Erkek arkadaşım benden utanıyor mu?

Sence böyle sevgi olur mu?
Seven insan sevdiğinin yörüngesinde gezer. görmek, konuşmak için fırsat yaratır..
Aklınca egosunu okşatıyor. Ne istediğini kendi de bilmiyor. Daldan dala yapıyor.
Sakın güvenme. Engelle gitsin..

6 saattir cevap yazmayınca napıyosun yazmış şimdi de cidden beni salak yerine koyuyor ahh ahh keşke önceden buraya bu konuyu açsaydım

Keşke ben de 20 yaşındayken bu site olsaymış :) herkes ne güzel akıl vermiş. Ben de başka kısmetlerini aradığı için seninle dışarıda görüşmediği fikrindeyim. İyi ki burada yazdın da adamın analizini yaptık. Yoksa psikolojini bozardı bu dengesiz

20 yaştan bahsederken 3 yaştan bahseder gibi konusmussun, cok kucuk degilsin bi kere.. Bir de seni ciddiye almayacak bi yaş farkıyla buyuk degil senden bu arkadas, 3 yas var aranizda, 30 degil.. Adam bildigin saygisiz, deger verip ozen gostermiyor.. Insan bi ilişkiye neden başlar? Mutlu olmak için degil mi? Ee, seni tutan nedir bu iliskide?

Seninle sadece takılmak istiyor, yani zaman geçirmek, gönlünü eğlemel. Sen sen ol adamın evine gitme ve hatta onunla görüşme.

Hesabım kapatılmıştı tekrar açtım güncelleme yapayım çocuk mesajına cevap yazmayınca 2 kez aradı açmadım daha sonra başka birisi var hayatımda değer verdiğim seninle konuşmak istemiyorum hoşçakal yazdım delirdi tabi ki kaç kez aradı hatırlamıyorum en sonunda da engelledim.Hayatımdan böyle bir insan da geçti ve bitti en azından farklı birisini tanımış oldum dedim kendi kendime

Cok gencsin.Sevgi bu değil.. Senin tecrübesizliginden faydalanmaya çalışıyor yani amacı sevgiden ziyade farklı ergen psikolojisi ! umarım anlatmak istedigimi anlamıssındır.... Bir daha o cocugu arama lütfen ve mümkünse ona dersini vererek hayatından çıkar..

vahh yazıık oyuncağı alınmış çocuk gibi olmuştur. içimin yağları eridi. aferin kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…