• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım epilasyon yaptırcakmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kadar dert etme kendine yav rahatsız oluyor demekki sende kızınca parlak olur falan diye şakayla daha da kızdırmak istemiş seni.illa gay olcak diye bişey yok adam bacaklarıma ağda yapıcam dememiş ya :delphin:

bence erkek adam kıl mıl almaz,hem birkaç kılı var diyorsunuz...
kardeş senin arkadaşın hali belli oldumu diyordun ya gay olmasından şüpheleniyorum,ondan sordum...

sen bu adamın gay oldugundan süpeliniyordun galiba bu şekilde ilişkine devam edebiliyosan
epilasyon yaptırdıgı haliylede edebilirsin bence

eğr arkdaşın dediği gibi şüphelerin varsa.. durum değişirrr...
bence hiç düşünme tekmeyi bassss...
nedemek yaaaa insan sevgilisinin gay oldugunu süpheleniyosa kesin bişey vardıııırrrrr ........

sen erkek arkadaşım gay olabilir diye konu açmıştın..epilasyon yaptırıyor diye bence gay olabilir mi demeye,, yine getiriyorsun.
şüphen varsa ayrıl o zaman. nereye kadar gay olarak şüpheleneceksin ki sevgilinden..
çek karşına ,o zaman , sen gaymisin.ben senin bu hareketlerinden, şüphe duyuyorum,,de gitsin......

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı vucuduna güvenen erkekler alıyorlar.. özellikle biraz daha body çalışmış kaslı yapılı erkekler vucudlarına iyi bakarlar.

beach parklarda plajlarda sadece şortla çalışan erkeklere şöyle bir bakarsan farkedersin. benimde hiç dikkatimi çekmemişti ama bir gün kız arkadasım sevgilisiyle ağdaya gidiceklerini söyledi bende o da mı yaptırıyormuş dedim. ve tabi erkekler göbeklerindekileri aldırır. hafifde bronzlaşınca çekici olur demişti..
garip gelmiişti sonra dijkkat ettim. vucut geliştirme yapmış bir kaç erkeğin alınmış gibiydi.. plajlarda bir bak etrafına..
bu gay demek değil. kimi erkek biz bayanlar gibi kendine bakmayı sever.

kendi kılı bırak alsın.
ayrıca gay işi noldu:):)

valla benimki epilasyon değil de her hafta sir yaptırıyorkaydirigubbakcemile3
bana güzel bakımlı gözükecek aklıncasositososito

ağdayı denesin bence...
uzun süre kaymaklık hissi verir hem...
üzerinede capilex... oh mis gibi...

sen erkek arkadaşım gay olabilir diye konu açmıştın..epilasyon yaptırıyor diye bence gay olabilir mi demeye,, yine getiriyorsun.
şüphen varsa ayrıl o zaman. nereye kadar gay olarak şüpheleneceksin ki sevgilinden..
çek karşına ,o zaman , sen gaymisin.ben senin bu hareketlerinden, şüphe duyuyorum,,de gitsin......

öyle derse konu tükenir ama...yerimseniben
iki günde bir konu açmak için malzeme lazım...kafamçokkarıştı
o yüzden şüphelerin izi sürülüyor...

benim herifin agdasini ben yapiyorum.
kaymak gibin geziyor cok da guzel oluyor.

yavrum senin çevrende normal bir erkek yokmu
sevgilin abin???

Geçen benim kocişin omuzlarına ağda yapayım dediM YAPTIMDAkaydirigubbakcemile3Ama garibimin omuz başları kıl yerine sivilce çıkardı .svilce döktü.bak eserini gör diyo bana :roflol:

benm eşim acaip kıllıdır ve oda yaptırmak istıorr paramız olsa 1 dakka duşunmez hemen yaptırtırırım..

yavrum senin çevrende normal bir erkek yokmu
sevgilin abin???

ağabeyini, yakalamıştı feci şekilde oda da ,,erkek sevgilisiyle değilmi ,,,,bu arkadaş.
oyy. şansa bak. sevgilide gayse etrafı gaylerle dolmuş demek. çok kötü ya.

canım bence bi kıldan filan gay damgası vurulmaz
yani bırak rahatsız oluyorsa alsın
bunu sorun etme
ama gay olduğunu gösteren başka davranışlar sergilediyse ozaman ayrılman en doğrusu
fakat bi kıl yüzünden de üzme kendini derim ben

http://www.kadinlarkulubu.com/kilit...lt-kat-komsumuz-mesaj8054588.html#post8054588

benim abimde gay,maalesef bigün ailem evde yoktu bende evden bişey alıcaktım unuttuğm abimin odasının kapısında gölgeler gördüm korktum hırsız sandım açtım kapıyı ve onları uygunsuz vaziyette abimi eğilmiş pozisyonda en yakın erkek arkadaşıyla gördüm.sonra abim bana ağladı yalvardı annemlere söleme intaar ederim yoksa dedi.bende sölemedim
napalım onlarda öyle yapçak bişey yok dışlamayalım

valla uydurmuyorum.işte arkadaşın mesajı..
.http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/297781-sevgilimde-escinselgay-suphelerim.html

bu da erkek arkadaşının gay olmasından şüphelendiğine ,dair konusu
. yazık sarmış gayler, etrafını...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede erkek killi olur yani gerci biz evlenirken esimin kasinin ortasini almislar damatsin bakimli ol diye cok hosuma gitti yuzu cok guzel olmustu kasinin ortasi tekrar cikti israr ediyorum ama aldirmiyo dugunde aldiklarinda da aldirmazdim farkina varmadan aldilar ben maske felan yapacaklar sandim yapistirip cektiler diyo hala kiziyo

Back
X