erkek arkadaşım beni dövdü

Valla sanırım o da ayrılmak için fırsat kolluyormuş da sanki seni daha da kudursun diye,kötü olsun diye ortaya yem atmış gibi geldi bana.İçyüzünü görmüş oldun,kurtulduğuna bak...

Valla banada öyle gibi geldi.Çünkü beni gerçekten bana kıyamasa sevse kalkıp bilmiyorum demezdi!! Ama halbuki ben o mesajı görmeden 10 dk önce seni çok seviyorum diye sarıldı öptü

Valla banada öyle gibi geldi.Çünkü beni gerçekten bana kıyamasa sevse kalkıp bilmiyorum demezdi!! Ama halbuki ben o mesajı görmeden 10 dk önce seni çok seviyorum diye sarıldı öptü

Elimin altında bulunsun hesabı işte..Sevmesi sen öğreninceye kadarmış..içi başka dışı başkaymış meğer.Üstelik sana şiddet uygulamış öyle sevgi mi olur,5 dk da sevgisi bitemez ya hiç sevmemiş.

Evet aynen bende öyle düşündüm sevmesi ben öğreninceye kadar mı diye evet içi başka dışı başka şerefsizinnn...Beni fırlattı attı dükkandan neye uğradığımı şaşırdım yemin ederim defol git dükkanımdan diye bağırdı

Sizin de aynı problemler miydi yoksa benzer mi?
Evet dua ediyorum başka türlü rahatlayamıyorum zaten deliricem az kaldı

Bizim bircok problemimiz vardi. Para, saygisizlik, bencillik vs. Siddet görmedim ama her firsatta beni dövmekle tehdit etmistir. Dövmedi ama ben sustugum icin kiskirtmadigim icin. Eger o an geldiginde kiskirtacak birsey deseydim muhakkak bana siddet uygulayacakdi. Ama ben onu bildigim icin sustum hep. Kisacasi oda adam degildi.

Bu tür insanlardanda adam olacagini düsünmüyorum. Gercekten Allahima bin sükür böyle insanlardan kurtulmusuz. Saygi cok önemli. Sevdigin insandan hem sevgi hem saygi görmen lazim. Yoksa mutlu olmak imkansiz.

En dogrusu onlari Allaha havale etmek. O herseyi biliyor görüyor..

Artık sileceksin onu yapacak başka bişey yok .Daha kimler çıkar karşınıza kimler.Böyle kaba saba bi insan için üzülmeye ,heleki size değer vermeyen biri için hiç üzülmeye değmez.Sizin üzüldüğünüz kadar o üzülmüyodur şu an.

oldukça iyiyim ve idrak problemi de yaşamıyorum..
sizde fazla fevri davranıyorsunuz, muhtemelen aynı tepkiyi erkek arkadaşınıza da gösterdiğiniz için bu durumdasınız.

kaldırıp kaldırmama meselesini değil, kaldıramayıp gösterdiğiniz tepkiyi yorumlamaktayım..
hani siz kaldıramamış ve tokat atmışsınız ya bende , kızdan tokat yemeyi kaldıramamış bir erkek var karşınızda demek ki
ve etki tepki olayını gerçekleştirmiş diye bunu belirtmekteyim..
kaldıramadığınız şeyler karşılıklı olabilir....

daha ne kadar açık yazabilirim?

bana gelince de, ben kaldıramadığım şeylerin sonucunda tokat atmaya kalkmıyorum.
kaldıramadığım şeyler varsa terk etmeyi tercih ederim..
'ne hali varsa görsün' modunu takınmak bana göre tokat işinden daha etkili
üstelik bana bir zararı da olmaz..

Heh iştee benimkide aynıydııı kışkırtsan dövecek modunda.Kardan adam olurda bunlardan olmaz !!!

bagır cagır cık yanından
niye daha tokat atıyosunki... karşılık görücegin bi ortamdasın cünkü.
cafe gibi yer olsa yeltenemezdi. sende aynı türk filmindeki gibi bi hışımla cantanı alır koşardın edalı edalı

Şimdi konuştuk tekrardan beni kandırmış en başından beri bana yüzükler göstermeler internetten falan evlencemler falan hepsi yalanmış...itiraf etti ettirdim daha doğrusu

İsteksizce guldum

Hak etti nedir pardon ? Burada adamlar kadinlari dovunce biri "kadin hak etti " dese topa tutariz hakli olarak. Kimse siddeti hak etmez. Ama sevgilim bana tokat atmaya kalkarsa ben de veririm karşılığını. Adam sizi aldatmis bu iğrenç, ayrilip gidecektiniz. Tokat yiyip donup gidecek bir erkek tanimiyorum. Hakim olun kendinize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek olsaydi sen tokat atinca sana tepki vermzdi nasil yapar pislik ya.sakin görüşme hem suclu hem güçlü suna bak.evlenseniz falan bayag dovecek seni sakin sakin bitir neymis vurmak falan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…