- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
- Konu Sahibi Limonumsutat
-
Olmaz kuzucum. Böyle adamlar için tek bir saniyeni harcama. Evrende milyarlarca adam varken böylelerine takılıp kalmayın.Herkese iyi geceler diliyorum.Burayı takip ediyordum zaten fakat derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik açtım.Hemen konuya geçeyim ben 20 erkek arkadaşım 23 yaşında (lütfen yaşları okuyunca ergen deyip fikirlerinizi esirgemeyin ) kendisini 6 aydır tanıyorum ilk 1 ay konuştuktan sonra bırakmıştım konuşmayı çok ilgisiz ve umursamazdı aramasam aramaz yazmasam yazmazdı sanırım beni elinin altında gördü 4 ay boyunca tek kelime bile konuşmamıştık geçen ay aradı ve bu sefer bir şeyler düzelebilir umuduyla tekrar başladık ilk 1 hafta arayıp soruyordu son 3 haftadır yine normale döndü arayıp sormaz sevgilim gibi hissedemiyorum çünkü dışarıda hiç buluşmadık birkaç kez yurdumun önüne gelmişti 3 sefer de evine gittim dışarıda bir aktivite yapmıyoruz kimseye benden bahsetmiyor sır gibi saklıyor hani dışarı çıksak bile sevgilisi gibi davranmaz bana yanındayken ben konuştuğumda beni dinlemiyor mesela ben şu şarkıyı biliyorum dinledim derim inanmaz ciddiye almıyor olabilir mi beni yaşımdan dolayı? Sevgili ablalarım daha önce hiç sevgilim olmamıştı tecrübeli kişilerden fikir istiyorum kesinlikle sevgililiğin bu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor böyle sevgi olur mu sizce?
O kadar doğru yerden yakaladınız ki...Sinir hastası olucam yakında acaba ben hızlı cevap bekleyerek şımarıklık mı yapıyorum sandım fakat bir cevabı hakediyorum en azından diye düşünüyorum.Bunu bir kere dile getirdiğimde ben sana "napıyosun" mesajını bile içimden gelerek yazıyorum demişti.Her dakika konuşamayız dedi benden böyle bir şey bekleme maddi istekte bulunuyorsun dedi sırf biraz daha konuşalım dedim diye maddi istekci de oldumKusura bakmayın da bu mesajlaşma nedir ? Hem soru soruyor hem 4 saat sonra yanıt veriyor . Soğuk ve kopuk iletişim aynı anda birsürü kızla mesajlaştığına eminim. Sizin sadece keyfinizi kaçırır günü stresli ve beklentili geçirmenize sebep olur böyle tipler. Açıklama yapmadan sadece böyle bir ilişki istemiyorum beni çok yanlış anlamışsın yazıp yollayın ve birdaha cevap atmayın.
Yargılayabilirsiniz çok haklısınız tam anlamıyla tanımadan gittim evine cinsellik yaşamadık benimle yaşamak istemiyor da zaten öperken bile bir garip öpüyor sanki.Beni elinde tut diyor ergen gibi bir de sürekli beni seviyor musun gerçekten diyor yani hep sınıyor beni.Bu kız beni seviyorsa ben de sevmeye çalışayım kafasında mı acaba durum böyle olsa bile beni sevmeue kendisini zorlamış oluyor yok yok sizlerden gelen yanıtlarla kafamda birçok şey oturdu beni sevmediğini anladım
insan sevgilisi olunca hele ki yeniyse bıcır bıcır konuşmak ister tatlı sevgi sözcükleri duymak ister mesaj gelince heyecanlanır vs bunlar tatlı heyecanlardır. Sizinki içinden gelerek napiyosun ? diyor eee sonra ? Çok sıkıcı bir ilişki. İlişki de değil sizi sevgilisi olarak görmüyorO kadar doğru yerden yakaladınız ki...Sinir hastası olucam yakında acaba ben hızlı cevap bekleyerek şımarıklık mı yapıyorum sandım fakat bir cevabı hakediyorum en azından diye düşünüyorum.Bunu bir kere dile getirdiğimde ben sana "napıyosun" mesajını bile içimden gelerek yazıyorum demişti.Her dakika konuşamayız dedi benden böyle bir şey bekleme maddi istekte bulunuyorsun dedi sırf biraz daha konuşalım dedim diye maddi istekci de oldum
"Ben böyle bir ilişki istemiyorum. Birdaha görüşmeyelim hoşçakal"Bu saatte üşenmeden okuyup cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim etrafımda anlatacak kimse yoktu burda paylaşınca çok rahatladım.Yarın buluşacağımızı düşünüyordum ama buluşmayacağım memleketime dönmeme 4 gün kaldı gitmeden bırakayım tamamen rahatlayayım sizce bir daha konuşmayacağımı bitirmek istediğimi bu kişiye kısa ve net olarak nasıl söyleyebilirim bu kişiye bir fikriniz var mı?
Dışarıdan farklı gözlerin yorumlamasına ihtiyacım varmış cidden öyle ya hiçbir heyecanı yok konuşmak için hani yazmak için yazmış gibi hep kendime kızmıştım şımarıklık yapıyorum çocuğu bu kadar sıkma özel alan bırak diye.Ama bu kadarı da beni üzüyor sizce ne şekilde tavrımı belli edeyip ayrılayım ortada olmayan bir ilişkiden ayrılıcam diye bahsetmem de çok ironik duruyor ama sizce mesajla mı yüz yüze mi bitirmeliyim?insan sevgilisi olunca hele ki yeniyse bıcır bıcır konuşmak ister tatlı sevgi sözcükleri duymak ister mesaj gelince heyecanlanır vs bunlar tatlı heyecanlardır. Sizinki içinden gelerek napiyosun ? diyor eee sonra ? Çok sıkıcı bir ilişki. İlişki de değil sizi sevgilisi olarak görmüyor
Olmaz ne ciddiye almaması sevgilin de çocuk daha başka ilişkilere kapalı olmamak için seni saklıyor kapılar kapanmasın diye işte insan gerçekten severse haykırmak ister ne saklaması içi içine sığmazHerkese iyi geceler diliyorum.Burayı takip ediyordum zaten fakat derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik açtım.Hemen konuya geçeyim ben 20 erkek arkadaşım 23 yaşında (lütfen yaşları okuyunca ergen deyip fikirlerinizi esirgemeyin ) kendisini 6 aydır tanıyorum ilk 1 ay konuştuktan sonra bırakmıştım konuşmayı çok ilgisiz ve umursamazdı aramasam aramaz yazmasam yazmazdı sanırım beni elinin altında gördü 4 ay boyunca tek kelime bile konuşmamıştık geçen ay aradı ve bu sefer bir şeyler düzelebilir umuduyla tekrar başladık ilk 1 hafta arayıp soruyordu son 3 haftadır yine normale döndü arayıp sormaz sevgilim gibi hissedemiyorum çünkü dışarıda hiç buluşmadık birkaç kez yurdumun önüne gelmişti 3 sefer de evine gittim dışarıda bir aktivite yapmıyoruz kimseye benden bahsetmiyor sır gibi saklıyor hani dışarı çıksak bile sevgilisi gibi davranmaz bana yanındayken ben konuştuğumda beni dinlemiyor mesela ben şu şarkıyı biliyorum dinledim derim inanmaz ciddiye almıyor olabilir mi beni yaşımdan dolayı? Sevgili ablalarım daha önce hiç sevgilim olmamıştı tecrübeli kişilerden fikir istiyorum kesinlikle sevgililiğin bu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor böyle sevgi olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?