erkek arkadaşım eskisi gibi değil

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerekiyorsa vermek zorundasın.bir de bu soruyu sorduğum için bana kızma.kaç yaşındasın

27 yaşındym ben ilşikimiz uzun sürsün istedim sadece...

bence yapabilecegin en mantikli sey ayrilmak.. uzgunum
ama gururunu hice sayip bitirmemeye calisirsan uzatmalari oynamak icin elinden geleni yaparsan belki bir sure daha bu iliskiyi surukleyebilirsin ama sonucta yurumeyecek bu erkek arkadasinin her halinden acikca belli oluyor.. olan sana olur canim - cok daha fazla uzulursun cunku kendine kizarsin kendini o pozisyona soktugun gurursuzca davrandigin icin. bence mantikli dusun ve kafanda bitir bu isi. hayirli degilmis demek senin icin. cok daha iyileri cikar karsina eminim.. uzme kendini bunu haketmeyecek biri icin.

bence sen üstüne düştükçe iyice kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyo erkekler.o yüzden hiç üzülme derhal ayrıl bence daha 3 ayda böyle davranan adamdan ne beklenirki.ayrıca o üzülsün seni kaybedeceği için öyle düşün yani.

benim de eskiden öyle bir durum olmuştu meğer çocuk ayrılmak istiyomuş da bana söyleyemiyomuş. ben de o kadar üstüne düşmüştüm salak gibi. sen benim gibi yapma sen bırak o seni bırakmadan.

canım bende 30 yaşındayım.yaşında çok küçük değil.bende senin yaşında bu kadar aşık oldum.yalnız 30 yaş bunalımı gerçekmiş.kadın bünyesi belli yaştan sonra gebelikte zorlanıyor.bunu bilmek ne kadar can yakıcı biliyor musun.27 yaşımdan geçen bu 3senede çok değiştim.3sebne önceki gibi gözü kara davranamıyorum.

hem bu şekilde davranan erkek onu bırakmanı istiyordur.onu elde edeceksen bile bu şekilde davranman işe yaramıyor işte.ilgilenmiyormuş gibi davran.bakalım.yalnız en az 1aay.

kızlar bugün görüşmedik teli kapalıydı şarjım yoktu sanırım işyeri bana çok yakın aradı şarjımyoktu ben eve gidiyorum haberin olsun diye aradım dedi. önceden böyle şeyler yapmıyordu.
sizce yola gelecek mi?

Merhaba
Yani 3 ay çok kısa bir süre.. Aslında birbirinizi en çok görmek istediğiniz süreç bu olmalıydı.. Bence açık açık konuşmalısın. Eğer daha evvel bitirmek istediğine dair işaretler verdiyse belki de en iyisi budur; çünkü daha ilişkinin başında böyleyse daha sonra ne olur ? Daha çok üzülürsün. Açıkça konuş canım. Üzüldüm gerçekten insan ilişkiye başlarken neler hayal ediyor tabi.. Umarım senin için en hayırlısı olur

bence onu untmak için çabala. Senden küçüğüm.. Akıl vermek gibi olmasın ama.. O içki daha ilerde sizi daha kötü durumlara sokabilir.. yol yakınken.. henüz erkenken bence bitirmelisin.. daha sonra daha zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…