Erkek arkadaşım düğün için acele ediyor ama ben hazır değilim nolur akıl verin....

Aslında normal bir yaş Yani ne geç ne de erken.
Tabi bu kişiden kişiye değişir.
Siz kendinizi hazır hissetmediğiniz sürece 30 yaşında bile olsanız gözünüze erken bir yaş olarak görünür.
Ben önceden 22-23 yaşımda hemen evlenirim diyordum şimdi 25 yaşımdan önce evlenmem diyorum.
Evlilikten korktuğum için değil ama bilmiyorum düşüncelerim değişti.
Madem size erken geliyor,bunu söyleyin.
Bir adım atılsın nişan gibi ama düğün 2 yaz sonra olsun.

Asıl sorunda bu zaten:S Onlar hemen seneye olsun dıyorlar..Hanı ben dıyorum adım atılsın ama acele etmeden yavas yavas berkıde bu kadar korkmamın nedenı benı bogmalarıdır:s

Asıl sorunda bu zaten:S Onlar hemen seneye olsun dıyorlar..Hanı ben dıyorum adım atılsın ama acele etmeden yavas yavas berkıde bu kadar korkmamın nedenı benı bogmalarıdır:s

Bence de bu neden kesinlikle.
Benim bir huyum vardır mesela,bir şeyi yapmayı çok isterim mesela ama hemen o anda yapmak istemem,
etrafımdan 'Yap,yap'diye ısrar gelirse o şeyi istesem de yapmam,soğurum. İnatçı birisiyim biraz.
Belki siz de bundan dolayı böylesinizdir.
İstiyorsunuzdur ama aileler üstünüze geldiği için sıcak bakamıyorsunuzdur.
Sizin hayatınız. Kimse hemen istemiyorsanız zorla evlendiremez sizi.
Sevgilinizi seviyorsunuzdur muhakkak ama 'İstemiyorum,şu anda çok erken' diye düşünüyorsunuz.
Belki de Allah'ın bir bildiği vardır,bu yüzden duygularınız bu şekilde yönlendiriyordur sizi.
Aileleri karşınıza alıp konuşun 'Bir adım atalım ama evlilik için acele etmeyelim' deyin.
Zaman, size doğru yolu gösterir zaten.

bende 23 yaşındayım aynı sorunu bende yaşadım bende çok düşündüm ama çevremdeki herkes kadınların 25 inden sonra çok seçici olduğunu söylüyor seviyorsan tanıdığına inanıyorsan erken bir yaş değil :) bende seneye ağustosta evlenicem ve farkettim ki bu hazırlıklarla uğraşmak bu heyecanı yaşamak için ideal yaş :16:

23 yaş evlenmek için erken mi diye soruyorsun canım... Kime göre, neye göre erken? Böyle şeyler insanın kendinde bitiyor. Ben senden büyüğüm ama ben bile erken dedim evlilik için. Çünkü kendime güvenemiyordum. Şimdi ise kendi hayatıma geçmek için sabırsızlanıyorum. Sende ve sevgilinde bitiyor olay. Sen yine de bir otur düşün. Bu kararsızlığının altında başka bir sebep olmasın?

bende 23 yaşındayım aynı sorunu bende yaşadım bende çok düşündüm ama çevremdeki herkes kadınların 25 inden sonra çok seçici olduğunu söylüyor seviyorsan tanıdığına inanıyorsan erken bir yaş değil :) bende seneye ağustosta evlenicem ve farkettim ki bu hazırlıklarla uğraşmak bu heyecanı yaşamak için ideal yaş :16:

24 te evlenmis oluyorsun:)) bilmiyorum en başta berkı aılesı benı ıstemedı sonra cok sevdı ondan mesela suan hıcbırıne sevı hıssetmıyorum..Annemden baskasınada anne kelımesını soylemek bnım ıcın cok zor...Gerce oda kendı acısından haklı 27 yasında sonucda ama benı dusunen yok:SS

23 yaş evlenmek için erken mi diye soruyorsun canım... Kime göre, neye göre erken? Böyle şeyler insanın kendinde bitiyor. Ben senden büyüğüm ama ben bile erken dedim evlilik için. Çünkü kendime güvenemiyordum. Şimdi ise kendi hayatıma geçmek için sabırsızlanıyorum. Sende ve sevgilinde bitiyor olay. Sen yine de bir otur düşün. Bu kararsızlığının altında başka bir sebep olmasın?

İşte en basında aılesının soguklusu cok kavga edıslerımız sonra bıde abısının karısı benı hıc sevmıyor...hayır bırsey yaparsın sevmessın ama hıc olede bırsey yok benım sulalem bız cok neselı ınsanlarız acıkcası boyle soguk ınsanlar canımı sıkıyor..Gerce erkek arkadasım sen nerde ıstersen orda yasarız dıyo ama sankı evlılık ıcın 2seneye ıhtıyacım var:S

24 te evlenmis oluyorsun:)) bilmiyorum en başta berkı aılesı benı ıstemedı sonra cok sevdı ondan mesela suan hıcbırıne sevı hıssetmıyorum..Annemden baskasınada anne kelımesını soylemek bnım ıcın cok zor...Gerce oda kendı acısından haklı 27 yasında sonucda ama benı dusunen yok:SS

evet 24 te evlenmiş olucam benim sevgilimde 29 yaşında bende senin gibiydim sırf onun beklicek bişeyi yok diye evlenmek istemiyodum ama oturdum bu adamla bi ömür geçer mi diye düşündüm beni gerçekten mutlu edebilir mi ben onu mutlu edebilir miyim diye çok gece sabahladım. ben cevabımı buldum ama sana göre bi avantajım daha var benim kaynanam yok annemden başkasına anne demek zorunda kalmıcam. onlar önyargılı davranmış sende öyle davranma belki zamanla çok seversin onları da. sen önce kendi sevgine ve sevgilinin sevgisine emin ol :):16: sonrası kendiliğinden gelir

Back
X