Erkek arkadaşım çok ilgisiz nasıl ilgisini çekebilirim

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
Slm kızlar.
1 senedir bir ilişkim var daha doğrusu 14 gün sonra 1 sene olucak.
Başlarda cok ilgiliydı benımle hergün saatlerce telefonda konuşurduk sabaha kadar ikimizde sabah işe gitmemize rağmen saat 4 e kadar konuşurduk gülerdk eğlenırdık cok güzel zaman geçiriyorduk ama artık ilişki ilerlediği içinmi birbirimze artık daha samimi oldgumuz içinmi bilmiyorum eskisi gibi ilgilenmıyo benımle önceden günde 4 saat konuşan biz artık sadece 15 dk konusyoruz oda çoğu zaman ben arıyorum.
bir ara tamamen kopmuştuk bundan 1 ay önce falan hıc aramıodu ben arayınca soğuk konusuodu soruncada maddi sorunlarım vs vs ii degılım sanada polyanacılık yapamam demişti neyse ki hallettık.
ben cok üstüne düşüyorum hayatımın merkezı yapıyorum ve bu erkekleri sanırım itiyor ama ben aramayınca onun sesini duymayıncada duramıyorum resmen bağımlı gibi oldum gece uykumdan uyanıp onu arıyorum yaaa resmen nefes alamıyorum o da sanırım ondan emın benım onu ne kadar sevdiğimden ve ondan bu kadar rahat ama ben artık bu durumdan cok rahatsızım hep ben ilgi gösteriyorum çocuk gibi şımartıyorum ve artık yoruldum kac kere söledım ilgilenmıosun benımle aramıosun dıe ve ben ne zaman böle desem inadına aramıo çünkü ona bişeyı yap demiceksin dedıgınde tam tersini yapıo tam bir koç erkeği bende kaçan kovalanır taktiği yapmayı düşünüyorum ama nasıl bana akıl verin lütfen

Taktik maktik boş işler bence. Sevmek de güzel ama dozunda, önce kendini sevmeli insan en önce kendine kıymet vermeli. O olmadan da yaşarsın sen hem de gayet mutlu yaşarsın, değil mi? Erkek arkadaşını boşver de sen kendine yoğunlaş bence kendi hayatına kendi mutluluğuna. Kendin için yap bunu. Güzel akşamlar, mutlu yıllar :)

Öyle taktikler düşünme herşey daha kötü olursa sonuçlarına katlanabilir misin?
Bence ona nefes alması için fırsat ver belki sevgilin aşkı senin gibi yaşamak istemiyor yada yoruldu....

canim benim hosgeldin benim kulübüme...
benim 4 yillik bir iliski.baslarda oyle fedakar oyle ilgili öyle olmasi gerektigi gibiydi ki maalesef böyle erkek avlar avladiktan sonra avi cazip gelmemeye baslar...ne olursa olsun heyrcanini kaybediyor siradanlasiyor....bendr cok soyledim ilgisizsin alakasizsin iste arayil sormaz mj insandedim boyle olmaz ayrilalim dedim o da istemiyorum dedi ama o donemde ben hayatımın merkezine oturrtmustum taktik falan ise yariyor mu evet onu dusunmedigini artik uzaklastigini aramayinca noluyor ya bu kiz arar sorardi diyor ve kendince tutusuyor ama sonra yine ayni olur olay sende bitiyor yani erkekler boyle o a asla onsuz ypaamayacagi izlenimini verme hobilerin olsun kendi hsysti. olsun ya hicbir erkek bu tarz iliskide hryecan duymuyor maalesef ne kadar dik durursan o kadar iyi.

ilişkilerde bellı bi zaman sora heycan kalmıo tabı o da nasılsa bu benım dıo rahatlık oluo hayatına deavm edıo ama ben istiyorumkı hep bi heycan olsun ben bile sıkıldım hep aynı şeylerı yapmaktan yemek ye çay iç sora eve başka aktivitemız yok zaten sevmıoda nefret ediyorum atıyorum bi bovlıng falan oynayalım spora gıdelım yok cok monoton yaşıo

hiç aşk msjları atmaz gercı bstanda öleydı sadece şurdayım burdayım msjları atarız birbirimize haber veririz onun harici sadece telde konusurz bıde işyerlerimiz cok yakın ben cogu öğle molamda onun yanına giderdim ama artık gitmiyorum çünkü artık kendımı yüzsüz gıbı hissediyorum o çağırmaz ben salak gibi giderdim artık gitmiyorum ve buluşmak istemiyorum onun teklif etmesını beklıcem hep ben hep ben yoruldum artık ya gecen hıc aramadım buluşalım demedım hemen kendı dedı görüşelim die bende dedım eve gitmem lazım olmaz bi tatlı geldım sorma illa red ediceksın onu istiolar

