Erkek arkadaşım gelecek ama...

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Merhabalar öncesinde bahsetmiştim, beni seven bir arkadaşım var ve bu kişiyi erkek arkadaşım biliyor, hiç hoşnut değil doğal olarak. Ama bende bu arkadaşımla ister istemez karşılaşıyorum fakat erkek arkadaşımla karşılaştığımda tepkisi ne olur hiç bilemiyorum... Yani bir yandan 1 yıllık arkdaşlığımızın ardından erkek arkadaşım olan ve canımdn ok sevdiğim biri diğer taraftan kardeşim olarak gördüğüm iyi günümde kötü günümde yanımda olan arkadaşım var. İkisi de kırılsın istemem. Çıkmazdayım...

İkinci problemimse ayrı konu açmak istemediğim için buraya yazayım dedim:
Erkek arkadaşım gelecek ve ben ona nasıl bir sürpriz yapabileceğime karar veremiyorum. O bana bir kitap adı söylesem sohbetimizin içinde direk yollar ve sayfalara güzel notlar düşüyor vs. Ben ne yapabilirim hçbir fikrim yok :(

Yardımlarınızı bekliyorum:)

Kim,nasıl tepki verecek anlamadım?:26:
Diğeri platonik aşık size di mi? Ona ne sizin sevgilinizden? Kırılırsa kırılsın. Sevgilisi olan kızlara olan aşkını itiraf etmek yerine kalbine gömmeyi öğrenir belki.:63:
Sürpriz konusuna gelince; ben genelde yiyecek hediye ederim sevdiğim erkeklere!:64:

manevi değeri olan bir şey istiyorsan
güzel ama sade bir defter alıp ona ilk günden beri hissettiklerini yazabilirsin
bazı sayfalarına resimlerinizi yapıştırırsın falan

Kim,nasıl tepki verecek anlamadım?:26:
Diğeri platonik aşık size di mi? Ona ne sizin sevgilinizden? Kırılırsa kırılsın. Sevgilisi olan kızlara olan aşkını itiraf etmek yerine kalbine gömmeyi öğrenir belki.:63:
Sürpriz konusuna gelince; ben genelde yiyecek hediye ederim sevdiğim erkeklere!:64:
Erkek arkadaşım ne düşünür korkusundayım. Çünkü ilişkimiz yeni... Platonik aşık arkadaşım da Sevgilim olduğunu bilmiyordu birinden hoşlandığımı biliyordu zaten kardeşim gibiydi ama sadece ben öyle görüyormuşum :( Yani 3 yıl dilekolay hastalığımda onda bunda her şeyde yanımdaydı şimdi onu da üzmek çok kötü olacak diye düşünüyorum... Konuşmuyorum kaç gündür fakat lise 4e geçtim ve 1 sene boyunca daha yüzyüze bakacağız.
Hediye öneriniz için de teşekkür ederim dikkate alacağım ! :64:

manevi değeri olan bir şey istiyorsan
güzel ama sade bir defter alıp ona ilk günden beri hissettiklerini yazabilirsin
bazı sayfalarına resimlerinizi yapıştırırsın falan

Fazla zamanım yok canım ya :( yarın değil sonraki gün gelecek ama duygularımı günü gününe de olmasa yazabilirim sanırım:)

lale ablaya katılıyorum. o yol cidden de mideden geçiyor :))) ama eğer o kadar da zamanın yoksa, daha önceden ayarladığın bir yere götürebilirsin, bir gün boyunca birlikte kafa dinlersiniz, güzel zamanlar geçirirsiniz :)

lale ablaya katılıyorum. o yol cidden de mideden geçiyor :))) ama eğer o kadar da zamanın yoksa, daha önceden ayarladığın bir yere götürebilirsin, bir gün boyunca birlikte kafa dinlersiniz, güzel zamanlar geçirirsiniz :)

Yok o kadar vaktim var sevdiği yemekleri de biliyorum ki yemeği çok seviyor:69:

Kendinizi çok çirkin bulduğunuzu belirten konunuzda sevgilim de olmadı demişsiniz.
Şimdi de erkek arkadaştan bahsediyorsunuz. Ben mi bir şeyi kaçırdım? :27::27:

size aşık olduğunu bildiğin birine nasıl kardeşim diyebiliyosun bende bunu anlamadım,sevgilin var ve bunları dile getiriyo araya bi mesafe koyman gerekmez miydi,üstelik neden sevgilin olduğunu söylemiyosun sadece hoşlandığım biri var diyosun buda ilginç tabi:44:

Kendinizi çok çirkin bulduğunuzu belirten konunuzda sevgilim de olmadı demişsiniz.
Şimdi de erkek arkadaştan bahsediyorsunuz. Ben mi bir şeyi kaçırdım? :27::27:

Evet:) Son mesajlarıma bakarsanız yazmıştım:) Sonra başka bir konumda var onda gelişmelerden haberdar ettim mi hatırlamıyorum ama kendimi çirkin bulduğum ama sayenizde artık bulmadığım konuda yazıyor:)

size aşık olduğunu bildiğin birine nasıl kardeşim diyebiliyosun bende bunu anlamadım,sevgilin var ve bunları dile getiriyo araya bi mesafe koyman gerekmez miydi,üstelik neden sevgilin olduğunu söylemiyosun sadece hoşlandığım biri var diyosun buda ilginç tabi:44:

Arkadaşım başka bir konuda anlatmıştım sana şöyle özet geçeyim.
Sevgilim ahmet olsun diğer arkadaşım ali.

Ahmetle ilişkim daha çok yeni hatta bunu kk ile paylaştım, Aşık Oldum konumda da var. Okulun son günlerine denk geldi ve biz okula gitmediğimiz için çok fazla görüşemedik ve ben sevgilim olduğunu söyleyemedim. Hoşlandığım biri olduğunu yani sevgilimi biliyordu fakat o zaman sevgilim değildi.

Bana aşık olduğunu yeni öğrendim bunu da sizinle paylaştım, kardeşim gibi görüyordum ama beni öyle görmemiş dedim atladınız sanırım.

Araya mesafe koydum zaten konuşmuyorum şu an hiç bir şekilde.

Back
X