Erkek arkadaşım cimri mi ?

Evlenince daha da zor olacak cimriliği daha da açığa çıkacak benim bir tanıdığım var karı koca memur pintilikten ölüyorlar ama hep şık gezerler sürekli yurt dışı seyahatleri dışarıdan harika bir aile ve daha yeni 18 milyona ev aldılar ama bir restorana gidip yemek bile yemezler. Çocuklarına oyuncak bile almazlar dışarıdan rüya gibiler ama içleri kabus.

Ya cidden burda bazı üyeler var onlarla tartışmak bile zevkli ya o tartışma bile bi dans yani ama karşındaki daha okuduğundaki anlam bütünlüğünü yakalayamıyor yakalasa da anlamıyor ağız burun eğerek 10 yaşında gibi ehehe ühüe yaparak yazıyor rezil ya cidden bazen cahille sohbeti kesmek en iyisi

Aynen öyle. Tartışmanın bile bir kalitesi olmalı. Iki tarafı da düşünmeye itmeli. Bir şey kazandırmalı. Ancak ben a derken z dedin diye kavgaya tutuşan bir insana ne anlatsam boş gibi hissediyorum. Gerçekten enerji kaybı. Küçük dünyasında kendini eylesin dursun insanlar. Gölge etmesinler baska ihsan istemez😃

Aynen öyle. Tartışmanın bile bir kalitesi olmalı. Iki tarafı da düşünmeye itmeli. Bir şey kazandırmalı. Ancak ben a derken z dedin diye kavgaya tutuşan bir insana ne anlatsam boş gibi hissediyorum. Gerçekten enerji kaybı. Küçük dünyasında kendini eylesin dursun insanlar. Gölge etmesinler baska ihsan istemez😃
Geçenki konusunda yeminle kendisini savundum başka üyelere karşı bile . Sabah bi baktım bana saldırmış 🫣🙈Hah o zaman anladım ayrı frekanslarda dolaştığımızı

Geçenki konusunda yeminle kendisini savundum başka üyelere karşı bile . Sabah bi baktım bana saldırmış 🫣🙈Hah o zaman anladım ayrı frekanslarda dolaştığımızı
Aşkım aynı frekansta olup olmamak da değil mevzu , ciddi ciddi asla ne okuduğunu anlamıyor kelime kelime okuyup anlam çıkarıyor gibi hoş onu da yanlış çıkarıyor ya neyse ya ben cidden bu forumda karşılıklı banlaştığımız kavga arkadaşlarımdan razıyım ya en azından değdi diyorsun şimdi bunun için banlansan çöp atmaya giderken ayağını burkmuş olmak kadar gereksiz ya bomboş aktivite

Karşımdakini ezdim. En iyi benim diye oynuyor heralde. Bilemiyorum benim varoşçam buna yetmiyor🙈
Siz varoşluğun vücut bulmuş halisiniz🤗🤗 kenar mahalle dizilerinde oynasanız kimse anlamaz oyuncu olduğunuzu. Bu arada anca o rol verilir size 😅😅

Aşkım aynı frekansta olup olmamak da değil mevzu , ciddi ciddi asla ne okuduğunu anlamıyor kelime kelime okuyup anlam çıkarıyor gibi hoş onu da yanlış çıkarıyor ya neyse ya ben cidden bu forumda karşılıklı banlaştığımız kavga arkadaşlarımdan razıyım ya en azından değdi diyorsun şimdi bunun için banlansan çöp atmaya giderken ayağını burkmuş olmak kadar gereksiz ya bomboş aktivite
Siz boşsunuz zaten, yaptığınız aktivite ne kadar dolu olabilir ki?😊😊

Siz boşsunuz zaten, yaptığınız aktivite ne kadar dolu olabilir ki?😊😊
Aynen kanka he hadi tamam yallah alıntı atma ya kendi kumunda oyna
bu sohbet sanane saman ye seviyesine gelcek ben gerçekten bu kadar aşağıya inemiyorum kusura bakma e bakıyorum sen de yukarı gelemiyorsun yetmiyo oldurabildiğin bu kadar kırk alıntı yaptın kayda değer bir doğru düzgün cümle kuramadın iyi ya da kötü bir bilgi görüş aktaramadın
adam gibi cümle kuramıyosan beni oyalama sen benim tartışmama ve ban yememe değecek bir char değilsin bu forumda

Ya evde ağzını açsa kırbaç cezası yicek hayatlar yaşayan insanların görüyon dimi cesaretini işte bunun adı cahil cesareti hdhdhdh

Siz varoşluğun vücut bulmuş halisiniz🤗🤗 kenar mahalle dizilerinde oynasanız kimse anlamaz oyuncu olduğunuzu. Bu arada anca o rol verilir size 😅😅

1000100364.webp

Bana bu ortamda hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Değişik bir deneyim oldu 😉

Boşuna zaman kaybetmeyin. Buz gibi cimri bir adam. Evlenirseniz evin aylık masrafını ev arkadaşı gibi yarı yarıya paylaşırsınız. Başka kültürden olsa neyse ama bizim kültürümüzde yetişen bir erkek için dev bir red flag.

Back
X