- Emoji Skoru
- 132.335
- Puanlar
- 798
Siteye üye olmadan da sevdiğim üyesiniz . Brezilya fönünü sizden öğrenmiştim . Selam vereyim dedimCimri adamın her şeyi cimri olur. Daha kötüsü adam kendine değil sana cimri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteye üye olmadan da sevdiğim üyesiniz . Brezilya fönünü sizden öğrenmiştim . Selam vereyim dedimCimri adamın her şeyi cimri olur. Daha kötüsü adam kendine değil sana cimri.
Hiç mesela değişik şeyler yapmıyor musunuz günübirlik turlar günübirlik plaj ya da arada alkol yani alkolden kasıt bira falan sadece kahve mi içip kalkıyorsunuzErkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Selamlar benden de...Siteye üye olmadan da sevdiğim üyesiniz . Brezilya fönünü sizden öğrenmiştim . Selam vereyim dedimKonuya gelirsek , cimri adamları , kadına değer vermeyen adamları , hala onlarla ilişkileri sürdürerek bizler besliyoruz . Azla yetindikçe hiç alamıyoruz . Denge bozuluyor günün sonunda da mutsuz oluyoruz .
Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor
evlilik sözleşmesi imzalamadın mı sen panpa ahahahaha bilmesek yani inancaz konu sahibini yanıltma hiçEşim aileden varlıklı, kendisi de üniversite zamanlarından itibaren iyi yerlerde çalışmış kendine ait de güzel yatırımları var ailesi haricinde. Bayağı konforlu yaşıyoruz şu an bunlar sayesinde.
O da oğlak burcu sürekli bir danışmanlık, ticaret vs. kovalar da yemek, tatil konusunda filan bu tarz muhabbetler pek geçmez aramızda. Hediye istemesem de alıp şımartır beni vesaire, yüzümü güldürmek için uğraşır. Bilemedim, KK'da erkeklere cimri diyip kendisi eve bir meyve katkısı bile yapmayan üyeler var o yüzden keskin konuşmak istemiyorum ama seni rahatsız ediyorsa uzatmaya da gerek yok.
Ne kadınsın sen ya, senin sözde cömert kocanın sana veremediğini her ay eşim veriyor bana. Çocuk düşünürsek diye şimdiden ajanslardan bakıcı bakıyor, evi beğenmedim diye gidip iki dairesini satıp benim seçtiğim evi aldı ahahahaha.evlilik sözleşmesi imzalamadın mı sen panpa ahahahaha bilmesek yani inancaz konu sahibini yanıltma hiç
Ne kadınsın sen ya, senin sözde cömert kocanın sana veremediğini her ay eşim veriyor bana. Çocuk düşünürsek diye şimdiden ajanslardan bakıcı bakıyor, evi beğenmedim diye gidip iki dairesini satıp benim seçtiğim evi aldı ahahahaha.
Bizle ilgili ne biliyorsun ki konuşuyorsun?![]()
filipinli bakıcıya bin dolar vermek fakir işi artık daha profesyonel bir şey bak reyiz
isterse yalı dairesi alsın ama o ev hiçbir zaman senin olmayacak...
konunun dışına çıkmak istemiyorum konu sahibi, cimri adamı brad pitt olsa da bırak, hele senden evlilik sözleşmesiisteyen adamdan kaç kaç sakın aileni özellikle anneni karşına alma..
Sana ve senden çok senden doğacak çocuğa acıyorum, bilinçsiz ve cahil bir annesi olacak. Topluma bu yüzden suça meyilli, eğitilemez insanlar dahil oluyor.
Eğer yüksek mal varlığın varsa bu tarz şeyler normal, düzenleme için kullanılıyor genelde. Eve ortak olmadığımı nereden biliyorsun, kaldı ki öyle bir amacım da yok kendi evim var. Ha ekstradan sen eşimin ailesi Tröstü kurup hepimizi içine katmak istediğini de bilmezsin nereden bileceksin boş kafadan ve boş keseden sallarsın.
Ailesi bana karşı ayrı bir cömert, kendisi ayrı. Aklınca beni servet avcısı yerine koydurmaya çalışıyorsun forumda, sen ağlamana devam edebilirsin, teselli edecek kendin gibi birini bulursun illaki.![]()
O sırada benim yetiştireceğim oğlan
Bazi erkekler de bu konuda yarali oluyor ve kendimi kullandirmayayim davasina iliskiyi sabote edebiliyor. Cimri mi travmatik mi yoksa verdigi deger mi az tartisilir. Bunu anlamak icin yuz yuze konusmak bana dogru gelmiyor. Iliski icinde biraz kendini cekmeni oneririm bakalim tavirlari degisecek mi. Senin ilgini kaybettigini hissettiginde bunun icin bir cabasi olmazsa ayril zaten sebep onemli degil.Şimdi de ben yurt dışına gideceğim ona makyaj malzemesi çanta alacağım kendime dedim bir dahakine gittiğimde ben de sana alırım dedi sanmıyorum aklına bile gelmez kesin ama kafam karışıyor işte
Aklıma eski sevgilim geldi yıllar önce kiErkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
@HsktrlsynDansöz mü? Teşhirci onlar. Bunların nedeni Ataput. Kadınları soydurdu.