• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım çok kıskanç şüpheci..

kime sebep olup hangi mazlumun günahını alsın....:KK53::KK53:
ben her şeyden önce bu çocukla ne kadar zamandır birlikte olduğunu merak ediyorum malum yaşlarda 20 imiş ciddiyetten bir kez dönülmüş aileler yüz göz olmuş bu kadar çaçaron psikopat dengesiz olduklarını daha önceden gördüğün halde tekrar aynı psikopatla birlikteliğe başlayıp yakanı sıyıramıyorsan konu sahibi kusura bakma senin psikolojinden de şüphe ederim..

İnan yazarken aynı şey aklımdan geçti..şaka bi yana tabiki öyle bi pislik yapılmaz kimseye..zira bende geçmişte böyle takıntılı biriyle karşılaşmıştım.yakamdan sıyıramadım kavga ettim iyi konuştum hiçbiri fayda etmedi.aklıma ilk olarak sahte hesap açıp onu bi süre başkssıyla meşgul etmek fikri gelmesinden tutunda, yanına pasaklı özensiz ve kendimi çirkinleştirip gitme fikrine kadar biçok şey geldi..hiçbirini yapmadım ama ablasıyla konuştum kardeşlerinin doktora ihtiyacı olduğunu söyledim.ailesi işin içine girdi.hemen hattımı değiştirdim.kurtuldum..kaç yıl oldu hala etrafımdaki insanları arar sorar..evlensede kurtulsam..

3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akıl :KK43: büyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
ne büyüsü :KK57:
siz mi yaptıracaksınız büyüyü :KK57:

Mevzunun büyü kısmına girmeyelim lütfen, büyü vb konular yasaktır:KK66:

Back
X