• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım beni ailesi ile tanıştırmıyor

algebric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
7
0
36
Ankara
Merhaba, benim sorunum şu bir yıldır devam eden güzel bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum ancak o beni ailesiyle bir türlü tanıştırmıyor. Bir kaç kez tanışmak istediğimi ima ettim ama o konuyu değiştirdi. Bu durum beni çok üzüyor. İlişkimizi ciddileştirmek istiyorum. Ama o hiç oralı olmuyor niçin böyle yaptığını anlayamıyorum.

ilişkinizi ciddileştirmeyi istemek tek taraflı olmuyor canım. aranızdaki ilişkinin ayrıntılarını bilmioruz. kaç yaşındasınız, okuyormusunuz, işiniz var mı? ayrıca aileyle tanışmak için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. zaten bi tanıştın mı hep problem. çok heveslenme bence. evlilik konusunu konuşmaya başladığınız zaman zaten tanışacaksınız.

Aklın varsa tanışma derim.
Yakın gelecekte bir evlilik planı yoksa bu kadar önceden tanışmak sıkıntı yaratıyor.
Sorumluluk yüklüyor insana.
Tecrübelerim bunu söyler.
Ayrıca aileyle tanışmış olmak ilişkinin ciddi olduğu yada evlilikle noktalanacağı anlamına gelmiyor.
Öyle olsa evlilikler bitmezdi.

ilişkinizi ciddileştirmeyi istemek tek taraflı olmuyor canım. aranızdaki ilişkinin ayrıntılarını bilmioruz. kaç yaşındasınız, okuyormusunuz, işiniz var mı? ayrıca aileyle tanışmak için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. zaten bi tanıştın mı hep problem. çok heveslenme bence. evlilik konusunu konuşmaya başladığınız zaman zaten tanışacaksınız.

Şuan öğrenciyiz ikimizde aynı üniversitede aynı bölümdeyiz. Bir yıllık bir ilişkimiz var. Okulumuzun bitmesine bir yıl var.

Aklın varsa tanışma derim.
Yakın gelecekte bir evlilik planı yoksa bu kadar önceden tanışmak sıkıntı yaratıyor.
Sorumluluk yüklüyor insana.
Tecrübelerim bunu söyler.
Ayrıca aileyle tanışmış olmak ilişkinin ciddi olduğu yada evlilikle noktalanacağı anlamına gelmiyor.
Öyle olsa evlilikler bitmezdi.

Haklısınız ama ben aileme ondan bahsettim. Tanışmasak bile onlara benden bahsetmesini isterdim. Bu bana değer verdiğini gösterirdi. Ailesini benden, beni onlardan saklıyor anlamadım sebebini. Konuyu açmaya çalışsam hemen lafı değiştiriyor.

tanışmak için acele etme hatta istenme faslına kadar tanışma derim ben
bu işlerde ağır olmak biraz mesafeli durmak daha iyidir canım:6:
ama ailesinden bahsetmemesi seni onlardan saklaması da hiç normal gelmedi bana:44:
bu konuyu biraz üstele bakalım ne çıkacak altından:23:

Bizim yan komşu var bu yaz evlendi 18 erkek dünde hava rüzgarlıydı ,ve uçurtma uçuruyordu onu tanımasam görüntüsünden kesinlik bu bekar derim geçen haftada eşi ile yakan top oynuyordu

Şuan öğrenciyiz ikimizde aynı üniversitede aynı bölümdeyiz. Bir yıllık bir ilişkimiz var. Okulumuzun bitmesine bir yıl var.

bak canım yaşınız henüz küçük. okulun bitmesine 1 yıl var. ondan sonra erk ark askerlik yapacak. iş bulacak. aynısı senin içinde geçerli. bu acele niye? biraz para kazanmanın tadına var. erkek arkadaşın bunları düşünüyodur. maddi durumlarını bilemiyorum .belki kendi yapacak düğününü alan. bunun için birikim gerek. flört dönemi gibi olmaz evlilik hazırlıkları..

hem senin yaşında erk arkadaşının yaşıda küçük henüz. bıraqk biraz daha olgunlaşın, ilişkiniz olgunlaşsın.. sen bu kadar acele edersen erkek arkadaşın daha da kaçar. herşeyi zamana bırak...

Evet haklısınız acele etmemek gerekir. Ben de buna katılıyorum. Ama ailesini benden gizliyor beni de onlardan. Acaba altında başka sebepler var mı diye düşünüyorum.
Ayrıca ben de bilmek istiyorum nasıl insanlar diye. Tanımak istiyorum. Belki de hiç uyuşamayacağız. İşler çok ciddileşmeden insanların birbirlerini tanımaları daha doğru olmaz mı?

Bence böyle şeyleri erkekler teklif eder. Uygun zaman geldiyse seni ailemle tanıştırayım der. Senin çok hevesli gibi ön ayak olman hoş değil bence. Zamana bırak, ağır tavırlar takın. Daha okuyorsunuz hem ne acelen var ki. Ailesiyle ilgili fikir sahibi olma konusuna gelince bence erkek arkadaşının oturması kalkması, görgü göreneği bu konuda fikir sahibi yapar seni, daha fazlası için acele etme bana kalırsa.

