Gerçekten pişmanım, özür de diledim ama hala kırgın bana :/ Hatamın farkındayım sadece o an gitmek istemedimYalan söylemeyebilirsin.
Bsey yapma.Normalde dışarı çıkmayı seven tipler değiliz, hem havalar da sıcak zaten. Buluşmak istediğimiz zaman erkek arkadaşım tek yaşıyor, onun evine gidiyorum genelde. Bir gün yine plan yaptık fakat plandan 1 gün önce gelemeyeceğimi söyledim, üstüne de bahaneler uydurdum yalan söyledim. Yalanım ortaya çıktı ve aramız biraz bozuldu bana soğuk davranıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? :/
Niye bu kadar saçma bir şey yaptınız acaba? Hayır zaten hep evde görüşüyormuşsunuz, eve gitme konusunda endişeniz yok. Buluşmak istemediğinizi söyleyemediğiniz adamla olmak da ne bileyim...Normalde dışarı çıkmayı seven tipler değiliz, hem havalar da sıcak zaten. Buluşmak istediğimiz zaman erkek arkadaşım tek yaşıyor, onun evine gidiyorum genelde. Bir gün yine plan yaptık fakat plandan 1 gün önce gelemeyeceğimi söyledim, üstüne de bahaneler uydurdum yalan söyledim. Yalanım ortaya çıktı ve aramız biraz bozuldu bana soğuk davranıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? :/
Haklısınız, gerçekten çok üzgünüm.Yalan söylemeyin. Dürüstçe söyleyin neden gitmek istemediğinizi. Böyle şeyler ilişkide güveni sarsar.
Neden yalana başvuruyorsunuz? Açık açık söyleyin sıcaktan bunalıyorum, dışarı çıkmaya halim yok diye. İnsan her zaman buluşmak istemeyebilir. Sizin yapacağınız bir şey yok artık.Normalde dışarı çıkmayı seven tipler değiliz, hem havalar da sıcak zaten. Buluşmak istediğimiz zaman erkek arkadaşım tek yaşıyor, onun evine gidiyorum genelde. Bir gün yine plan yaptık fakat plandan 1 gün önce gelemeyeceğimi söyledim, üstüne de bahaneler uydurdum yalan söyledim. Yalanım ortaya çıktı ve aramız biraz bozuldu bana soğuk davranıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? :/
Çok abartmayın. Bidaha yalan söyleme. Defalarca özür dileyip adamı da kendini vazgeçilmez zannetmesine sebep olursun . Tepeme çıkar sonraGerçekten pişmanım, özür de diledim ama hala kırgın bana :/ Hatamın farkındayım sadece o an gitmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?