Çok seneler önce bi çocuk aylarca peşimden koşmuştu sonra ortak arkadaşlarda önemli bir tanıdığımızı görünce bir iki konuşmaya başladık nereden tanıyorsun vs. O konu üzerinden laf lafı açtı. Uzun süre sadece konuştuk sonra buluşmaya ikna etti. Buluşma günü beni aldı taaaa bilmem nerede bir cafeye götürdü. Manzarası güzel olduğu için aklıma bir şey gelmedi. Bir şeyler içtik döndük. İkinci buluşma yine tenha bir yerden bahsediyor ama öyle dağ bayır değil manzaralı bir restoran. dedim ne alaka hep sessiz yerler? Kalabalık sevmiyorum basbasa oluruz diye düşündüm ama sen bilirsin diye manipule etti.
2-3 hep böyle sakin yerlere gidiyoruz. Ama benimle nasıl ilgili gece gündüz demiyor arama, mesaj hep benimle. Hatta görüşmediğimiz zamanlar kapıya geliyor 5dk camdan göreyim diye. Ya da tesadüfen karşıma çıkıyor sokakta. Bu arada da beni o kadar çok bunaltiyor ki kıskançlık konusunda artık dayanamıyorum ve ayrılmak istiyorum. Evimin önüne gelip kontrol ediyor evde miyim diye, telefonu açmazsam oraya geldim aç telefonu falan diyor bana hiç alışık olmadığım şeyler. Neyse ben bu durumlardan sıkılıp ayrıldım. Sonra bana bir gün sana bir şey itiraf etmem gerekiyor diye buluşmak istedi. Adam nişanlıymis 3 ay sonra düğünü varmış
Ben tabi kafada bitirdiğim için hiç şok olmadım zerre etkilenmedim şaşırdım sadece. Neyse anlattı falan 6 senedir ayrıl barış devam eden bir ilişkiymiş de bilmemne de hesapta bana aşık olmak yokmuş da. Şimdi ne yapacakmış da. Eve dönerken nasıl ziril ziril ağlıyor. Bana şimdi tamam de seninle buralardan giderim diyor embesil
Hatta sonradan kafamda oturdu bi ara arabada arkada kocaman bi tv ve başka bi şeyler vardı yeni ev eşyası. Dedi bir arkadaşın bunlar iki dk bırakıp geleyim. Şerefsiz evin eşyalarını bile yanımda taşımış