Yaptığı hoş değil ama adamı kışkırtan üstüne tokat atan sensin. Sevgilinin yaptığını asla onaylamıyorum ama sen de az değilsin bu olayda ve şiddeti başlatan da sensin. Neyse olan olmuş. Bu saatten sonra bir araya gelmeniz pek mümkün gözükmüyor.
ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
haketmişse terkedip gidicektin..
Yazışırsın değilmi diyosun sinirden...
Bilmiyorum diyor..
cevaba bak.!
ay!! dedim görünce ay!!
korkunç birşey bu yahu.
sen kesinlikle haklısın fakat tokat atmaman gerekiyordu.
o hayvanı da defet biran önce eski sevgilisini unutamamış işte.
bu arada karakola gidip şikayetçi ol derim ben
canım ayrıl falan demeyi ben göze alamam ama bu yaptığı kesinlikle kabul edilemez bişey bugün bunu yapan yarın öbür gün neler yapar bence affetmemelisin
Nasıl yani anlamadım?
Ben mi haksızım onu mu demek istediniz
Canım tabiiki haklısın..ben onun pişkinliğine kızıyorum..
Yani sana yazışırım yine diyor nerdeyse..tokat etmışsın çok öfkelenmişsin..ona bile değmezmişki...
pişman olsa bile sakın affetme.
Krdeşimde aynısını söyledi karakola gidelim dedi ama ben delil olmadığı için bişey yapamıyorum
Ama çok içime oturdu onunla konuşması gerçekten.Hemde benimle çıkarken.
Nasıl yapar bana bunu ya beni aldattı
delil dediğin nedir kollarımı ellerimi kanattı diyorsun.delilin olmasa bile şikayetin dinlenir illa bunu gören birisi vardır kardeşin de konuşur yani..
bu kadar fazla.
erkekler işte diyeceğim ama sana terbiyesizi denk gelmiş.
sakın konuşma,bak orda yazmışsın konusucak mısın diye tekrardan.sanki hayır aşkım bi daha olmaz dese affedeckk gibisin.
yapma!resmen sevilmemiş ve aldatılmşsın bir sakinleş önce
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
Ya insan en azından utanırda derki ne yazışması ne diyosun sen en azından tokat atmazdım öyle deseydi yinede affetmezdim ama tokatda atmazdım en azından...
Evet bana hep böyleleri denk geliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?