Erkek arkadaşım "beni arama" diye mesaj atmış

tuBis__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
15
0
36
İzmir
kızlar bugun cok kotuyum ya. erkek arkdsm askerden ızıne gıttı 2 gun boyunca benı aramadı ve gece 4te msj atmıs benı arama.. dıe bu ne demektır ya ? kafayı yemek uzereyım herseye acıklamalı olarak cevap veren kısı bu konuda hıc bı acıklaması yok saadece benı arama...

aramayacaksın ozaman yapacak birşey yok........bu sefer gayet net konuşmak istemiş sanırım sinir bozucu bir durum gerçekten ama kesinlikle arama o ararsada açma hemen ...bi dolaşsın gelsin bakalım aklı başına gelir belki

gıderken hıc bısey yoktu durup dururken noldu hıcbısey anlamadım. ama aramıcam kesın kararlıyım bakalım nolcak..

yıllar önce bi arkadaşım etrafımda daha fazla dolanmaya başlamıştı sonradanda niyetini açıkladı hoşlanıyormuş benimle çıkmak istiyormuş başladı bişiler askere gitti mektuplar mesajlar aman allahım neler neler deli divane aşık izne geldi izne gelince babamla konuşacağım isteteceğim seni dedi babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorduk geldiği gün buluştuk herşey süper akşama doğru benim kalkmam gerek teyzemler gelecek dedi gitti ve 2gün hiç aramadı onun için izne bile ayrılmıştım sonra aradım açmadı ve sonunda bi mesaj ben sana layık değilim beni arama bidahada ne aradı nede sordu çok üzülmüştüm çok üzülmekten öte kahrolmuştum 3 yılda bunu atlatamadım kimseye güvenemedim sonra eşimle karşılaştım tanıştıktan sonra 4.gün çıkma teklif etti kabul edemedim 2hafta sonra evlenme teklif etti ve hemen gelip istetti öyle güven dolu öyle dürüst biriydiki anladımki gerçekten bana layık değilmiş o belki o dönemler bendeki bişeyden huylanıp aslında beni kendine layık görmemişti ve çok adice çekip gitmişti ama rabbim mazlumun hep yanındadır bunu eşimi karşıma çıkarmasıyla birkez daha görmüş oldum üstelik o benden 7 yaş büyüktü ama zıpçıktının tekiydi eşimse benimle aynı yaşta o orda burda çalışan 2gün çalışıp 5 gün yatma derdinde olan çaycılık garsonluk yapan herşeyden sıkılan biriydi eşimse müfettiş ve evlenince anladımki aşk çok sonra gelmesi gereken bişeymiş sadakat güzel ahlak onun seni sevmesi herşeymiş annem hep derdi kadın sevmesede bir evlilik yürür ama eğer erkek sevmezse neyaparsa yap bitmeye mahkumdur derdi gerçekten doğruymuş demem o ki sakın arkana bakma onun için ağlama sızlama sana layık olmadığını seni hak etmediğini zaten göstermiş onun için dökeceğin 1 damla göz yaşına bile acı ben acıyorum o gözyaşlarını hak edecek insan zaten seni ağlatmayacaktır buna emin ol kurtulmuşsun sen bence sadaka dağıt

bi arkadaşım düğün gecesi ayrıldı kocası sebep yokken düğünden sonra dövmeye kalkmış ayrıldılar yıkıldı ağlama dedim sakın ağlama bigün öyle biri çıkacakki karşına iyiki ayrılmışım bitmiş diyeceksin dedim 1 yıl sonra arayıp düğününe davet etti öyle mutlu öyle sevinç dolu geliyordu ki sesi çok haklıymışsın çok iyiki ayrılmışım iyiki dedi şuan çok mutlu sanada diyorum bigün öyle biri çıkacak ki karşına iyiki bitmiş gitmiş hayatımdan diyeceksin hayat çok kısa evlendikten sonra geri dönüş çok ama çok zor oluyor sakın kendini harcatma kimseye bidaha asla o yaşlarda öyle genç öyle güzel olamayacaksın şimdi gençliğinin kıymetini bil sana layık olanlara bak olmayanlara değil

