Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

EVET sevmiyor çünkü
Adam ilk doğum gününü bile kutlamamış sana daha bişey demiyorum devam edersen kendine saygın yok
Zaten eskisi gibi değilim o da farkında devamlı soruyor
Sana bir söz eğer bir erkeği dert edecek vaktiniz varsa yeterince yoğun değilsiniz
Ben seni 20 sanıyordum 25 mişsin bir de git okul oku kendini geliştir çalış be kardeş.
Doğru haklısınız insanin kendi kazandığı kadar güzel bisey yok

Evden çıkamayan, battaniyeyi bile gizlice ören, ailesi sıkı biri nasıl telefonda veya buluşup cinsellik yaşayabiliyor o da ayrı merak konusu. Konu uydur uydur ipe diz olmaya başladı inandırıcılığını kaybetti. Ben okurken utandım kendisi bir tane de değil altı tane gülük emojisi koymuş. Hanımlar taklaya geldik bence.

Uydurma bisey yapmak istesem başka şeyler uydururum ben gayette günlük hayattan normal şeylerden bahsettim absürt olan bisey yok cinsellik mesajla oluyordi

Olabilir aman kendine eder böylesi de.
Gülmesinden ben de işkillendim

Olabilir aman kendine eder böylesi de.
Gülmesinden ben de işkillendim
Bazı yorumlar komik olduğu için gülüyorum troll değilim trolluk şeyler de yazmadım zaten

Benim bildiğim çocuklara para verilip markete yollanır... 25 yaşında koca kadına para verip git istediğini al denmez. Denmemeli. İnsan kendine bunu reva görmemeli.

Günlerce uykusuz kalip hediye yaptigin biri senin dogum gününü kutlamamis , hala yok faturami ödüyor falan komik ezikce seyler. Bir sonraki dogum günün gelicek bu adam demiyo mu aa ya her sene bir insanin dogum gunu olur diye aylar gecmis tınlayan yok ? Salmis sizi sevmiyo, insan yerine koymuyo, dilenciye para verir gibi ama fatura oduyo yalniz kalmamak icin iste kenarda dursun diye. Bi degerli tut kendini ya ne bu boyle saçma sapan, doğum günlerinden hoslanmam takigim bu konuya ama her sene kocaminkini kutlariz o da benimkini kutlar yemege cikariz favori restaurantımiza ,ya da yemek yapar pasta keseriz hediye aliriz en sevdiğim insan dogmus tabi ki hatirlariz . 25 yasina gelmissiniz sizi seven biriyle birlikte olun

Yorumların hepsini okumadım ama bir tuhaflık var sanki. Ailenden gizli battaniye örüyorsun, zar zor dışarı çıkabiliyorsun. Adamın aldığı kaliteli eşyaları nasıl giyiyorsun.
Yani ailen bunu nerden aldın vs sormuyor mu?

Ailem kaliteli mi değil mi bilmiyor ki anlamazlar öyle şeylerden zaten 2 elbise 1 kaban birde ayakkabı almıştı fazla olsa gözlerine carpardi belli süre çalıştığım param vardı onunla aldm saniyorlardi

Evet anliyorum seni bazı yaptığı şeyler aklına gelince doğum günü kutlamadı diye bitirmekte istemiyorsun aslında ama şöyle düşün diğer günler de bile sana ilgi gösteren kişi 2 ay boyunca sana hala hediye alamadi mi ? Sana doğum gunu hediyesi almaya o kadar aciz mi mesela? Hani bari ayip olmasin diye alsin onu bile gostermemiş anlaşılan. Doğum günü konusu açılınca nasil bir sohbet geçiyor aranızda ne diyor mesela belki ister istemez manipule ediliyorsun ve farkında değilsin bazı iyi niyetler zamaninda iyidir önemli gününde değer göstermiyorsa bunca zamandır o verdiği değerler gerçekten değer verdiği icin miydi yoksa göz boyamak için miydi bunda dusunebilirsin

Çok güzel yazmışsın tamamen duygularıma tercüman olmuşsun bugün arkadaşlarıma anlattım ilk kez ve onlar bile kendi halinde zararsız ziyansiz kizlar bile hodukce davranmış dediler para atmak kolay ama mesele gidip hediye beğenmekte uğraşmakta emek vermekte dediler. 2 buçuk ay oldu ayın 15 inde 3 ay olacak ve beyefendinin planları var bazı işleri var ben o günlerde yokum bile yani o öyle bir unutmuş ki imkanı yok ki daha kutlasın plan programından onu çıkardım 2 saatliğine gelicem diyor buluşur cay içeriz diyor ve bilerek mi yapıyor çözemiyorum ya asla cimri değil pastanaye gider bir ufak pasta alabilir gider 50 100 TL ye bir kolye alabilir onun gibi birisi nasıl olur da kutlamaz umursamaz anlayamıyorum dogum günümü d si bile yok adam da para atmak kolay ya emek vermek seçmek beğenmek bisey alicak sen beğen diyor marketin dibinde sen al git al gel diyor inip arabadan gel beraber seçelim demiyor ayakkabı alacakti kendisine beğendim kendine de beğenmezsen almam dedi bende öyle yapınca ne ona seçtim ne kendime millet sevgilisine neler yapıyor ayıcık alıyor ya gidip almasa bile internetten bile sipariş edebilir rastgele gözüne kestirir 5 10 dk sini almaz neyse zaten sallamiyorum daha ne hali varsa görsün

Bana şey dedi ilk başlarda dogum gününü unuttuğumu sanma kutlarsam en iyi şekilde kutlarım dedi de 3 ay olacak nerde kutlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…