Erkek arkadaşım cimri mi ?

Bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Diğer yorumunuzda çocuğunuzun bir hedefinin,hayalinin olması çok çok güzel . Hedefsiz o kadar çocuk var ki.👏👏 ancak çocuğunuz hedefine ulaşamayıp doktor olamazsa onu sevmeyecek misiniz ? Tutun ki öğretmen oldu ve atanamadı. Ona karşı sevginiz mi bitecek ? Sırf parasız diye onu sevmekten vaz mı geçeceksiniz ? Parasız insanı annesi bile sevmez diyorsunuz.Bu durumda sevgi ölçünüz para ve çıkar odaklı. Şimdiden kızınızın sizi götüreceği tatilin hayalini kuruyorsunuz. Çok üzücü bir annenin böyle düşünmesi. İlk kez bir annenin çıkara dayalı sevgisini gördüm. Üzüldüm çocuğunuz adına.
Ben de sizin adınıza üzüldüm, 2 dakika oturup konuşulmaz sizinle, her kelimeyi didikliyorsunuzdur.

Ben almadım ama o bana bir şey alsa ben de ona alırım ilk ondan görmek istiyorum.Para hesabı da yapmam.6-7 bin TL’ye saat alacaktım Peluş olayı aklıma gelince vazgeçtim
Cimri değilimdir, lakin 9 aydır birlikte olduğunuz bir insana da 6-7 binlik saat alınmaz, üstelik bu insan daha sizinle adam gibi bir yemeğe bile çıkmamışken.
O saati almış olsaydınız da onun size alacağı max. hediye peluş anahtarlık olur muhtemelen

9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.
Şu anda kimden dinlediğimi hatırlamıyorum,
Erkekte yemek ve cinsellik ilişkisi benzerdir diyordu,
Yemek yeme stili nasılsa ,cinselliği de öyle yaşıyordur. Yemeği birden ve hızlı yiyip , karşıdakinin yemesini ve doymasını beklemeden masadan erken kalkan erkek yatakta da aynı davranışı sergiler.
Birlikte olduğu kadının aç veya tok oluşunu sorgulaması, bunu önemsemesi de böyle.

Son düzenleme:
Ya 9 aylık ilişkide nasıl hiç yemek yenmez ya? Hiç mi konserli sinemalı uzun bir program yapmadınız, ya da uzun oturmalı? Kahve dediğinin olayı 1-2 saattir. Ne s.kim ilişki bu. Valla gram utanmam lafları sokardım anladım sen fotosentez yapıyorsun ama birkaç saatte bir acıkıyoruz biz insanlar, gel korkma ben ısmarlayacağım diye. Sonra da sittiri çekerdim. Ayının resmini çekip almaması bile hakaret. Bence siz kendi değerinizi bilmiyor, başkasını bulamam düşüncesiyle bu adama yapışıyorsunuz. Neden bulamayasınız? Kendinize güvenin lütfen biraz.

32 yaşında bi memur ev araba aldıysa zaten cimridir. Üstüne birikimi varsa ooo.

Memurlar eksilerde yaşıyorlar evi olanın arabası yok, arabası olanın evi yok.

İkisi de olmayan borcu olan çok.

Yani her ne kadar evi arabası olan 32 yaşında bir memur erkek kulağa hoş gelse de gerçekler bu.

Yurtdışına da tatile gitmiş.

Sıka sıka yapıyor demek ki her şeyi.

Cömert olsa da birikimsiz olur.

Az ücretle çalışan insanın bir şeyleri varsa cimriliktendir.

Böyle böyle bir şeyler alıyorlar.

Ben de memurum.

Evet cimri evlenince de böyle olacak bunu bilip ona göre devam edin.
Yani 5 6 yıl ös
Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
valla ev almak bu kadar kolay mı😂😂bıde bıze neden çiçek alacak kadar romantık adamlar denk gelmıyor ya off kaç yaşında kadınlarız

Cimri degil cimri insan disardan yemek soylemez. Kendine disardan yemekler soyleyip, tatillere cikiyorsa cimri degildir. Cimri olsa iyi, sizi para harcamaya deger gormuyor sadece. Erkekler her hayatina girene para harcamaz
Emin mısınız🙄

Ailemdeki herkes memur. Erkek kardeşim polis, kız kardeşim üniversite son sınıf öğrencisi. Kuzenlerim de de öğretmen, hemşire, avukat, astsubay olanlar var. Özel sektörde mühendis olanlar var.
Banlanmadan önce yazılanları okudum sana cevap yazanlara tek tek teşekkür etmelisin gerçekten gözünü açacak hayat dersleri vermişler. Azıcık aklını kullansan bu kadınlar doğru söylüyor olabilir mi diye düşünür hayatına çeki düzen verirdin. Polemiğe döndüğü için kırıcı gelebilir ama hepsi çok isabetli şeyler söylemiş hayattan haberi olmayan hayatörtmen

Ayının fotoğrafını çekip de almaması bana şey gibi geldi sanki yani birşeyleri açık açık söyleyin meselâ "ayy çok güzel, alır mısın onu bana" dedirtmek istemiş gibi ama bunda amaç nedir, ego okşaması mı yaşamak istiyor bilemiyorum. Her türlü size değer vermiyor bu net.

Ee yani ben disardan yemek soyleyen, yurtdisi hatta yurtici tatillerine giden bir asiri cimri gormedim siz gordunuz mu?
Adam kendine harcarken gayet normal bir hayat surduruyor, konu sahibine 9 ayda 1 yemek ismarlamiyor bunun ne anlama geldigini anlayamamak ayri bir körlük içeriyor. 😄

Siz de bu üyeyle aynı kulvarda olduğunuz için dediklerim zorunuza gidiyor.😅😅

Adam seni 1 tabak yemege deger gormuyor evladim, saatlerce ac ac dolanip eve bgeliyorsun ustune bu adama 6binlik saat alicam diyorsun :ruh: Adam olsun camurdan olsun sana yetiyor sanirim, buna yaranayim da bir nikah yapsin kafasinda 6bini vereceksin sanirsam:KK51:

Siz varoşluğun vücut bulmuş halisiniz🤗🤗 kenar mahalle dizilerinde oynasanız kimse anlamaz oyuncu olduğunuzu. Bu arada anca o rol verilir size 😅😅

O nedir ya, toplumun cocuklarini boyle insanlar mi egitiyor :KK51: Cocugum olmadigi icin bazen Allaha sukrediyorum

9 aydir sen nasil cektin bunu ? Ayrilirsaniz da o kiz benim parami yedi der bu aç . Hesap ödememek icin rezillikler yapan adamin suratina bakilmaz. Cimrilik kirmizi cizgilerimden biridir asla ama asla gelme cok büyük aşağılik hareket bu.

Şu konu yüzünden bir sürü üye banlandı, konu sahibi ortada yok. Konuyu açıp neden kaçıyorsunuz anlamıyorum.
Cimri sevgilisine yemek ısmarlama ya da tatildeyse hediye alma derdine düşmüştür.Gerçekten fikir almak istemiyor ,kendisinin değerli vazgeçilmez olduğuna inanıyor.Farklı yorumlar görmek istedi ama adam değer vermiyor gerçek bu....

Back
X