bi arkadaşım düğün gecesi ayrıldı kocası sebep yokken düğünden sonra dövmeye kalkmış ayrıldılar yıkıldı ağlama dedim sakın ağlama bigün öyle biri çıkacakki karşına iyiki ayrılmışım bitmiş diyeceksin dedim 1 yıl sonra arayıp düğününe davet etti öyle mutlu öyle sevinç dolu geliyordu ki sesi çok haklıymışsın çok iyiki ayrılmışım iyiki dedi şuan çok mutlu sanada diyorum bigün öyle biri çıkacak ki karşına iyiki bitmiş gitmiş hayatımdan diyeceksin hayat çok kısa evlendikten sonra geri dönüş çok ama çok zor oluyor sakın kendini harcatma kimseye bidaha asla o yaşlarda öyle genç öyle güzel olamayacaksın şimdi gençliğinin kıymetini bil sana layık olanlara bak olmayanlara değil
biizmkinin bide her saniye çağrı atması vardı güya beni düşündüğünü gösteriyormuş olmasa mektubun yazdıkların olmasa şarkısıyla çok ağladım ağladım ağladımda ne oldu boşu boşuna değmeyecek gereksiz aslında hayatımda hiç pirim vermemem gereken serserinin teki için yıllarımı silmişim yazık benim 3 yılıma yazık sende gerçek kişi karşına çıkınca aynısını diyeceksin umursama bile ya hareketli şarkılar dinle giyin süslen arkadaşlarınla zaman geçir kurslara git aynaya bak nekadrda güzelmişim de kendine hayran ol ondan tiksin emin ol gün gelecek tiksinilecek biri olduğunu anlarsın
aslında bana göre aşk diye birşey yoktur heyecan vardır heyecanın verdiği mutluluk vardır o insanda istediğini bulamayınca heyecan söner heyecanlanmadığın içinde mutsuz olduğunu düşünürsün eğer aşk varsa insan kendine aşıktır herşeyden herkesten vazgeçer ama kendinden geçemez ve aslında hayatından gitmesini istemediği insanlarında kendisi için gitmesini istemez boşlukta mutsuz olmak istemez eğer kalırsa o mutsuz olur mu diye düşünmeden
sakın arama sakın dönersede sen kabul etme bu kadar basit olamaz muhakkak vardır sebebi acıdır ama belki başkası vardır. kullandırtma sakın kendiniiiii
ben olsam arardım nasıl öyle açıklama yapmadan arama demeler falan. ara ve hesap sor bence, beyefendi tamam bitti diyecek her şey bitecek, öyle şey olmaz, peşinden koş demiyorum ama açıklama istemek senin hakkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?