anladığım kadarıyla baya bunaltmişsin bundan dolayı hislerinin farkında olmayabilir rahat bırak biraz özlet kendini mesaj falan at ama arama arıcaksa biri o arasin

mesela bgun hava cok güzel çıkmak isterım ama asla aramıcam buluşalım demicem tutuyorum kendımı 10 gün evden çıkmasa çıkmaz böle bir insan ya işi gücü evde yatmak aşırı rahatına düşkün bir insanbende tam tersi hep bişeler yapmak istiyorum o koç ben balık hiç alakamız yok

anladığım kadarıyla baya bunaltmişsin bundan dolayı hislerinin farkında olmayabilir rahat bırak biraz özlet kendini mesaj falan at ama arama arıcaksa biri o arasin

evt ben yaptım ben bunalttım üstüne düştüm biraz kendını dinlesın geri çekilicem artık yoruldum yılbaşı dışarı çıkmadık mesela dün gece ben ona dedım sırf aklına takılsın dıe ben dışarı cıkcam haberın olsun oda asla çıkamazsın dedı görürsün dedım sora şaka falan dedım sanırım bu aklında kalmış saat tam 12 de benı arıo ki normalde aramaz o saatte evdesın dımı zaten bılıodumda öle şaka yapayım dedı bunların aklında hep soru işaretı bırakcaksın sanırım bende meraklansın dıe demiştim zaten cıkcam dıe

Benimde 4 yillik bir iliskim var.Baslarda bizde sizin gibiydik surekli mesajlasirdik. Belli bir zaman sonra bunlarin azalmasi cok normal.Cunku ilk zamamlar birbirini tanimaya calisiyorsun. tanidikca bunlar azaliyor malesef. Bende erkek arkadasimin ustune cok duserim daha verici taraf benimdir. Hatta bazen bu benide rahatsiz ediyor ama onunda fitrati benim gibi her an sevgi pitircigi gibi davranamiyor:) Ben bazen kendimi dizginlemeye calistigimda bakiyorum bu sefer o benim ustume geliyor.Neden? Cunku alisik benim onunla her an fazla fazla ilgilenmeme.Bu sefer noluyor diyor o geliyor. Erkekleri arada boyle sasirtmak gerek.Bu arada atv de zahide ye cikan selin hanim di galiba iliski uzmani cikiyor. inanirmisiniz onun tavsiyelerini erkek arkadasimin ustunde deniyorum ve kadinin dedigi cikiyor.:)) Arada kendini cek ama trip atar gibi degil sen benimle ilgilenmiyorsun diye yapiyorun gibi degl.icinden oyle geliyormus gibi.Bende ise yariyor umarim sendede yarar:)
uzulme her iliskide olan seyler malesef:)

öle de bazen düşünüyorum acaba benı sevmıomu dıe bazı arkadaşlarımda dıo seven adam hep görüşmek ister arar vs vs moralım bozuluo bu kez ama bızımkı artık 1 sene olmuş 2 hafta sora yıldönümümüz ve emınımkı hiçbişe yapmıcak ben isterdim bi sürpriz yapmayı ama içimden gelmıo neden ben yapayımkı o yapsın yada ne yapcam

İliskilerde arkadas tavsiyelerini sozlerini dinlememeli olabildigince bence insan.Acik acik aldatmalar falan haric tabi. Neden.dersen iliskiyi yasayan sensin. Sen sik sik aramasada sevgisini hissediyorsan bitmistir. Benim erkek arkadasimda evde oturmayi evde vakit gecirmeyi seven biri.Bende severim ama onun kadar degil.Baslarda dir dir yaptim yok hic cikmiyoruzda bilmemne.Adim dirdirci oldu.Ama su bir gercekki tatli dil yilani deliginden gercekten cikariyor.
Mesela en son yasadigimiz sey; bu sene unv. mezun oluyoruz. mezuniyet balosu icin gelecekler listesi yapiliyor. Erkek arkadasim.inatla katilmak istemedigini soyledi tartistik neden katilmiyorsun diye.Bana sen gitmek istiyorsan git diyor:)) Neyse aradan 4 5 gun gecti hic muhabbetini acmadim o arada. Konusurken lafi mezuniyete getirdim Tatli tatli neden gelmiyorsun falan dedim.Ben napicam sensiz dedim ve sustum televizyonda o sirada izledigimiz seyden sohbet etmeye basladim. aradan yarim saat gecmeden tamam gidelim madem dedi.hatta o gece balonun yapildigi otelde yer ayirtiriz orada kaliriz dedi:)) nerden nereye goruyormusun. anlattigin kadariyla erkek arkadasini benimkinin huylarina cok benzettim. Bu erkeklere taktik uygulayacaksin malesef:)

