anladığım kadarıyla baya bunaltmişsin bundan dolayı hislerinin farkında olmayabilir rahat bırak biraz özlet kendini mesaj falan at ama arama arıcaksa biri o arasin
Benimde 4 yillik bir iliskim var.Baslarda bizde sizin gibiydik surekli mesajlasirdik. Belli bir zaman sonra bunlarin azalmasi cok normal.Cunku ilk zamamlar birbirini tanimaya calisiyorsun. tanidikca bunlar azaliyor malesef. Bende erkek arkadasimin ustune cok duserim daha verici taraf benimdir. Hatta bazen bu benide rahatsiz ediyor ama onunda fitrati benim gibi her an sevgi pitircigi gibi davranamiyor:) Ben bazen kendimi dizginlemeye calistigimda bakiyorum bu sefer o benim ustume geliyor.Neden? Cunku alisik benim onunla her an fazla fazla ilgilenmeme.Bu sefer noluyor diyor o geliyor. Erkekleri arada boyle sasirtmak gerek.Bu arada atv de zahide ye cikan selin hanim di galiba iliski uzmani cikiyor. inanirmisiniz onun tavsiyelerini erkek arkadasimin ustunde deniyorum ve kadinin dedigi cikiyor.:)) Arada kendini cek ama trip atar gibi degil sen benimle ilgilenmiyorsun diye yapiyorun gibi degl.icinden oyle geliyormus gibi.Bende ise yariyor umarim sendede yarar:)
uzulme her iliskide olan seyler malesef:)
öle de bazen düşünüyorum acaba benı sevmıomu dıe bazı arkadaşlarımda dıo seven adam hep görüşmek ister arar vs vs moralım bozuluo bu kez ama bızımkı artık 1 sene olmuş 2 hafta sora yıldönümümüz ve emınımkı hiçbişe yapmıcak ben isterdim bi sürpriz yapmayı ama içimden gelmıo neden ben yapayımkı o yapsın yada ne yapcam
İliskilerde arkadas tavsiyelerini sozlerini dinlememeli olabildigince bence insan.Acik acik aldatmalar falan haric tabi. Neden.dersen iliskiyi yasayan sensin. Sen sik sik aramasada sevgisini hissediyorsan bitmistir. Benim erkek arkadasimda evde oturmayi evde vakit gecirmeyi seven biri.Bende severim ama onun kadar degil.Baslarda dir dir yaptim yok hic cikmiyoruzda bilmemne.Adim dirdirci oldu.Ama su bir gercekki tatli dil yilani deliginden gercekten cikariyor.
Mesela en son yasadigimiz sey; bu sene unv. mezun oluyoruz. mezuniyet balosu icin gelecekler listesi yapiliyor. Erkek arkadasim.inatla katilmak istemedigini soyledi tartistik neden katilmiyorsun diye.Bana sen gitmek istiyorsan git diyor:)) Neyse aradan 4 5 gun gecti hic muhabbetini acmadim o arada. Konusurken lafi mezuniyete getirdim Tatli tatli neden gelmiyorsun falan dedim.Ben napicam sensiz dedim ve sustum televizyonda o sirada izledigimiz seyden sohbet etmeye basladim. aradan yarim saat gecmeden tamam gidelim madem dedi.hatta o gece balonun yapildigi otelde yer ayirtiriz orada kaliriz dedi:)) nerden nereye goruyormusun. anlattigin kadariyla erkek arkadasini benimkinin huylarina cok benzettim. Bu erkeklere taktik uygulayacaksin malesef:)
çok rahatına düşkün nefret ediyorum ben ne istersem yapar çıkar ama burnumdan da getırır bu kez zorla cıktıgı için bunu cok yaşadık bana sürekli dırdır yapıosun hesap soruosun der bende artık hiç bişe demiyorum dün hatta dedı pavyona gıtcem yılbaşında dıe geyik yapıo işte bende git tabı hayatım eğlen dedım bılıosun gitmeyecegımı ondan böle dıosun dimi dio bende yoo pavyondaki kadındanmı kıskancam senı dedım tabıkı gidebılırısın :) ki hayatında pavyona ayak basmayan bir insan ayrıca pavyonmu kaldı ayol
evt ben yaptım ben bunalttım üstüne düştüm biraz kendını dinlesın geri çekilicem artık yoruldum yılbaşı dışarı çıkmadık mesela dün gece ben ona dedım sırf aklına takılsın dıe ben dışarı cıkcam haberın olsun oda asla çıkamazsın dedı görürsün dedım sora şaka falan dedım sanırım bu aklında kalmış saat tam 12 de benı arıo ki normalde aramaz o saatte evdesın dımı zaten bılıodumda öle şaka yapayım dedı bunların aklında hep soru işaretı bırakcaksın sanırım bende meraklansın dıe demiştim zaten cıkcam dıe
ilişkilerde bellı bi zaman sora heycan kalmıo tabı o da nasılsa bu benım dıo rahatlık oluo hayatına deavm edıo ama ben istiyorumkı hep bi heycan olsun ben bile sıkıldım hep aynı şeylerı yapmaktan yemek ye çay iç sora eve başka aktivitemız yok zaten sevmıoda nefret ediyorum atıyorum bi bovlıng falan oynayalım spora gıdelım yok cok monoton yaşıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?