Erkek arkadaşım günlerce sürdürdüğü yalanını itiraf etti .

Yalan olduğunu varsaysak bile bu kadar detaylı ve profesyonel bir yalan uydurması, onun akıl sağlığı ile ilgili beni endişelendirdi. Çok acınası bence. Sorsa zaten ben anlatırdım ne gerek var yalana başvurmaya
Biraz gaddarca olacak yazdığım ama sizin yaptığınız daha çok acınası

Ya gerçekten böyle bir kız vardı fakat anlattığına pişman oldu ilerleyen zamanlarda aleyhine kullanılabilir diye ya da böyle bir kız yok, kıskandırmak için uydurdu.

Her ikisi de kabul edilebilir değil. İlk ihtimal söylediğinin arkasında duracak totosu olmadığı için kabul edilebilir değil; ikinci ihtimal ise yalan söylediği için.

Her iki ihtimal de affetmemek için yeterli.

İkinizin de birbirinize çok derin duygularınız yokmuş. Yoksa 2 hafta, sizin için de daha ayrılığı sindirme süresi olurdu. Oturup yasını tutmayacaksınız tabii ki ama eğer ilişkiniz bitmeden önce duygularınız bitmediyse, bu yaptığınız hayata devam etmek değil, ilişkinizin üzüntüsünü başkalarıyla bastırmaya çalışmak. Buna ayrı parantez açmıştım, kapattım.

Asıl konuya gelecek olursam, böyle bir kız var veya yok, insan barıştığı sevgilisine ballandıra ballandıra, yok güzel kız vs diye anlatmaz. İlla günah çıkaracaksa "ayrıyken biriyle görüştüm" der, geçer.

Eğer doğruysa size nispet yapar gibi kızı tarif etmesi, yaptıklarını anlatması çok çirkin ve saygısızca. Bu davranışı zaten kabul etmemeniz gerekiyor.

Eğer yalansa, o ayrı bir sıkıntı. Sizin ağzınızı aramak, laf almak için ilişkinize zarar verebilecek böyle bir şeyi uydurması kabul edilecek bir şey değil. Ayrıca sizi tufaya düşürüp "itiraf ettirmek" de olacak iş değil.

Her halükarda bence bu ilişkinin gideceği bir yol yok.

Belki de o kızı sizinle birlikteyken buldu ve size ayrılma bahanesi olarak bu ilişkinin donunu göremiyorum diyerek size yol verdi ve sonrası o kızla yürümeyince kürkçü dükkanına döndü, günahını almayayım da☺️

Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Erkek arkadaşımla iki haftadır ayrıydık. Geçen gün tekrar konuşmaya başladığımızda ayrıyken başka bir kızla görüştüğünü söyledi. Kızın yaşından, dış görünüşünden ( çok güzel bir kızmış), buluşunca yedikleri yemekten sonra kızın arkadaşları ile tanışmasından bahsetti. Buraya kadar problem yok ayrıydık sonuçta. Asıl problem bunların hepsinin yalan olması. Beni denemek için böyle bir kız uydurmuş, ayrı kaldığımız süreçte ben biriyle görüşmüşmüyüm öğrenmek istemiş, o anlatınca ben de dökülürmüşüm (ben de iki gün falan biriyle az da olsa konuştuğumu anlatmıştım). Aslında böyle bi kız olmadığını itiraf etti, yalan söylediği için de pişman olmadığını söyledi. Ben de telefonu kapatıp onu engelledim bi daha konuşmak istemediğimi, çok yıkık olduğunu söyledim. Sizce neden yapmış olabilir bunu ? Aşırı tepki mi verdim sizce?
Aşağılık kompleksi olan bir ruh hastası. Uzak dur bence. Bak sen yokken hemen güzel bir kız beni kaptı diye aklı sıra üstünlük kurmak istemiş. 😄

Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Erkek arkadaşımla iki haftadır ayrıydık. Geçen gün tekrar konuşmaya başladığımızda ayrıyken başka bir kızla görüştüğünü söyledi. Kızın yaşından, dış görünüşünden ( çok güzel bir kızmış), buluşunca yedikleri yemekten sonra kızın arkadaşları ile tanışmasından bahsetti. Buraya kadar problem yok ayrıydık sonuçta. Asıl problem bunların hepsinin yalan olması. Beni denemek için böyle bir kız uydurmuş, ayrı kaldığımız süreçte ben biriyle görüşmüşmüyüm öğrenmek istemiş, o anlatınca ben de dökülürmüşüm (ben de iki gün falan biriyle az da olsa konuştuğumu anlatmıştım). Aslında böyle bi kız olmadığını itiraf etti, yalan söylediği için de pişman olmadığını söyledi. Ben de telefonu kapatıp onu engelledim bi daha konuşmak istemediğimi, çok yıkık olduğunu söyledim. Sizce neden yapmış olabilir bunu ? Aşırı tepki mi verdim sizce?
Yalan değildi , seni tam da böyle düşündürtüp acaba dedirtmek içindi. Başarmış.

Back
X