• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım epilasyon yaptırcakmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşın etrafında normal erkek yok valla

zevk meselesi
demekki onunda öyle hoşuna gidiyor

valla arkadaşım konu yorumlarını okumamıştım
gay likten şüpheleniyorsan o ayrı

Ya bisey sorcam hani senin abin gaymis ya o epilasyon yapiyomu ohh ohh kaymak gibi gezerimmi diyoki acaba erkek arkadasimda mi gay diye dusunuyon

Benimde eşim epilasyon yapmak istese karışmam açıkcası öyle bir sorunu olmadığı halde rahatsızlık duysa saygı duyarım....

kesınlıkle karsı cıkmazdım destek verırdım....

yha normalde erkeklerın epılasyon yaptrımasına karsıcıkmam agda yapmak ısterse ben bıle yaparım sorun deıl ama gunese cıkcam oh kaymak gıbı gezcem demıs zaten 3 kılı var demıssın buna karsıyım işte,

erkegın kıllısı bol t uglusu makbuldur cunku yani oırman kaçkını olmadıktan sonra normal tug sevıyesınde bulunmalı bır erkek bana kalırsa.
ormanda gıbı tugluyse epılasyon yaptırabılır tabıkı ama eger zaten tugsuzse guneste parlamak ıstemesı benı kendısınden sende oldgu gıbı ıter.
:olmaz:

yav ben çok severim kılsız erkek keşkem benimkide seninki gibi aldırsa hiç sevmiyorum kıl ayrıca ne güzel işte kaymak gibi:jeyyar:

ya bırak ne yaparsa yapsın.belki kendini o şekilde daha rahat hissediyordur

şu gay meselesi herkesin aklını bozmuş valla kafamçokkarıştı
erkek arkadasıyla buluşmak ister tırsar acep niye diye geldiğimiz hale bak :delphin:

arkadaşınızın eşcinselliğinden de şüpheleniyordunuz zaten..
eh bu isteği de tuz biber olmuş yani...
temizlik güzel şeydir ama kol altı falan olsaydı belki ama
dediğiniz bölgeler hayra alamet değil...bence dikkatli olun derim...
sevgiler..

http://www.kadinlarkulubu.com/kilit...lt-kat-komsumuz-mesaj8054588.html#post8054588

benim abimde gay,maalesef bigün ailem evde yoktu bende evden bişey alıcaktım unuttuğm abimin odasının kapısında gölgeler gördüm korktum hırsız sandım açtım kapıyı ve onları uygunsuz vaziyette abimi eğilmiş pozisyonda en yakın erkek arkadaşıyla gördüm.sonra abim bana ağladı yalvardı annemlere söleme intaar ederim yoksa dedi.bende sölemedim
napalım onlarda öyle yapçak bişey yok dışlamayalım

valla uydurmuyorum.işte arkadaşın mesajı..
.http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/297781-sevgilimde-escinselgay-suphelerim.html

bu da erkek arkadaşının gay olmasından şüphelendiğine ,dair konusu
. yazık sarmış gayler, etrafını...

caanım benim uydurdurmayacağını biliyorum Şeniz
şaşırdığımdan koydum o işareti Şeniz

başlıığı okuduğumda koptum:roflol:
ama çok normal bence ne varkı demekkı çocuk rahatsız oluyor allamm yaa
bırakın adamı kendi halıne
soğuyacak bişi yok:roflol:

belki bakımlı olmayı seviyordur.hemen kötüye yormayın sizde.belkide sizi sinir etmek için söylemiştir.

facebooktan yeni üyelik aldım.bi tane yakışıklı erkek resmi koydum(üstsüz pazulu)
sonra erk arkadaşıma mesaj attım.aynen kopyalıyorum yazıları

ben:merhaba nasılsın:)))bu arada çok hoşmuşsun çok beğendim resimlerini tanışabilirmiyiz??
o:teşekür edrim;=) sende çok hoşsun we kimsin?
ben:beğenmene sevindirik oldum.hoşlandımda epey senden ne yalan söyleyim tesadüfen gördüm resimlerini.
o:mersi
ben:msnde konuşmaya devam edelimmi xxx ok
o:oke.kaydediyom görüşürüz
ben:görüşürüz canım byeee
:1shok:
artık ayrıldım bitti.

facebooktan yeni üyelik aldım.bi tane yakışıklı erkek resmi koydum(üstsüz pazulu)
sonra erk arkadaşıma mesaj attım.aynen kopyalıyorum yazıları

ben:merhaba nasılsın:)))bu arada çok hoşmuşsun çok beğendim resimlerini tanışabilirmiyiz??
o:teşekür edrim;=) sende çok hoşsun we kimsin?
ben:beğenmene sevindirik oldum.hoşlandımda epey senden ne yalan söyleyim tesadüfen gördüm resimlerini.
o:mersi
ben:msnde konuşmaya devam edelimmi xxx ok
o:oke.kaydediyom görüşürüz
ben:görüşürüz canım byeee
:1shok:
artık ayrıldım bitti.

vayy.
gaymiş demek...:delphin:

etrafında bu kadar gay olan biriyle karşılaşmamıştım ben hiç.
yani tanıdığı tüm erkeklerin teker teker gay olduğunu öğrenen biriyle..
hikmet sizde midir anlamadım gitti..
bi dahaki ilişkinizde vukuatlı kayıt örneği gibi bişey isteyin karşı taraftan.
eski sevgililerden referans getirsinler hiç olmadı..

konunun buraya geleceğini epilasyondan gayliğe, hemen, hissetmiştim zaten..
.verilere ve eski konulara bakarak.zemuszemus..
erecekmiyim neyim ben..:delphin::delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
gay olmasa bile biseksüel olabilir.
hoş ben gay forumunda okumuştum bi kere, adamın biri derdini yazmış işte benden bi kız hoşlanıyo görüşsemmi diye nası reddetsem diye.
millette hep bence görüş beraber vakit geçirin biraz eğlenirsin yazıyolar hep. yani ben gayların kadınları hiç sevmediğini ilişki anlamında katlanamadığını düşünürdüm ama katlanabiliyolarmış.

Back
X