- 30 Aralık 2009
- 23.466
- 93.268
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrilalim dedim zaten bu hayat sana gore degil git eski hayatina nefes al dedim onu da kabul etmedi
antidepresan mı?Ya yemin ediyorum aramiz cok iyiydi yani ben buluttan nem kapan bir insanim bir problem olsa kesinlikle farkinda olurdum gayet romantik romantik cumleler kuruyodu sen beni hic birakma olur mu falan diyordu son guzel konusmalarda. Sonra bir anda yazmamaya cevap vermemeye basladi e ortada bir sey de yok. Ilk 3 gun gunde bir kez yaziyordu, 3. gunden sonra artik o bastan savma mesajina ben de cevap vermedim bir sey gerekmedikce yazmiyordum. Sonra 5. gun bunu aradim sabah 2 saat kadar araliksiz aradim sabahti uyanınca yazdı uyuyordum noluyor diye. Onun disinda 1 haftadir falan hicbir sekilde dogru duzgun konusmuyoruz. Hani boyle yavas yavas bir soguma degil bir anda kesilince ne oluyoruz oldum ben de. Carsamba gunu aradim normal, napiyorsun falan filan canim sıkkın dedi. bana soguk davrandigi icin ben kendime bagladim durumu bence sen git nefes al bu hayat sana gore degil demek ki dedim. ben ilk sevgilisiyim onun. kizdi baya ne demek nefes al, ben zaten su anda nefes aliyorum seninle nefes aliyorum dedi. Mesaj attim bugun benim soyleyecek ve konusacak baska bir seyim kalmadi artik sen de bitirmek istiyorsan gel adam akilli bitsin boyle ortada kalmis sekilde olmaz diye. cevap vermiyor ayrilamiyoruz da. Napmaya calisiyo anlamadim gitmiyor da, arayip sormuyor da. Ben mi bunalttim bir gun icinde 59 defa aradim diye Bunaldiysa neden ayrilmiyo, ne yapmam lazim? cok uzun oldu ama gercekten canim acayip sıkkın.. odaklanamiyorum baska hicbir seye.
ayrilalim dedim zaten bu hayat sana gore degil git eski hayatina nefes al dedim onu da kabul etmedi
Ya yemin ediyorum aramiz cok iyiydi yani ben buluttan nem kapan bir insanim bir problem olsa kesinlikle farkinda olurdum gayet romantik romantik cumleler kuruyodu sen beni hic birakma olur mu falan diyordu son guzel konusmalarda. Sonra bir anda yazmamaya cevap vermemeye basladi e ortada bir sey de yok. Ilk 3 gun gunde bir kez yaziyordu, 3. gunden sonra artik o bastan savma mesajina ben de cevap vermedim bir sey gerekmedikce yazmiyordum. Sonra 5. gun bunu aradim sabah 2 saat kadar araliksiz aradim sabahti uyanınca yazdı uyuyordum noluyor diye. Onun disinda 1 haftadir falan hicbir sekilde dogru duzgun konusmuyoruz. Hani boyle yavas yavas bir soguma degil bir anda kesilince ne oluyoruz oldum ben de. Carsamba gunu aradim normal, napiyorsun falan filan canim sıkkın dedi. bana soguk davrandigi icin ben kendime bagladim durumu bence sen git nefes al bu hayat sana gore degil demek ki dedim. ben ilk sevgilisiyim onun. kizdi baya ne demek nefes al, ben zaten su anda nefes aliyorum seninle nefes aliyorum dedi. Mesaj attim bugun benim soyleyecek ve konusacak baska bir seyim kalmadi artik sen de bitirmek istiyorsan gel adam akilli bitsin boyle ortada kalmis sekilde olmaz diye. cevap vermiyor ayrilamiyoruz da. Napmaya calisiyo anlamadim gitmiyor da, arayip sormuyor da. Ben mi bunalttim bir gun icinde 59 defa aradim diye Bunaldiysa neden ayrilmiyo, ne yapmam lazim? cok uzun oldu ama gercekten canim acayip sıkkın.. odaklanamiyorum baska hicbir seye.