kim ne derse desin ayrılmayacaksın belli, değişecegine inanarak senelerini harcayacaksın o da belli. eğer benim gibi şanslıysan o seni terk eder ilerde birgün ve hayatını mahvetmemiş olursun..
bu dediklerimi lütfen yanlış anlama, buradaki çoğu kişi bunları yaşamış biri olarak yazıyor sana, aynısını benzerini azını çoğunu bişeylerini yaşamışlar işte.. tıpkı benimde yaşadıgım gibi..
Allahtan ki o zaman whatsap yokmuş, kıyafetimi değil belki ama bulundugum ortamın resmini sürekli çektirip yollatırdı kesin, onu yapamadıgı için kendi kendine şüphelenir sonra da ara telefonu açık bırak bulundugun ortamı dinleyecem derdi, gocunacak bişeyim olmadıgından arardm dinlerdi kaaptırdı, özür dilerdi vs. yanlış bişey yapmadıgım için o zamna beni rahatsız etmiyodu ama şimdi düşünüyorum da ne salaklık.. gel hayatımın ortasına otur diyorsun insana, otur ve istedigin gibi dağıt yık geç..
zamanla ne olacak biliyor musun, o senin çevrende kimseyi bırakmadı ya, o seni evde bırakıp, hatta eğer ailesi yakınsa seni onun ailesine muhtaç edip kendisi gezmeye başlayacak türlü gerekçelerle.. sıkıldım bunaldım vs. sanki sen sıkılıp bunalamayacakmışsın gibi.. sen onun sana izin verdigi ölçülerde gezeceksin, o ölçülerde yaşayacaksın.. bi süre sonra sana yetmeyecek gitmek isteyeceksin, gidecek yerin olmayacak.. yine onu bırakamayacaksın..
ama dedim ya ben şanslıydım, sonunda seni artık sevmiyorum diyip gitti, kafa dinlemek istedi çünkü canı sıkılıp da beni yeniden hayatına almak istediginden girecektim onun hayatına yeniden.. ama ben kabul etmedim geri döndüğünde.. iyiki de etmemeişim..
bambaşka bir hayat kurdum kendime, şimdi sen onsuz olamaz, asla hayatına başkası giremez zannediyorsun ya, emin ol yaptıgın hatalardan ders çıkardıysan eğer, eski sevgilinden kat kat kat iyi birini bulacaksın..
aslında sadece biraz cesaret ve kendine inanman lazım, gerisi kendiliğinden gelir.. emin ol, onsuz da yaşarsın, hem de öle güzel yaşarsın ki o ancak arkandan bakar kalır.. yoksa bekle, kendinden ödün ver, kendinden vazgeç, onun sevdigi kadın olmamaya başlayacaksın zaten bi süre sonra, e bikaç zamana da bırakır gider seni zaten.. yaşayan herkes bunları yaşadı, sen de kaderini bekleme de kendin yarat bence..
ilerde çok büyük keşkeler dememek için keşkee şimdi bunu yapabilsenn.. sürçi lisan ettiysem affola..