En güzeli şuan vazgeçmek. Hiç biri değişmeyecek ilerde daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsın. Kaç yaşındasın?Ailesi beni beğendi ilk başta sonra erkek arkadaşımla tanıştık.. konuşmaya başladık ciddi bir şekilde ilerliyoruz.. Ama aile apartmaninda yaşamak istemiyorum. Kız kardeşi de korkunç kıskanç.. şimdiden bana mobbing yapmaya başladı. Yok köydeki evde her işi yapacaksin, her şeyi sen yapacaksın.. sen yapacaksin tabi sen dururken ben mi yapicam vs... Lütfen bir aklı verin daha yolun başındayken.. Tüm bunlara nasıl sınır çizebilirim ?
Sınır çizemezsiniz huylu huyundan vazgeçmez. Size kartlarını açık oynuyorlar eş adayı olan vatandaşta. Bir söz vardır bilir misiniz bilmem “perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” diye, çok huzurluyum artık bu kadarı yeter birazda çile çekeyim diyorsanız durmayın hemen yıldırım nikahı kıyın. Yani şakayla bile bu şekilde konuşan birini hatırlattı bana hala nefret ediyorum kendisinden ağzıyla kuş tutsa bile mümkün değil ısınamıyorum. Evlilik bu inanın hiç kolay değil hele hele aynı bina bu sözleri söyleyen kız kardeş ayAilesi beni beğendi ilk başta sonra erkek arkadaşımla tanıştık.. konuşmaya başladık ciddi bir şekilde ilerliyoruz.. Ama aile apartmaninda yaşamak istemiyorum. Kız kardeşi de korkunç kıskanç.. şimdiden bana mobbing yapmaya başladı. Yok köydeki evde her işi yapacaksin, her şeyi sen yapacaksın.. sen yapacaksin tabi sen dururken ben mi yapicam vs... Lütfen bir aklı verin daha yolun başındayken.. Tüm bunlara nasıl sınır çizebilirim ?
Gorumceye bak sen. Elimi bile surmem, herkes kendi evinin isini yapsin diyemiyor musunuz? Gerci diyebilecek cesaret olsaydi suan arkaniza bakmadan kacmistiniz da neyse. Sonu basindan belli bir iliski. Sonra ben mi hataliyim diye konular acarsiniz en basta soyleyeyim bu iliskiyi bitirmezseniz yasayacaginiz her konuda siz hatalisiniz..Ailesi beni beğendi ilk başta sonra erkek arkadaşımla tanıştık.. konuşmaya başladık ciddi bir şekilde ilerliyoruz.. Ama aile apartmaninda yaşamak istemiyorum. Kız kardeşi de korkunç kıskanç.. şimdiden bana mobbing yapmaya başladı. Yok köydeki evde her işi yapacaksin, her şeyi sen yapacaksın.. sen yapacaksin tabi sen dururken ben mi yapicam vs... Lütfen bir aklı verin daha yolun başındayken.. Tüm bunlara nasıl sınır çizebilirim ?
Haklısınız.. Abisinin karısı aile apartmaninda yaşamayı kabul etmiş memnun görünüyor ama ben cidden kaldirabilecegimi sanmıyorum bunlarıGorumceye bak sen. Elimi bile surmem, herkes kendi evinin isini yapsin diyemiyor musunuz? Gerci diyebilecek cesaret olsaydi suan arkaniza bakmadan kacmistiniz da neyse. Sonu basindan belli bir iliski. Sonra ben mi hataliyim diye konular acarsiniz en basta soyleyeyim bu iliskiyi bitirmezseniz yasayacaginiz her konuda siz hatalisiniz..
Evet kız kardeşi çok aşırı kıskanç gerçekten.. Korkutucu derecede. Açık açık konuşacağım ve aile apartmaninda yaşamak istemiyorum ayrı uzak yaşamak istiyorum diyeceğim. Kabul etmezse kendi bilir bitiririm. Kimin başını yakarlarsa yaksinlarSınır çizemezsiniz huylu huyundan vazgeçmez. Size kartlarını açık oynuyorlar eş adayı olan vatandaşta. Bir söz vardır bilir misiniz bilmem “perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” diye, çok huzurluyum artık bu kadarı yeter birazda çile çekeyim diyorsanız durmayın hemen yıldırım nikahı kıyın. Yani şakayla bile bu şekilde konuşan birini hatırlattı bana hala nefret ediyorum kendisinden ağzıyla kuş tutsa bile mümkün değil ısınamıyorum. Evlilik bu inanın hiç kolay değil hele hele aynı bina bu sözleri söyleyen kız kardeş ay
Evet görücü usulü gibi birşey oldu ama anne kuzusu erkek çekmek için mi bu yasa dek bekledim benHer şey çok açık ve net, görücü usülü sanırım. Yok yakınken vazgeçin.
28 yaşındayım.. Hiç evlenemicem sanırım böyle böyle ya. Ama sorunlu mutsuz bir evliliktense bekarlıği tercih ederim tabiEn güzeli şuan vazgeçmek. Hiç biri değişmeyecek ilerde daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsın. Kaç yaşındasın?
Ya o kadar haklısınız ki.. evet doğru onların evinde kız yok gibi hizmetçi miyim ben her işi ben yapayim demiGorumceye bak sen. Elimi bile surmem, herkes kendi evinin isini yapsin diyemiyor musunuz? Gerci diyebilecek cesaret olsaydi suan arkaniza bakmadan kacmistiniz da neyse. Sonu basindan belli bir iliski. Sonra ben mi hataliyim diye konular acarsiniz en basta soyleyeyim bu iliskiyi bitirmezseniz yasayacaginiz her konuda siz hatalisiniz..
Çocuktan hoslanmistim ya off yazık olucak ciddenHer şey çok açık ve net, görücü usülü sanırım. Yok yakınken vazgeçin.
Seni zaten anne baba beğenmiş neyini soruyorsun ki. Otur evinde annenin babanın hizmetini yap onlara hizmet edeceğine deli mi dürttü ya
Açık açık konuşacağım bir şeyleri baktım olmayacaksa evett eski olacakkEski erkek arkadaşım diyecektiniz galiba
Sakın bu hataya düşme eğer erkek arkadaşınla evlenirsen sadece onunla değil ailesiylede evlenmiş olucaksın. Ya ailesiyle artık arasına bir çizgi çekicek ya da ailesiyle oturup konuşucak. Ama düzeliceğini sanmıyorum hayatını mahveder böyle tipler böyle ailesinin kuzusu tiplerden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?