Ha buarada 2 hafta boyunca cok ustune dusme. Eskisi gibi arama. ama konustugunuzdada tripli konusma .Hicbirsey yokmus gibi davran. dun gece yaptigin gibi disari cikicam cikamazsin yok gorursun olaylarina girme .Gayet iyi ayni davran ama daha az davran.Yil donumunuzdede guzel bir mesaj at:) erkeklerin bir donem boyle gel gitleri oluyor.Ben sevmedigini dusunmuyorum.Kendini uzme. sevmeyen adam ayrilir emin ol. neden trip ceksin bu yuzden.

çok rahatına düşkün nefret ediyorum ben ne istersem yapar çıkar ama burnumdan da getırır bu kez zorla cıktıgı için bunu cok yaşadık bana sürekli dırdır yapıosun hesap soruosun der bende artık hiç bişe demiyorum dün hatta dedı pavyona gıtcem yılbaşında dıe geyik yapıo işte bende git tabı hayatım eğlen dedım bılıosun gitmeyecegımı ondan böle dıosun dimi dio bende yoo pavyondaki kadındanmı kıskancam senı dedım tabıkı gidebılırısın :) ki hayatında pavyona ayak basmayan bir insan ayrıca pavyonmu kaldı ayol

Ya malesef erkeklerin bu sacma sapan saka anlayislari:)) Dedigim gibi hic uzme kendini anlattilarini bize benzettim. oluyor boyle. insan o an nasil davranmaini bilecek sadece.

bundan sonra o zaman kendimi geri çekeyım mesela o aramadan asla onu zaten cok kıskanıo benı bellı etmıo pek de anlıyorumben biraz havalı bi görüntüm var öle derler alımlı güzel derler o da bundan nefret edıyor resmen bundan dolayı sana gıcık oluyorum saçlarını savurup gezıosun havalı havalı herkes sana bakıodur o yüzden arada komplekse giriıo benden cıkarıo

herkesin derdi aynı sanırım..benimde 1 yıllık ilişkim ve nişanlandım..o aşk mesjları olur olmadık yrlerden gül çıkarmalar olmadık zamanda dans etmeler neler neler..telf susmazdı.sonra çocukmuyuz mesajlaşıoz 5 saatlik konuşma oldu 5 dk.he tamam seviyo falan ama özel bir göstrme çabası olmuyo erkeklerde.seviyorum ya kaç yıl oldu sevmesem ayrılırdım diye düşünüyolar.burdan anlamamızı bekliyolar

Kendini kandirma sonra senelerim ziyan oldu deyip cok uzulursun. Seven insan sevdigine kiyamaz sesini duymadan iyi oldugunu ogrenmeden rahat duramaz. 1 sene diyorsun 1 sene nedir ki 6-7 sene gordum. Sonuc ziyan olmus genclik. Kiymetini bilen biriyle karsilasirsin umarim.

aynen öyle. Onlara vazgeçilmez olduklarını hissettrdignde taşıyamıyolar saçmalıyolar. Onu sevdiğini belli edeceksin ama o olmadan olmaz gibi davranmıcaksin öyle davranırsan karşındaki ne kadar iyi olursa olsun aldatmaya bile gidebilir. Yalnış yaptığında ya da onu mutlu etmediğinde ondan gerektiği zaman gerektiği yerde vazgeçebileceğini anlasın fazla da abartma

siz çok çabuk sıkılmışsınız biz 9 sene çıktık birbirimizin ilgisini çekicez diye hiç taktik geliştirmedik her gün farklı ne yapmayı düşünüyosun ki ilerde evlendin diyelim ne olacak, ortalama yaşayan insanlarız hayat gailesi ile geçiyo işte hayat, birlikte yemek yemek sohbet etmek film izlemek gelecek planları yapmak bu arada evi çekip çevirmek faturaları ödemek...bilmem daha farklı yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…