- 2 Mayıs 2022
- 19
- 7
- 36
- 28
- Konu Sahibi Phoebe buffayy
-
Teşekkür ederim o kadar haklısınız kiİhtimalleri yazıyorum.
1- Gerçekten var böyle bir kız, bir anlık sinir ya da egoyla size söyledi. İşte bak beni isteyen çok demek istemiş olabilir, gözünüze sokmak için dan diye söylemiştir. Ama siz barışınca olur olmadık kavga çıkmasın, siz bu konudan onu vurmayın diye yalan söyledim demiş olabilir.
2- Dediği gibi gerçekten yalan olabilir.
Sonuç olarak her türlü bir yalan var, ben olsam devam etmezdim bu adamla.
Kendiniz de ilk buldugunuz boşlukta biriyle konustugunuz icin size normal gelmis ama 2 haftalik ayrilikta hemen birini bulup tanisip yemege cikmanin normal bir tarafini gormuyorum ben. Size geri dönmeseydi normal olurdu o ayri ama bu kadar kisa bir ayriliga ikinizde baskalarini sokuşturuyorsaniz (Adam yalan soylemiş o ayri) sizin de ne sevginiz var ne iliskinizde sayginiz. Sacma sapan biseymis
Kendiniz de ilk buldugunuz boşlukta biriyle konustugunuz icin size normal gelmis ama 2 haftalik ayrilikta hemen birini bulup tanisip yemege cikmanin normal bir tarafini gormuyorum ben. Size geri dönmeseydi normal olurdu o ayri ama bu kadar kisa bir ayriliga ikinizde baskalarini sokuşturuyorsaniz (Adam yalan soylemiş o ayri) sizin de ne sevginiz var ne iliskinizde sayginiz. Sacma sapan biseym
İlişkinin sonunu göremediğini söyleyip benden ayrılan oydu. Bırakıp gittiği için yasını tutmak yerine hayatıma devam ettim. Hissetmiş gibi döndü, döndüğü gibi de saçmaladı işteKendiniz de ilk buldugunuz boşlukta biriyle konustugunuz icin size normal gelmis ama 2 haftalik ayrilikta hemen birini bulup tanisip yemege cikmanin normal bir tarafini gormuyorum ben. Size geri dönmeseydi normal olurdu o ayri ama bu kadar kisa bir ayriliga ikinizde baskalarini sokuşturuyorsaniz (Adam yalan soylemiş o ayri) sizin de ne sevginiz var ne iliskinizde sayginiz. Sacma sapan biseymis zaten.
O kız gerçekten var muhtemelen size anlatma sebebide sizin dökülmeniz fln değil bilinç altında bastırdığı duyguları,hep şöyle olur insan birinden hoşlandımı karşısındaki ister babası,ister sevgilisi olsun kendini tutamaz anlatır hemen pat diye en ince detayına kadar anlatmasının ki özellikle güzelliğinden bahsetmesinin bilinç altında yer ettiğini gösteriyor,hemen ayrılır ayrılmaz ikinizinde başkasıyla görüşmesi bana çok çok tuhaf geldi tamam hayat devam ediyorda bu kadar hızlı değil bi durun da bi düşünün ölçün tartın engellemekle çok iyi yapmışsınız muhtemelen o kızla devam edecekti zaten,bir erkek uzun uzadıya bir kızın güzelliğinden bahsediyorsa geçmiş olsun.Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Erkek arkadaşımla iki haftadır ayrıydık. Geçen gün tekrar konuşmaya başladığımızda ayrıyken başka bir kızla görüştüğünü söyledi. Kızın yaşından, dış görünüşünden ( çok güzel bir kızmış), buluşunca yedikleri yemekten sonra kızın arkadaşları ile tanışmasından bahsetti. Buraya kadar problem yok ayrıydık sonuçta. Asıl problem bunların hepsinin yalan olması. Beni denemek için böyle bir kız uydurmuş, ayrı kaldığımız süreçte ben biriyle görüşmüşmüyüm öğrenmek istemiş, o anlatınca ben de dökülürmüşüm (ben de iki gün falan biriyle az da olsa konuştuğumu anlatmıştım). Aslında böyle bi kız olmadığını itiraf etti, yalan söylediği için de pişman olmadığını söyledi. Ben de telefonu kapatıp onu engelledim bi daha konuşmak istemediğimi, çok yıkık olduğunu söyledim. Sizce neden yapmış olabilir bunu ? Aşırı tepki mi verdim sizce?
