Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Bu bir değer göstergesi değildir. Her şeyi program yapan bir insan sevgilisine gire de ayarlayabilir programı.En iyisi her şeyi bitirmek onunla canim.Ayrilik metni fln hicbir şeyi hak etmiyor öncelikle direkt engelleyebilirsin ya da bitirelim deyip konuyu kapat senin icin arabadan inip beraber seçim yapabileceğin,doğum gününü kutlayan,para attım diye değer verdiğini düşüncesine girmeyen birisini bul. Bu her şeyden daha iyi olur lütfen bitir canim.Kendine değer veren birisyle ol zaten konuşmayı kafanı kurcalayan yazmissin bu konu da zaten seni bitirdiğini gösterir ama tam emin olamamışsın sadece o kdr bitirdiğinde haber ett burdayim

İşte normalde bazı şeylerde gerçekten çok düşünceli olup böyle bisey de hiç takmaması kutlamamasi mesaj dahi atmaması.. tamamen ilgisiz olsa zaten çözemedim ne yapmaya çalışıyor gidip pasta almayacaak biri hayatta değil evime bile yollardi birkaç kere pasta demişti yollarım vs ki yolladi da. Ve şu 2 haftadır hep dolu hafta sonları dolu eylülden umudum vardı ama zannetmiyorum ki kutlasın artık umursamıyorum ne hali varsa görsün

Bana şey dedi ilk başlarda dogum gününü unuttuğumu sanma kutlarsam en iyi şekilde kutlarım dedi de 3 ay olacak nerde kutlayacak
en iyi şekilde zaten nasıl kutlayacak abartmasın bi zahmet.Yani 3 ay beklettiğine göre dg kutlaman haberlere falan çıkıcak galiba.Artık açık konuşmak gerek bu ana kadar sadece oğlana olumlu yönden bakmışsın ama bunu yapmamalısın .Sadece ilişki açısından değil genel olarakta aynı tavsiyeyi veriyorum.Sana bu düşünceleri aklına getirmeyen birisiyle hayatına devam et. Hayatından herhangi birisi değilim ama oğlanın senin onu sevdiğin kadar sevgi beslemediği ortada. Kısa zamanda bitirip rahatla

Ailem kaliteli mi değil mi bilmiyor ki anlamazlar öyle şeylerden zaten 2 elbise 1 kaban birde ayakkabı almıştı fazla olsa gözlerine carpardi belli süre çalıştığım param vardı onunla aldm saniyorlardi
Bak ablacım, seni umursamayan biri için kendini heba etme. Hayatın boyunca bir cizgin olsun, sınırların olsun. İnan ki evlilik doğru zamanda doğru insanla güzel. Onun dışında ozenilecek bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…