Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Normal günde değer verse yine iyi para atmasını değer sanıyor. Adam cinsellikten başka muhabbet etmiyor. Hala daha kendini kandırıyor üzülüyorum bu kıza bir bellemiş para atıyor para atıyor iyi bişeymiş gibi insan söylemeye utanır

Doğru o da var ama o belki diğer kişiler botle davranmayıp oğlan boyle davranınca kızın gözü boyanmış olabilir ve hala olumlu yönden baktığı için gerçek değer ne onu bilemiyor ya.umarim konuşmayı keser ve değerin ne olduğunu anlayabilir

Teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı gerçekten herkes saf olduğumu düşünüyor ama insan değer görmediği yerde durmaz ki bazı seyler yapıyor diyorsun ki gerçekten çok düşünceli vs ama böyle oluyor işte insan arada kalıyor anlatamiyorum

Yaa her zaman bulusamiyorduk buluştuğumuz zamanlarda da çay içip geliyoruduk markete para veriyor gir al canın ne isterse diyor ondan bahsettim yan yana gelince yapıyor bunu her zaman değil de oturup biseyler yiyeceğimiz zaman yapıyor para atma mevzusunu dışarı çıkarken bisey alırsın arkadaşınla çıktığında ya da marketten canin ne isterse alırsın diye atıyor işte. Ama hediye almıyor bu sefer de. Ona açık açık söylemeliyim bunu? Neden kutlamadigini sormalı miyim?

Olsun bu senin için sorun mu?
Ben hemen biseye tepki vermem uzun süre beklerim bu herkes için geçerli belki yapamadi belki şu oldu bu oldubdiye ama artık belli süreye gelmiş ve hala aynıysa o zaman sorun çünkü insan hatırlanmak istiyor ilk doğum günümüzdü beraber.O yüzden önem vermesini isterdkm

Bir de ilk doğumgünü mü kutlamadı

E unutmuş işte
Evet zaten hiç hediye almıyor yapma zahmetine bile girmiyor nillet sevgilisine eliyle yapıyor görüyorum hazır almak kıytırık bi kolye alsaydı 100 TL alıp elime verseydi o kadar zor muydu internetren sipariş etmesi iki dk neyse yaa yeter ayakkabı alacak kendisine sen kendine de seç diyor ulan sen seçsene bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…