusahibi, sevgilisine arkadasinin ailesi yüzünden büyülerle nasil evlendirildigini ve daha sonra basina neler geldigini anlatmis.. sevgiliside buna cok kizip onunda böyle abuk subuk islerle ugrastigini sanip ayrilmis.. ha bide geber demis.. simdi konusahibimiz sevgilisi ayrildi diye yas'da...
benm öyle işlerde gözüm olmaz kızım tamam mı ayrıca erkek arkadaşım sadece öyle insanla konuştugum için kızdı bana hepsi birdaha sakın ama sakın benim konularıma yorum yapma sakın .!

Back
X