erkek arkadaşım beni dövdü

Baya geniş evet midesi şerefsizin!
Evet bende onu dedim madem unutamadın bana neden ümit verdin neden seni ç.ok seviyorum bilmem ne dedin neden beni öptün kokladın dedim!!!
Zaten allahdan bugün öğrendim eskiden daha çok seviyodum deliriyodum o zamanlar olsaydı kesin ya aklımı kaçırırdım yada öldürürdüm herhalde kendimi
zaten bi ara ayrılmıştık kendimi öldürmeye kalkmıştım

Yediginiz dayaktan buraya konu acacak kadar sikayetcisiniz
Oradan cikar cikmaz gidip darp alip suc duyurusunda bulundunuz dimi?
Yoksa sikayetiniz sadece buraya konu acacak kadar mi?

Bir arkadaşında dediği gibi şimdi onların dükkanda kamera var ben ona ilk vurdum tokat attım bu konu haklı gösterebilir
Artı onun mekanında yaptığım için suç benim üstüme kalabilir şikayetçi olursa

canım bişey sorcam kafam karıştı. bu şekilde mesaj attığı kız onu aldatan kız değil dimi?

Son düzenleme:

hele kamera varsa kesinlikle gaspa girer ve suçu ağırdır bilgin olsun.

Yok canım değil ya ..O bunu aldatan kız başka.Bi ara onun arkadaşlık teklifini kabul etmişti facede

eğer aldatan kızsa intikam almaya çalışıyo olabilir diye düşündüm.

eğer başka bi kızsa eski sevgilisi demiştin onun için de. içinde kalan bişeyler varsa onları bastırmak istemiş olabilir. bu yarın birgün başka bi kızla birlikte

olduğunda sana da mesaj atabilir. sakın yüz verme. sakınn

Valla aynısını düşündümmm yarın bigün banada yapabilir aynısını
Zaten şöyle oluy kıza unutamadım diye msj atıyo benle birlikte zaman geçiriyo öpüyo falan bu aslında o kızada ihanet oluyo kız kalkıp teklfini kabul etse yani..

kimbilir belki de o kızın ihanetinin intikamını bu şekilde alıyo ve tatmin oluyodur

çok toy çok

Sayfalari tek tek okuyamadim. Darp raporu aldiniz mi?

Hayır almadım mümkün gibi gözükmüyo zaten...Ben onun işyerinde olay çıkarmış gibi görünürüm çünkü ilk ben vurdum haneye tecavüz falan derler bide uğraşamam hep şiddet görüp hem ceza çekemem bide

Artık bu hayattan hiçbir beklentim yok tek istediğim ölmekkkk....Yoruldum allahımmm

Titre ve kendine gel..Kendinden ödün verirsen daha çok canın yanacak bilesin.Hayat güzel , enerjik ol, o adam senin kahrolduğunu gördükçe g*tü daha çok tavan yapacak.Biraz umarsızca davranman lazım hayatım..

Erkek arkadaşıniz etkiye tepki vermis. Biri banada tokat atsa bende tepki veririm o tokat olayları filmlerde oluyordu. Siddeti tasvip etmiyorum sizi umursamayip siz aglarken muzik dinleyen bir adama kendinizi anlatma cabaniz yanlis zaten. Anlicagin komple yanlis...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adamı tahrik etmişsiniz ..
ne güzel cevap vermiyor size, üstüne neden ısrarla böyle konuşmaya devam ettiniz ki?

bir diğer yorumunuzda müzik açıp sizi dinlemediğinden bahsetmişsiniz.
bu bir nevi kendisini sakinleştirme , sizi daha fazla duyup iyice çileden çıkmama için yapılmış hareket olabilir mi??

bence olabilir...

şiddetin her türlüsüne karşı bir insanım.. erkeğe, kadına, hayvana...
adam siz saydırdıkça susmuş, duymamak için çabalamış, susun diye kısa cevaplar verip artık gitmenizi beklemiş,
siz kalkıp nasılsa tepki vermiyor diye tokat atmışsınız

sonra da beni dövdü, mağdurum durumuna getiriyorsunuz olayı...

nedir? sizin vurduğunuz yerde gül bitiyor da, adamın vurduğu yerde kan mı çıkıyor??
yani netice erkek eli daha ağır olabilir, buna da yapacak bir şey yok..

geçmiş olsun.. bedeniniz geçer de siz ruhunuzu dizginleyin.
daha fazla adamla iletişime girmeyin derim..

Adam 2 gün sonra kapınıza gelse barışırsınız. Siz şimdi ilk attığınız tokat için pişmansınız ama adam hak etmiş. o tokatı atmadan adamın hayatından çıksaydınız daha doğru bi davranış olurdu. Böylece onun seviyesine düşmemiş olurdunuz. Böyle bir adamdan kurtulun gitsin. Kendi yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…