- Konu Sahibi Menekse2000
-
Normal günde değer verse yine iyi para atmasını değer sanıyor. Adam cinsellikten başka muhabbet etmiyor. Hala daha kendini kandırıyor üzülüyorum bu kıza bir bellemiş para atıyor para atıyor iyi bişeymiş gibi insan söylemeye utanırDoğum günü konusunda ona verdiğin değerin sana da vermesini bekliyorsun bu gayet normal bir sey ama normal gününde sana değer veren biri doğum günün gibi bir günde hediye almayarak,bu güne değer vermemişse niye berabersin ki ? Önceki günlerin hatırına ya da olayları genelleme yaparsan ayrilma olaylarına gelemezsin sonunda yıpranan sen olursun. Diğer günler gibi o anda da değer vermeliydi ve kaç ay geçmiş üstünden lütfen kendini kandırma yani olayları olumlu yönden bakma her zaman ilişki de tatsız durumlar olabilir ama böyle bi durumlar açıklaması bile olmaz
Doğru o da var ama o belki diğer kişiler botle davranmayıp oğlan boyle davranınca kızın gözü boyanmış olabilir ve hala olumlu yönden baktığı için gerçek değer ne onu bilemiyor ya.umarim konuşmayı keser ve değerin ne olduğunu anlayabilirNormal günde değer verse yine iyi para atmasını değer sanıyor. Adam cinsellikten başka muhabbet etmiyor. Hala daha kendini kandırıyor üzülüyorum bu kıza bir bellemiş para atıyor para atıyor iyi bişeymiş gibi insan söylemeye utanır
Dilenciye yada ihtiyaç sahibine yapılan şeyler bunlar konu sahibiBunlar iyi yönleri değil yani canım benim anla artık bence. Hala atıyorda atıyor sana zekat filan veriyor belki de
Ağlanacak halime gülerim mi diyorsunçok iyiydi
Peki ne diyim ne yapayımAdam besbelli unutmuş kıvırmak içinde en iyisini yapıcam demiş bu en bilinen yalanlardan biri ama konu sahibi anlamamış 2,5 aydır.
AYRIL.Peki ne diyim ne yapayım
Yok demiyorum burda yazılanlar haklı buarada cinsellik dışında evet cinsellik varken daha çok dururdu bu bi gercek bekletmezdi olmadığında tam tersi beklerdim vs ama yine de az da olsa konusurdukAğlanacak halime gülerim mi diyorsun
Ne diyim ayrılıcam sen doğum günümü kutlamadin deyip miAYRIL.
Teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı gerçekten herkes saf olduğumu düşünüyor ama insan değer görmediği yerde durmaz ki bazı seyler yapıyor diyorsun ki gerçekten çok düşünceli vs ama böyle oluyor işte insan arada kalıyor anlatamiyorumDoğru o da var ama o belki diğer kişiler botle davranmayıp oğlan boyle davranınca kızın gözü boyanmış olabilir ve hala olumlu yönden baktığı için gerçek değer ne onu bilemiyor ya.umarim konuşmayı keser ve değerin ne olduğunu anlayabilir
Valla nerdeyse 3 ay olcakHeralde eski sevgilindir artık
Yok doğum günümden birkaç gün sonra söyledi öyle ama tam 2 buçuk hatta 3 ay olacak geçtiAdam besbelli unutmuş kıvırmak içinde en iyisini yapıcam demiş bu en bilinen yalanlardan biri ama konu sahibi anlamamış 2,5 aydır.
Olsun bu senin için sorun mu?Valla nerdeyse 3 ay olcak
Yaa her zaman bulusamiyorduk buluştuğumuz zamanlarda da çay içip geliyoruduk markete para veriyor gir al canın ne isterse diyor ondan bahsettim yan yana gelince yapıyor bunu her zaman değil de oturup biseyler yiyeceğimiz zaman yapıyor para atma mevzusunu dışarı çıkarken bisey alırsın arkadaşınla çıktığında ya da marketten canin ne isterse alırsın diye atıyor işte. Ama hediye almıyor bu sefer de. Ona açık açık söylemeliyim bunu? Neden kutlamadigini sormalı miyim?O zaman 9,5 ay daha bekleyin bir sonraki doğumgününde ikisini birden kutlar. Yazık çok yazık, bir genç kızın düştüğü durumlara bak. Davul çaldık ama sizin kulak kapalı olunca bir işe yaramıyor. Sadece siz değil ailenizde baştan aşağı saçmalık abidesi. Kimse sevgilisine canın bir şey çekerse al diye para vermez. Sevgilisiyle bizzat gider yer içer. Hesabına para atmaz, giysi kıyafet vs hediye eder. Sana yakışacağını düşündüm der gider kendi seçer alır. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, gerçekle yüzleşmeniz ağır olacak. Bizi dinlememeye, tavsiyeleri akılları umursamamaya devam edin.
Ben pes ediyorum arkadaşlar size kolay gelsin. Uyuyanı uyandırırsın da uyku numarası yapanı uyandıramazsın.
Ben hemen biseye tepki vermem uzun süre beklerim bu herkes için geçerli belki yapamadi belki şu oldu bu oldubdiye ama artık belli süreye gelmiş ve hala aynıysa o zaman sorun çünkü insan hatırlanmak istiyor ilk doğum günümüzdü beraber.O yüzden önem vermesini isterdkmOlsun bu senin için sorun mu?
Ne dersen de artık sevmiyorum istemiyorum vsNe diyim ayrılıcam sen doğum günümü kutlamadin deyip mi
Hiçbir şey demeden mi bırakayım ne olduğunu anlatmadan?Bidaha arama yazma. Kalsın olduğu gibi abla tavsiyesi mi desem arkadasmı bilemedim yaşın kaç bilmiyorum lütfen kendine yakışır şekilde davran.
E unutmuş işteYok doğum günümden birkaç gün sonra söyledi öyle ama tam 2 buçuk hatta 3 ay olacak geçti
Bir de ilk doğumgünü mü kutlamadıBen hemen biseye tepki vermem uzun süre beklerim bu herkes için geçerli belki yapamadi belki şu oldu bu oldubdiye ama artık belli süreye gelmiş ve hala aynıysa o zaman sorun çünkü insan hatırlanmak istiyor ilk doğum günümüzdü beraber.O yüzden önem vermesini isterdkm
EvetE unutmuş işte
EvetBir de ilk doğumgünü mü kutlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?