Haklısınız ama ben aileme ondan bahsettim. Tanışmasak bile onlara benden bahsetmesini isterdim. Bu bana değer verdiğini gösterirdi. Ailesini benden, beni onlardan saklıyor anlamadım sebebini. Konuyu açmaya çalışsam hemen lafı değiştiriyor.

Evet haklısınız acele etmemek gerekir. Ben de buna katılıyorum. Ama ailesini benden gizliyor beni de onlardan. Acaba altında başka sebepler var mı diye düşünüyorum.
Ayrıca ben de bilmek istiyorum nasıl insanlar diye. Tanımak istiyorum. Belki de hiç uyuşamayacağız. İşler çok ciddileşmeden insanların birbirlerini tanımaları daha doğru olmaz mı?

tanışmak için çok erken ama ailesinden bahsetmesi için geç bir zaman. en azından ailesinden sana bahsedebilirdi. belki de ciddi görmüyor kim bilir :44:

Benim 3 yıllık ilişkim var ve , ailesine benden söz etmesi sanırım 1 aydan sonra oldu , ablası ve eniştesiyle 2. ayımızda , annesiyle 5-6 ay sonra sanırım tam hatırlayamadım tanıştım, babası eskiden öğretmenimdi ordan tanışıyoruz zaten o ayrı :) dier akrabaları saymayım tektek :) neyse bence kişilere bağlı erken olup olmaması , bence gayet normal , 3 yıldır ailesiylede gayet güzel bir ilişkimiz , çoğu kişi erken demiş ama , tanışınca illa sürekli görüşülcek diye birşey yokki , belki sen ailesini kendi ailene uygun bulmıcaksın , yada onlar seni kendilerine uygun görmiycek böylece yol yakınken bitecek , hadi tanışmayı geçtim ama neden söz bile etmemiş senden o çok ilginç , acaba ailesi hakkında senden gizlediklerimi var , bence aile ile tanışmak çok önemlidir , sonuçta insan ciddi düşünüp yuva kurma hayalindeki birinin çevresinide tanımalı , arkadaşları büyütmedi onu , 3-5 arkadaş tanımakla , etrafını tanıyorum denmez , mesela ailesinin yanında sana nasıl davrandığını göreceksin , yada onlara nasıl davrandığını , herşeyi bilmen tartman lazım kafanda , canım bence bu konu çok ciddi o yüzden üzerine gitmeni tavsiye ederim

canım bosver tanısma is ciddiye binsin onlar desin gelsin tanısalım artık desin kıymetli olursun.. benim erkek arkdsımn abisi var 32 yasında sevgilisi de 33 yasında 5yıldır sevgililer hala söz falan yok aralarında erkek tarafı o kadar pesinde kosuyolar ki ölyolar resmen ciddi bi sey yapmak icin.. bana gelince benimde bu yıl 4,yılımız olucak sadece ablası abisi ve kuzenleriyle nette ve dısarda tanıstım birde ablasının dügününe gittim öyle evlerine gidipte tanısmadım arada böyle seylerin eksikligini hissediyorum ama sakin kafayla düsününce o taraf diyecek artık gelsin yakından tanıyalım bende diyicem eger istemeye geleceklerle önce sen gel benim ailemle tanıs sonra ben gelirim aileleri tanıstırırz zaten nisanlı bile olsak öyle pek evlerine gidip gelmem. abisin sevgilisi de sakın tanısmaya gitme ben pişman oldum diyor tekrar tekrar uyardı beni ki ben biliyorum onun ne kadar üstüne düstüklerini o bile sikayetciyse vardır bunda birsey.. aile isin icne girince herseye karısıyolarmıs cogutartısma aile yüzünden cıkıyormus en güzeli kendi aranızda sevgili gibi devam etmek hem 1yıl o kadar uzun zaman degilki canım ne bu acele ben ablasıyla bile 2 yılımzda tanısmıstım hiçte pişman degilim..

biz 3 yıldır beraberiz okulumu bitirdim o benden önce bitirdi iş arıyor ve ailesiyle beni tanıştırmıyor ayrıca ilişkimiz cok ciddi yani onun hayalleri hep ama hep evlilik faln filan cok saygılıdır da aynı zamanda ama annesinden babasından çekiniyor şimdiye kadar hiç bişeyimi anlatmadım onlara diyor şimdi ben ne yapıcam biri akıl versin lütfen üstelemeye devam mı ediyim napiyim yani bi yüzük takmak bu kadar mı zor ben evlilik hemen olsun demiyorum işini yoluna koysun beklerim ama yüzük takıp öyle beklemek istiyorum arkadaşlar neden bunu sevgilime anlatamıyorum yanıma gelirken bile ailesine söyleyemiyo bahaneler üretiyo bana sürekli kpss ye calış diyo sanırım kpss yi kazanamazsam benimle evlenmiycek kazanana kadar bekliycez ya ailesi anladığım kadarıyla calışan kız istiyo ben de onu cok seviyorum o da beni bu yüzden bu ilişkiyi bitiremem ama bana bi akıl verin ne yapmalıyım nası bi çözüm bulmalıyım bu işe sevgilimi nası cesaretlendirebilirim cok istekli görünmeden ailesiyle tanısıp su yüzük işini nası yoluna koyabilirim sanırım annesi beni istememiş öğrenci olduğum için bu yüzden sevgilim de bidaha anlatmamış beni :( YARDIM EDİN LÜTFEN NASIL Bİ TAVIR TAKINMALIYIM :(

Back
X