Erkek arkadaşım benden utanıyor mu?

Önceki ilişkilerini bitirdiğinden emin misin? Bence tam bitiremediği bi ilişkisi var, uzaklaştıklarında da sana sarıyor gibi geldi. Daha mutlu edecek birisi çıksın karşına onun için üzüldüğüne değmez

Aranızdaki yaş farkı çok az, onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sizinle sadece vakit geçiriyor en iyisi ondan uzak durun

Bütün mesajları okudum tek tek sanırım bu kişiyi gözümde fazla büyütmüşüm konuşmadığımız 4 ay boyunca kendimi o kadar rahat ve hafif hissetmiştim ki ne zaman konuşsak değersiz ve çirkin hissettiriyor bana insan sevdiğini her gün görmek istemez mi sesini duymak istemez mi ben hep kendimi çok şey istiyorsun şımarıklık yapıyorsun diye diye avutmuştum.Bugün tamamen bitireceğim konuşmayı günaydın yazmış biraz önce sizce cevap yazmadan engelleyeyim mi numarasını falan engelleyince arasa hep meşgul çalar değil mi öyle mi yapsam acaca?

Muhtemelen boşta kaldı seni aradı 4 Ay sonra, günüm sevgilisiz geçmesin diye düşünmüş. Taliplerini de kapatmak istemiyor beyefendi. Aynı şehirde olup da haftada bir görüşme hele de yeni sevgiliyken çok çok az. Bırak gitsin.

çocuk sevgili olmak istemiyor ki arada sırada takılmak istiyor evde.
evine gitme bir daha. bacaksızın..

Evde yemek yiyorduk arada sırada bir şeyler izliyorduk zaten çok az duruyordum eve gittiğim için pişmanım fakat çocuk başka yere gelmiyor.Her neyse bunun bu sene mezun olması gerekirken okulu 1 yıl daha uzadı seneye yalnız kalacak arkadaşları falan yok tabi beni elinin altında bulundurmak istiyor.Seninle konuşmadığımız süre boyunca başkasıyla konuştum ondan daha çok hoşlandım gibi bir şey söyleyip ayrılsam daha mantıklı değil mi en azından hatasını anlayıp bundan sonraki ilişkilerinde böyle yapmaz ya da sadece bana böyle yapıyor bilemiyorum

Sizin konuştuklarınıza her zaman böyle geç mi cevap veriyor

Limonata haklı bencede utanmıyor ama sizi de sallamıyor gibi neden bu kadar sabırlı davrandınız ki siz daha önemlisiniz benim kardeşimin yaşındasınız çokta küçük değilsiniz yani hiçbir sebep bile göstermeden ayrıl bence

Haklısınız acaba bu normal mi diye düşünmüştüm de böyle bir ilişki pek normal değil hatta ilişki de denemez.Bir şeyler söylememi bile haketmiyor konuşmadan ayrılacağım

yahu bak kaç kişi söylemiş ben de söylüyorum. basit bir mesaj atacaksın. sonra ne engellemesi ne silmesi boşver dursun öyle. arasın açma. mesajlarını görüldü yap cevap verme. uzasın...

Aynı fikirdeyim .
Az mantıklı ol yahu dışarda görüşmüyor evine çağırıyor niye gidiyorsun ki amaç ne ?
Belli ki yansıtmak istemiyor seni hayatına Duygularını da kullanıyor .

Kendimi daha fazla kullandırtmayacağım tecrübem olmadığı için sevgililik bu sanıyordum bizimkisi flört gibi de değilmiş zaten baldız baldan tatlıdır gibi saçma söylemlerinden sonra da soğumuştum şimdi iyice anladım niyetini 5 saattir cevap yazmadım yazmayacağım da hepinize teşekkür ederim

Varla yok arası olacağına hiç olmasın daha iyi boşver bak hayatına bence de evine gitme seni kullanıyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…