nekadar guzel askı sonunda yakalamıssın. ınsallah bızede guler bı gun ama cok zoruma gıttı sadece bı msjla . aynı dedıgın gıbı msjlar aramalar dkkada bır aryan ınsan bı gıttı tam gıttı. umarım toparlanabılırım atlatabılırım bunu bende..(

biizmkinin bide her saniye çağrı atması vardı güya beni düşündüğünü gösteriyormuş olmasa mektubun yazdıkların olmasa şarkısıyla çok ağladım ağladım ağladımda ne oldu boşu boşuna değmeyecek gereksiz aslında hayatımda hiç pirim vermemem gereken serserinin teki için yıllarımı silmişim yazık benim 3 yılıma yazık sende gerçek kişi karşına çıkınca aynısını diyeceksin umursama bile ya hareketli şarkılar dinle giyin süslen arkadaşlarınla zaman geçir kurslara git aynaya bak nekadrda güzelmişim de kendine hayran ol ondan tiksin emin ol gün gelecek tiksinilecek biri olduğunu anlarsın

Son düzenleme:

bu erkekler cok tuhaf cozemedım cozulcek gıbıde deıller. artık kımseye guvenım kalmadıkı soledıklere hıc bı sye ınanamam artık .(

nasıl bukadar prfsynl ylan solemeyı basarıyolarsa . bende sabahtan berı aglaya aglaya bı hal oldum nefret ettım artık hıc kımseye guvenım kalmadı su saaten sonra elım kolum kalkmıo hıc bısey yapasım gelmıyo benı bu hale soktu ya allaha hvale edıorum onu .

aslında bana göre aşk diye birşey yoktur heyecan vardır heyecanın verdiği mutluluk vardır o insanda istediğini bulamayınca heyecan söner heyecanlanmadığın içinde mutsuz olduğunu düşünürsün eğer aşk varsa insan kendine aşıktır herşeyden herkesten vazgeçer ama kendinden geçemez ve aslında hayatından gitmesini istemediği insanlarında kendisi için gitmesini istemez boşlukta mutsuz olmak istemez eğer kalırsa o mutsuz olur mu diye düşünmeden

çok kötü bir şey ee madem öyle diyor sende arama hayra alamet değil bence cıkar kokusu

ask var be asyak bende ınanmazdım oncelerı askta neymıs derdım ama olduk gorduk belamızıda .))

sakın arama sakın dönersede sen kabul etme bu kadar basit olamaz muhakkak vardır sebebi acıdır ama belki başkası vardır. kullandırtma sakın kendiniiiii

sakın arama sakın dönersede sen kabul etme bu kadar basit olamaz muhakkak vardır sebebi acıdır ama belki başkası vardır. kullandırtma sakın kendiniiiii

ole bısıkı askerlıgıne 7 ay kalmıstı ewlılk planları yaparken bu cıktı. olabılır belkıde bı baskası..asla aramam dusuremem kendımı okadar arama dedıyse bıtmıstır..

ben olsam arardım nasıl öyle açıklama yapmadan arama demeler falan. ara ve hesap sor bence, beyefendi tamam bitti diyecek her şey bitecek, öyle şey olmaz, peşinden koş demiyorum ama açıklama istemek senin hakkın.

bılmıyorum cnm muhattap olmak sesını duymak bıleıstemıorum artk armaa dedyse ne ararım ne sorarım bıttı ıste

aynen canım bende sana katılıyorum..ilişki tek kişilik mi yaşanıyor ! bu ne saçma şey yaa aramaymış , adamdaki özgüvene bak ya .s.s.s ara canım bence ara ve hesap sor.. sen ilişkiye emek ver , günler aylar geçir adamın tekiyle , üstüne bide deli gibi sev gecenın bı vakti arama die msj atsın olcak iş değil yaa .s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…