Erkek arkadasim evliymis 😔

üzülme şükür namazı kıl.

instagramdan tanıdığın 3 aylık bir şerefsiz icin değmez.

Son üç ayı yasanmamış say. 4 ay once ne yapıyordum o var mıydı hayatımda diye dusun yoluna bak.

Şükret 3 ayda farketmişsin. daha cok zamaninı calmadan gercek yuzunu gormussun.

Karısını düsün bir de onun icin daha zor bir serefsizle evli ustelik 2 cocugu var.

Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradi 😔 sabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim 😔😔
2 çocuk var, karısı ile aynı evde oturuyorsa ve hala aralarında bir ilişki varsa uzak dur. Resmi nikah yok dediği de büyük ihtimal yalan zaten. Otur acını çek efendi gibi. Lakin bu işi kes at.

25 yaşında bir insanın evlenmemiş olma ihtimalini niye bu kadar yüksek tuttunuz anlamış değilim.Şu dönemde daha küçük yaşlarda evlenenler var
25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim

3 ay boynca anlamadın mı akşamları falan mesajlaştınız mı yani, illaki dikkatini birşeyler çekmiştir seninde. Karısı da neden seni arıyor ki sanki yüzde yüz sen suçluymuşsun gibi.. Karısı değilde anası sanki töbe yarabbim

2 çocuk var, karısı ile aynı evde oturuyorsa ve hala aralarında bir ilişki varsa uzak dur. Resmi nikah yok dediği de büyük ihtimal yalan zaten. Otur acını çek efendi gibi. Lakin bu işi kes at.
Yok gercekten resmi nikah yokmus bu beni ilgilendirmezki ben onu bekar diye biliyordum beni kandirdi 😔

25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim
Ben çok gördüm.Benim ablam 21 yaşında evlendi eniştemle aralarında 3 yaş var.Ben rastladım çevremde.Kaldı ki bazı çevreler için çok normal

Ben çok gördüm.Benim ablam 21 yaşında evlendi eniştemle aralarında 3 yaş var.Ben rastladım çevremde.Kaldı ki bazı çevreler için çok normal
Sizin çevreniz genel değil işte. Gördüğünüzü söylüyorsunuz. Şu an erkelerde erken evlilik sık görülen bir durum değil. Bu yüzden adamın yaşına bakıp 25 yaşındaki bir adamın 2 çocuklu olduğunu anlamaması normal

Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradi 😔 sabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim 😔😔
3 aydır birlikteymişsiniz zaten. Abartmayın atlatamam unutamam diye.

Şimdi birincisi Nikahı var mı yok mu? (Serefsiz oldugu gerçeğini değiştirmez. Lakin resmi nikahı yoksa evli değildir bu adam bekardır. Sevgilisi vardır çocukları sevgilisi ile Yapmış oldugu çocuklardır.

Ne olursa olsun serefsiz. İki tarafı da aldatmış.
Dini nikah vardir buyuk ihtimal

Back
X