temizlik titizlik güzel tabi ama biraz fazla geldi banabaşka parayı senin parana sarıp alması falan acayip sonuçta bütün paralar pis.ha senin cüzdanındaki ha o an aldığı paraüstü
evlilikte bu durum sizin için sorun olabilir gibi geliyo bana.annesi bile şikayetçiyken düşünün siz ne kadar zorlanırsınız.
eğer sevgilinizde ikna olursa bi psikoloğa gidebilirsiniz,tvde malum doktor programlarından birinde izlemiştim.bi kadın aşırı titizliğinden
şikayetçiymiş psikologla bi kaç seansta normal düzeye inmiş titizliği.ortası yokmu bunların kimide çok pasaklı oluyo ya
bu bahsettiğin titizlik değil üzgünüm.psikolojik bir rahatsızlık.
Normal değil canım bunlar.Takıntı olmuş durumda titizlikten geçmiş bu yani.Psikiyatriye gidin bir konuşun bence ilaç tedavisi veya psikoterapi uygulanır kurtulur inşallah.
evlilik düşünüyormusunuz bilmiyorum ama okişiyle evlenecek kişinin vay halineeee
Psikolojiden az çok anlayan biri olarak erkek arkadaşın obsesif kompulsüf..Yani bir tür takıntı hastalığı. Yani temizlik hastalığı. Bunun için epey bir tedavi görmesi lazım. Ama önce kendisi bu durumun rahatsızlığından şikayet etmeli, kendisi istemeli tedaviyi. Hemen bırakılacak bir durum değil, zaman alacak bir şey. Zamanla kendisini kontrol etmeyi öğrenecek ve böylece azaltacak..
İnşallah yaa hiç o şikayetçi de değil kendi halinde hergün aynı şeyleri yapıyo
Eve geliyo banyo ya giriyo ustunu değiştiriyo telefonunu siliyo .. hergun banyomu olurmuşş
Yani ben görmüyorum kim bilir daha neler yapıyo işini bitirsin diye bekliyorum bu seferde akşam oluyo onu beklerken ben sıkılıyorum dogru düzgünce konuşamıyoruz bile
Allah yardımcın olsun demekten başka cümle bulamıyorum
otobüste ayakta duran bi kadın demiri peçeteyle tutuyodu o canlandı gözümde
yazık bu kadının ailesine iş arkadaşlarına diye içimden geçirmiştim :))
Titizlik değil ki bu, okb hastası bence erkek arkadaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?