Allahiimm adamda ne genis mide varmiss madem unutamamis ne diye umit vermis sanaaa... sen merak etme kimse bu dunyada yasattigini yasamadan gitmezmiss.. allahtan erkenden nasil bir yaratik oldugunu ogrendin dahada zaman gecseydi bu seferde duygusal olarak daha da baglanacaktin hepten kotu olurdun o tokatin daha fazlasini hak etmisss !! allahim boyle insanlardan korusun resmen doyumsuzz bu arada yaslariniz kacti...
Yediginiz dayaktan buraya konu acacak kadar sikayetcisiniz
Oradan cikar cikmaz gidip darp alip suc duyurusunda bulundunuz dimi?
Yoksa sikayetiniz sadece buraya konu acacak kadar mi?
Ve bi insan kalkıpta seni unutamadım diye msj atıyosa onu hala seviyo demektir...Ama banada seni seviyorum demiştii onla yazışırken!!! yalan söyledi bana seni çok seviyorum diye
Bende dedimki o kızda kalkıp sana bende seni hala seviyorum dediyse hadi sana güle güle dicektin yalanalr bulup ayrılcaktın demi dedim hayır söylerdim unutamadığım biri var diye dedi birde kalkıp...eee beni neden çok sevdiğini söyledin o zaman dedim susuyo öle diyince
canım bişey sorcam. bu şekilde mesaj attığı kız onu aldatan kız değil dimi?
Bir arkadaşında dediği gibi şimdi onların dükkanda kamera var ben ona ilk vurdum tokat attım bu konu haklı gösterebilir
Artı onun mekanında yaptığım için suç benim üstüme kalabilir şikayetçi olursa
hele kamera varsa kesinlikle gaspa girer ve suçu ağırdır bilgin olsun.
Yok canım değil ya ..O bunu aldatan kız başka.Bi ara onun arkadaşlık teklifini kabul etmişti facede
eğer aldatan kızsa intikam almaya çalışıyo olabilir diye düşündüm.
eğer başka bi kızsa eski sevgilisi demiştin onun için de. içinde kalan bişeyler varsa onları bastırmak istemiş olabilir. bu yarın birgün başka bi kızla birlikte
olduğunda sana da mesaj atabilir. sakın yüz verme. sakınn
Valla aynısını düşündümmm yarın bigün banada yapabilir aynısını
Zaten şöyle oluykıza unutamadım diye msj atıyo benle birlikte zaman geçiriyo öpüyo falan bu aslında o kızada ihanet oluyo kız kalkıp teklfini kabul etse yani..
Bu bahsettiginiz kişi sizin yaninizda kizlara bakan, erkekler ayni delikten sıkılır diyen kişi mi?
kimbilir belki de o kızın ihanetinin intikamını bu şekilde alıyo ve tatmin oluyodur
çok toy çok
Sayfalari tek tek okuyamadim. Darp raporu aldiniz mi?
aynen ta kendisi
Artık bu hayattan hiçbir beklentim yok tek istediğim ölmekkkk....Yoruldum allahımmm
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?