Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Minik minik anlatıyorsun yahu : )
Eee?

Haklısın kısa kesiyorum.
Benimki istenmeyen gelin vakası...
Ailesi memur istiyordu. Onun da kafası karışık olunca,ayrıldım.
Ama nasıl aşığım,ölüyorum,nefes alamıyorum.
Aradı tekrar...
5 yıl görüştük, nişanlandık...
2,5 yıl nişanlı kaldık,sen gel de bana sor.
Aileler yüzünden ettiği küfürleri hala unutamiyorum.
Yüzüğü attım ama gel gör ki evliligimiz ezelden tayin edilmiş,evlendik...
Nikahla Ecel Şaşmazmis. Nasil katlanabildigimin özetiydi bu 3 cümle.

En güzeli inan bana ara vermek ara vermeniz lazım ki birbirinizin özellikle o senin kıymetini değerini anlayabilmeli birde tahmin ediyorum elinde değildir ama onu bu kadar sevdiğini ona belli etme klasik erkekler hepsi aynı senin onu çok sevdiğini bildiği için bu umursamaz takmama durumları kıymetini bilsin buda ara vermek ile olur eğer bu ara vermelerde senin kıymetini değerini anlarsa emin ol geri döner kendisi yazar sana ama sen yazma bekle ve sabırlı ol zaman sadece tut kendini yazma

Bu arada bu adamla evlenmen ne kadar doğru bilmiyorum huysuz birine benziyor bu yaşta böyleyse sana ileride daha hırçın çekilmez aksi bir adama tamamen dönüşebilir iyi düşün hayatını mahfetme derim sonuçta çocuk değilsin yetişkin bir bireysin aşkın bu kadar gözlerini kör etmesine müsade etme derim ben canım

Küfür edenler evlendikten sonra hep şiddete eğilimli oluyor

Haklsın canım..

Ara verildi ve ayrıldık sonucunda canım, o zaten arayıs içine girmiş bile. : ) Ben de zaten komple bitirme kararı aldım ayrılalım dedikten sonra o. Sfy 21.

Canım, o aşkı eze eze bitirmeye calıstı, ben de ona istedigini verecegim. Zaten normal oldgunu sanmıyorum onun. Kimle olursa olsun basta iyi olacak, sonra ortaya cıkaracak karakterini.

5 yıllık evliyim 3 yaşında bi kızım
Çok şükür öyle bi problemim yok

Kesinlikle canım hele de nişanlılık döneminde düşünsenize en güzel doneminiz ama siz hatırlamak bile istemiyorsunuz

Öyle tabi konuşup hallettik ama hiç yaşanmamış olmasını dilerdim

Mutlu son dedigim hani sen cok sevmissin ve kavusmussunuz. Su an sana küfür vs hareketleri yokmuş. Ama yasanılanları
unutması zor elbet...
Ailesi iyi mi peki sana simdi?

Mutlu son dedigim hani sen cok sevmissin ve kavusmussunuz. Su an sana küfür vs hareketleri yokmuş. Ama yasanılanları
unutması zor elbet...
Ailesi iyi mi peki sana simdi?[/QUOTE]

Cok şükür canım bi problem yok
Resmiyeti koruyorum ama...
çünkü kafa yapilarimiz farklı
memleketten uzaktayiz zaten şimdilik
ileride ne olur bilemem

unutması zor elbet...
Ailesi iyi mi peki sana simdi?

ileride ne olur bilemem [/QUOTE]

Uzakta olmanız daha iyi canım eger uyusmuyorsanız..

ileride ne olur bilemem

Uzakta olmanız daha iyi canım eger uyusmuyorsanız..[/QUOTE]

Mesleği gereği memlekete gitme durumumuz yok (şimdilik)

Uzakta olmanız daha iyi canım eger uyusmuyorsanız..

Mesleği gereği memlekete gitme durumumuz yok (şimdilik)[/QUOTE]

Gitmeseniz bile basından böyle olması bir düzen yaratmıstır kendi içinizde. O düzen kolay kolay degismez. O yüzden üzme kendini simdiden.

Ben daha iyiyim bu arada Şükürler olsun.

Gitmeseniz bile basından böyle olması bir düzen yaratmıstır kendi içinizde. O düzen kolay kolay degismez. O yüzden üzme kendini simdiden.

Ben daha iyiyim bu arada Şükürler olsun.[/QUOTE]

Çok çok sevindim canım napiyoruz
Önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Evet canım başı neyse sonu da o oluyor
Malesef

Peşine düşmezsen sen kazanırsın. Ben ne zaman peşini bıraktıysam o peşime düştü. Evlendik hala peşimden koşuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…