Erkek arkadaşım "beni arama" diye mesaj atmış

madem aramanı istemiyor arama sende.
ortada hiç bir sebep yokken böyle arama demesi de garip.
o arasada açma.
dengesizliğin alemi yok ilişki sonuçta bu çocuk oyuncağı değil.

Aramamak en iyisi, bırak kendi haline... Ararsan kendini bulunmaz Hint kumaşı falan sanar maazallah, sonra hiç ıslah edemezsin, uğraş dur...

Ben de arar hesap sorardım kesin, geri dön diye değil ama neden arama dediğini bilmek isterdim. Keşke şöyle onu bozacak bir mesaj atsan, aklıma gelse yardımcı olcam da aklıma da bişey gelmiyo.
Ne kadar kişiliksiz insanlar var ya ne mantıkla sana öyle bir mesaj attı acaba istemiyosan adam gibi cesaretli ol ayrılalım de. Yok illa gizemli olacaklar sen de yalvaracan arıycan adamın egosu tavan yapacak ben vazgeçilmezim diye. İnşallah 2 gün sonra köpek gibi yalvarmaya başlar

aynen cnm armdm msj addım bzck bı msj dedıgın gıbı ama onada cevap veremedı . bugun doncek sabahtan berı gızlı numara arıo sesımı dınlıo konusmuo. arkdsyla knstm onuda hıc aramamıs ve grsceklerdı hıc aramadı dedı bıraz once cok tuhaf bsı anlam veremedım amac ne yanı.

başkası var herhalde bu kadar soğukkanlılıkla msj yazabildiğine göre üzülme deymez

madem aramanı istemiyor arama sende.
ortada hiç bir sebep yokken böyle arama demesi de garip.
o arasada açma.
dengesizliğin alemi yok ilişki sonuçta bu çocuk oyuncağı değil.

bencede cok tuhaf hla dusunuorum bu sonuca varamadım ama kendı ıstedı bole olmasını pısman olcak ama nafıle.

SAKIN ARAMA SAKIN AYRICA İZNİ BİTiNCE TEKRAR ASKERE GİTTİĞİNDE YİNE ARAMA.VE EN ÖNEMLİSi KENDİNDEN TAVİZ VERME.TECRÜBEYLE SABİT. VE BIRAK ARTIK ONU.ASKERDE SENİ ARARSA BİLKİ SENİ ÖZLEDİĞİ İÇİN DEĞİL.SIRF BİRİYLE KONUŞMAK İSTEDİĞİ İÇİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…