İlişkinin sonunu göremediğini söyleyip benden ayrılan oydu. Bırakıp gittiği için yasını tutmak yerine hayatıma devam ettim. Hissetmiş gibi döndü, döndüğü gibi de saçmaladı işte
Ay bi de demez mi onunla konuşasım gelmedi. Senin gibi değil. Seninle olsam her şeyi anlatasım gelir. Ona anlatasım gelmiyor diyor bana .O zaman sabaha kadar oturup ne konuştunuz dedim ben de. Bunlar bence de uydurma değil adam senaryo yazdı resmen yaO kız gerçekten var muhtemelen size anlatma sebebide sizin dökülmeniz fln değil bilinç altında bastırdığı duyguları,hep şöyle olur insan birinden hoşlandımı karşısındaki ister babası,ister sevgilisi olsun kendini tutamaz anlatır hemen pat diye en ince detayına kadar anlatmasının ki özellikle güzelliğinden bahsetmesinin bilinç altında yer ettiğini gösteriyor,hemen ayrılır ayrılmaz ikinizinde başkasıyla görüşmesi bana çok çok tuhaf geldi tamam hayat devam ediyorda bu kadar hızlı değil bi durun da bi düşünün ölçün tartın engellemekle çok iyi yapmışsınız muhtemelen o kızla devam edecekti zaten,bir erkek uzun uzadıya bir kızın güzelliğinden bahsediyorsa geçmiş olsun.
Çok ezikçe bir hareket bu konuda yalan söylemek ya. Yorumunuz için teşekkür ederimBenim bir sevgilimde böyle yalanlar söylerdi kendi kıymetini arttırabilmek için. Yok eski sevgilisi çok zenginmiş hala peşindeymiş. Sahte fotoğraflar ayarlardı sahte hesaplar sahte konuşmalar. Güya kızlar buna yazıyormuş bilmemne. Sonra farkettim neyseki ve başka başka yalanlarını da yakaladım. Kesinlikle dönmeyin böyle saçma bir konuda bile yalan söylüyorsa net güvenilmez.
Kesinlikle öyle.Ay bi de demez mi onunla konuşasım gelmedi. Senin gibi değil. Seninle olsam her şeyi anlatasım gelir. Ona anlatasım gelmiyor diyor bana .O zaman sabaha kadar oturup ne konuştunuz dedim ben de. Bunlar bence de uydurma değil adam senaryo yazdı resmen ya
Birlikte olma durumu yok. O terkedip gitti. Olay yerine döndü benim sürünüp sürünmediğimi görmek içinİkimizde ayrılık sonrası 2 hafta içinde hayatınıza birini kolayca alabiliyorsunuz .Asıl sorun artık bitti ben yoluma bakarım düşüncesi yok 2 hafta sonunda tekrar birlikte oluyorsunuz.Sizin ne ilişkilere ne birbirinize saygınız yok.
Terk eden adama bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz.Muhattap bile olmamanız gerekirken oturup bir de sizden sonra yediği haltları dinlemişsiniz.Birlikte olma durumu yok. O terkedip gitti. Olay yerine döndü benim sürünüp sürünmediğimi görmek için
Yalan olduğunu varsaysak bile bu kadar detaylı ve profesyonel bir yalan uydurması, onun akıl sağlığı ile ilgili beni endişelendirdi. Çok acınası bence. Sorsa zaten ben anlatırdım ne gerek var yalana başvurmayaİki hafta içinde biriyle görüşmeniz bana doğru gelmiyor. İnsanları yas tutmamak için peçete olarak kullanmayın. Erkek arkadaşınız bence biriyle görüşmedi ama sizin görüştüğünüzü bildiği için altta kalmamak egosunu tatmin etmek için böyle bir yalan uydurdu. Ayrılıklar yaşanabilir ama bu süreçte taraflardan biri hayatına yeni birini alıyorsa samimiyet kalmaz
İki haftalık ayrilik da sen biriyle gorusmussun o da içinden geçirmiş sonuçta . Sizden olmaz.Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Erkek arkadaşımla iki haftadır ayrıydık. Geçen gün tekrar konuşmaya başladığımızda ayrıyken başka bir kızla görüştüğünü söyledi. Kızın yaşından, dış görünüşünden ( çok güzel bir kızmış), buluşunca yedikleri yemekten sonra kızın arkadaşları ile tanışmasından bahsetti. Buraya kadar problem yok ayrıydık sonuçta. Asıl problem bunların hepsinin yalan olması. Beni denemek için böyle bir kız uydurmuş, ayrı kaldığımız süreçte ben biriyle görüşmüşmüyüm öğrenmek istemiş, o anlatınca ben de dökülürmüşüm (ben de iki gün falan biriyle az da olsa konuştuğumu anlatmıştım). Aslında böyle bi kız olmadığını itiraf etti, yalan söylediği için de pişman olmadığını söyledi. Ben de telefonu kapatıp onu engelledim bi daha konuşmak istemediğimi, çok yıkık olduğunu söyledim. Sizce neden yapmış olabilir bunu ? Aşırı tepki mi verdim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?