erkek arkadaşım evine çağırdı gitmemek için yalan söyledim anladı

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Normalde dışarı çıkmayı seven tipler değiliz, hem havalar da sıcak zaten. Buluşmak istediğimiz zaman erkek arkadaşım tek yaşıyor, onun evine gidiyorum genelde. Bir gün yine plan yaptık fakat plandan 1 gün önce gelemeyeceğimi söyledim, üstüne de bahaneler uydurdum yalan söyledim. Yalanım ortaya çıktı ve aramız biraz bozuldu bana soğuk davranıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? :/

Havalar hem çok sıcak, hem de evde daha kaliteli vakit geçiriyoruz. Yemek yaparken bile eğleniyoruz öyle söyleyeyim

Normalde dışarı çıkmayı seven tipler değiliz, hem havalar da sıcak zaten. Buluşmak istediğimiz zaman erkek arkadaşım tek yaşıyor, onun evine gidiyorum genelde. Bir gün yine plan yaptık fakat plandan 1 gün önce gelemeyeceğimi söyledim, üstüne de bahaneler uydurdum yalan söyledim. Yalanım ortaya çıktı ve aramız biraz bozuldu bana soğuk davranıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? :/
Bsey yapma.
Kuserse kümes yakın yani

Niye bu kadar saçma bir şey yaptınız acaba? Hayır zaten hep evde görüşüyormuşsunuz, eve gitme konusunda endişeniz yok. Buluşmak istemediğinizi söyleyemediğiniz adamla olmak da ne bileyim...

Daha önce evde buluştuğunuz için bu defa yalan söylemeniz tuhaf olmuş ama dikkat edin sürekli eve cagiran adamlar cimri de olabiliyor:) Arkadasimin basina gelmisti disarda bir bardak çaya kahveye o kadar para verecegimize evde içelim demis:) Sevgiliyle sürekli evde buluşmak da sıkar, belki siz de sıkıldınız yalan söylediniz,çok güzel yerler var gezilecek bence değerlendirin

İkizler burcumu burcunuz😂İstemiyorum dediğinizde neden diye sorduğunda bahaneniz ne oldu çok merak ettim

Daha önce gitmişsiniz. Ne gerek vardı yalana. Hiç anlamadım doğrusu

Yapılacak birşey yok, özür dilemişsiniz, artık kırgınlığının ya da sinirinin geçmesini bekleyeceksiniz.

Bunlar hep ders işte, minicik şeyler için yalan söylemeniz gereken bir ilişkide mutlu olamaz, mutlu edemezsiniz. Eğer açık olmaktan korkuyorsanız yürütmeyin bu ilişkiyi; korkmuyorsanız da bundan sonra açık açık söyleyin ne hissediyorsanız.

Neden yalana başvuruyorsunuz? Açık açık söyleyin sıcaktan bunalıyorum, dışarı çıkmaya halim yok diye. İnsan her zaman buluşmak istemeyebilir. Sizin yapacağınız bir şey yok artık.

Bence istemediğinizi açık açık söyleyebilirdiniz. Ama olan olmuş bir kere. En azından ''evine gelmek istemiyordum söyleyemedim de'' gibisinden konuşun. Gönlünü bir şekilde alma şansınız yok mu? Bazen bana eve gidelim teklifi geliyor açıkça söylüyorum. Kırılıyorlar alınıyorlar. En fazla duygu sömürüsü yapıyorlar. öyle davranan adamla da işim olmaz görüşmüyorum

Neden gitmek
Istemedin? Istemedigin seylere mi
Zorluyo seni? Yalan girerse bi
Iliskiye duzelmesi
Zor bence

Back
X