Erkek arkadaşım çok ilgisiz

Saat başı aradım, en son mesaj attım "napıyosun sen" diye. Yazdığı şey "napiim". Ben bu kadar değersiz biri miyim, kendime çok kızıyorum..
Bende onu soracaktım. Sen bu kadar değersiz misin? Sevgilin bulunmaz hint kumaşı mı? Ya da ondan başkası yok mu dünyada?
Şuan seni gerçekten seven biriyle mutlu olabilirdin.

Bende onu soracaktım. Sen bu kadar değersiz misin? Sevgilin bulunmaz hint kumaşı mı? Ya da ondan başkası yok mu dünyada?
Şuan seni gerçekten seven biriyle mutlu olabilirdin.
İlk defa bu kadar uzun bir ilişkim oldu, ailem falan da öğrendi, tanıştı, ne bileyim... Dediğim gibi defalarca ayrılmak istedim ama psikolojik sorunlarım da var ondan mı istiyorum gerçekten mi istiyorum emin olamadım. Beni şimdiye kadar gerçekten seven kimse olmadı ki, hep böyle üzüldüm çok bunaldım artık.

Zengin mi?Maddi durumu nasıl?Yaşınız kaç?Evlenınce ne olucak?Eğer ilgisizliğinden rahatsız oluosanız devam ettırmemenız gerekıyor.Daha şimdiden boyleyse sonra ne olucak.
Zengin değil, ben para pul konularına ya da tipe bakan biri olmadım hiç aman karakteri iyi olsun dedim. Başta ilgiliydi gerçekten sonra niye böyle oldu bilmiyorum. Sevmiyosan ayrılalım diyorum seviyorum diyo. Ben anlamıyorum artık..

Siz de aramayın biraz . İlgiyi. Üstünden çekin bakalım o zaman ne yapacak . Siz değil o sizi merak etsin
Etmiyo ki bu beni daha çok kırıyo. Seviyorum diyip üstelemesini hiç anlamıyorum. Sevmiyosun diyince "sen benim düşüncelerim hakkında konuşamazsın" diyo. Uyduruyomuşum ben. Şizofrenim sanki, beni iyice delirtti gerçekten.

İlk defa bu kadar uzun bir ilişkim oldu, ailem falan da öğrendi, tanıştı, ne bileyim... Dediğim gibi defalarca ayrılmak istedim ama psikolojik sorunlarım da var ondan mı istiyorum gerçekten mi istiyorum emin olamadım. Beni şimdiye kadar gerçekten seven kimse olmadı ki, hep böyle üzüldüm çok bunaldım artık.
Daha 21 yaşındasın. Önünde koca bir ömür var farkında mısın? Evlilik diyorsun bak. Koca bir ömrün yanında 9 ayın lafı olur mu?
İnsanlar bu sebeplerden dolayı boşanıyor. Ne güzel işte sen farkındasın.
Herkes sevilmeyi hak eder bunu unutma. Sadece senin için doğru insanın karşına çıkması gerekiyor.

Back
X