erkek arkadasim cok titizz

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
Arkadaslar konudada belirttigim gibi erkek arkadasim aşırı derece de titiz yolda arkadasiyla tokalaşsa elini yikayincaya dek asla o elini kullanmaz banada dokundurmaz. Baskasi para üstü dönse o paraya dokunmadan benim paramla o parayi sarar benim cuzdanima koyar. Dokunsada direk islak mendille heryerini siler. Beraber disari ciktigimizda da benim cantamdan islak mendil eksik olmaz eger yoksa da ya camiye falan girer ellerini yikar yada direk marketten islak mendil alir okuldan geldiginde direk ellerini kafasini boynunu kulaklarini yikar temizler ve hergun eve gelincede telefonunu siler ayrica cok giymedigi ustunude direk kirli camasir sepetine atar. Anneside cok sikayet ediyomus daha temiz kiyafetleride koyuyosun diye. Daha bir suru sey var.. Bende anlayamiyorum onu. Bu bi hastalik mi , aliskanlik mi takıntı mi.. gerci ona kimse oyle alistirmamis.. sizce ilerde benim icin sorun olur mu titiz olmasi cok guzel bisey gibi duruyo ama annesi bile bıkmış yani arada bende cok sıkılıyorum bu durumdan..

temizlik titizlik güzel tabi ama biraz fazla geldi banabaşka parayı senin parana sarıp alması falan acayip sonuçta bütün paralar pis.ha senin cüzdanındaki ha o an aldığı paraüstü

evlilikte bu durum sizin için sorun olabilir gibi geliyo bana.annesi bile şikayetçiyken düşünün siz ne kadar zorlanırsınız.

eğer sevgilinizde ikna olursa bi psikoloğa gidebilirsiniz,tvde malum doktor programlarından birinde izlemiştim.bi kadın aşırı titizliğinden

şikayetçiymiş psikologla bi kaç seansta normal düzeye inmiş titizliği.ortası yokmu bunların kimide çok pasaklı oluyo ya

bu bahsettiğin titizlik değil üzgünüm.psikolojik bir rahatsızlık.

bu bahsettiğin titizlik değil üzgünüm.psikolojik bir rahatsızlık.

Butun paralar pis ama benim parami aliyo cok garip ya hergun kardesine evi sil süpür diyo ilerde bana neler demez

2 gun once psikiyatriste gidelim dedim ama bu konuda degil cok sinirli oldugu icin oda bastan olmaz dedi sonradanda, sonra gideriz dedi .. gitmisken bu huyunu da soylesin bari

Normal değil canım bunlar.Takıntı olmuş durumda titizlikten geçmiş bu yani.Psikiyatriye gidin bir konuşun bence ilaç tedavisi veya psikoterapi uygulanır kurtulur inşallah.

evlilik düşünüyormusunuz bilmiyorum ama okişiyle evlenecek kişinin vay halineeee

Normal değil canım bunlar.Takıntı olmuş durumda titizlikten geçmiş bu yani.Psikiyatriye gidin bir konuşun bence ilaç tedavisi veya psikoterapi uygulanır kurtulur inşallah.

evlilik düşünüyormusunuz bilmiyorum ama okişiyle evlenecek kişinin vay halineeee

Evlilik dusunuyorum ama gerci yasim daha kucuk geliyo bana psikiyatriste gitse bu seferde daha pis olmaz demi insallah tam ortasi olur bu sefer daha kötü olmasn

İleride evlenir edersen sen kafayı yersin bu kadar temizlik titizlik noluyor yaaaaaaaaaaaaa
Hastalık boyutunda artık o

evet kesinlikle kafayı yerim ben şimdiden zaten beni çileden çıkartıyo böyle yapması bana çok saçma geliyo bu huyunu banada bulaştırcak diye korkuyorum onada söyledim bana bulaştırma huyunu diye trip atıyo geçsin ne olcak diyo DD

Psikolojiden az çok anlayan biri olarak erkek arkadaşın obsesif kompulsüf..Yani bir tür takıntı hastalığı. Yani temizlik hastalığı. Bunun için epey bir tedavi görmesi lazım. Ama önce kendisi bu durumun rahatsızlığından şikayet etmeli, kendisi istemeli tedaviyi. Hemen bırakılacak bir durum değil, zaman alacak bir şey. Zamanla kendisini kontrol etmeyi öğrenecek ve böylece azaltacak..

İnşallah yaa hiç o şikayetçi de değil kendi halinde hergün aynı şeyleri yapıyo
Eve geliyo banyo ya giriyo ustunu değiştiriyo telefonunu siliyo .. hergun banyomu olurmuşş
Yani ben görmüyorum kim bilir daha neler yapıyo işini bitirsin diye bekliyorum bu seferde akşam oluyo onu beklerken ben sıkılıyorum dogru düzgünce konuşamıyoruz bile

Yaşam kalitesini çok etkiliyordur bu durum, mutlaka doktora görünmeli. Eminim tüm gününü banyoda geçiriyordur. Ama ikna etmek gerek, sen ve annesi etkili olabilirsiniz. Yoksa senide kötü etkiler canım. Zamanla çekilmez bir hale girer. Özellikle o kişinin yakınları olumsuz etkilenir.

Ya bende bu durumunu çok fazla takmıyodum buraya yazdıktan sonra takıntısının ne kadar ileri derece de olduğunu farkettim..
Anneme anlatıyorum oda diyo evlenınce madem evini temiz tutcan diyodu ama nereye kadar insan sıkılır bi gün yapmadığımı görür bu sefer kesin kavga ederiz yani..
Kesinlikle gitmesi lazım ben ilerde aslaa başa çıkamam bununlaa deliririmmm

otobüste ayakta duran bi kadın demiri peçeteyle tutuyodu o canlandı gözümde

yazık bu kadının ailesine iş arkadaşlarına diye içimden geçirmiştim :))

otobüste ayakta duran bi kadın demiri peçeteyle tutuyodu o canlandı gözümde

yazık bu kadının ailesine iş arkadaşlarına diye içimden geçirmiştim :))

Titizlik değil ki bu, okb hastası bence erkek arkadaşın.

Dışardan bakınca çok komik geliyo böyle şeyler ya

Ama gitmez ki bu psikiyatriye falan sonra sonra diyerek beni oyalıcak kesin ..

biraz aşırı olmuş bu
sıkılabilirsin ve alınabilirsiniz bu durumda
gerçi ps olmasından iyidir ama ikna edip doktora götürün bence

benim eşimde aşırı titizdir ama sevgilinin durumu bambaşka bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…