Erkek arkadaşım hakkında tavsiye

Geçmiş olsun. Hepimizin dönem dönem böyle köşeye sıkıştığı destek aradığı dönemler oluyor. Ama böyle destek olmaz canım. Sen ki kalp hastasısın, bu hayvan sana el kaldırıyor, seni tehdit ediyor, sonra da ne kadar sevdiğini söylüyor. Sende onu sevdiğini söylüyorsun. Kendini kandırma lütfen. Sevgi böyle bir şey değil. Bu aşk da değil. Düpedüz saplantı. Hiç arkadaşın yoksa annene anlatsan durumunu. Anneler kızlarının anlarlar. Ne kadar kapalı görüşlü de olsa, annen sana kıyamaz. Bu insan müsveddesine göstereceğin çabayı aileni kazanmak için göster. Onlar da zaten hasta olduğunu bildikleri için daha hassas davranacaklardır. Başına her ne gelirse gelsin, insanın dönüp geleceği yer yine ailesi oluyor.
Teşekkür ederim vakit ayırdın hakkını helal et. Sağol güzel yorumların için.

Kesinlikle korktugumu biliyor. Ben kalp hastasıyım çok üzülmeye korkmaya falan gelemiyorum o da bunu biliyor. kullanıyor
Ustelik kalp hastasi oldugunuzu biliyor ve sizi boyle uzuyor haa!!!simdi bu adam hos adam demeye bin sahit gerek:KK12:sizi seviyormu yani?bumudur ask sizce?bence once bunu sorun kendinize!

Başta çok yüz vermişsiniz. Keşke desem de değişen bir şey olmayacak. Tez zaman da bu insandan kurtulun ! bir halt yapamaz.!

Onsuzluğa dayanabilecek olsam bir dakika durmazdım. Bir hastalığım var ve ona ihtiyacım var . Ben dayansam bedenim buna dayanmaz. İnsanlar yorum yapıyor acımasızca eleştiriyor dalga geçiyor laf söylüyor. Keşke biraz empati yapsalar. Size çok teşekkür ederim anlayışlı ve guzel yorumunuz için. Rabbim aşkınızı daim etsin.
Aminn canm insiallah allah razı olsun. Kuzum herkesin kendini ifade biçimi farklı.
Şuan sana vazgeçilmez gibi geliyor, ayrılsan nefesin kesilecek gibi ama canm bak burda babasından dayak yediği için babasına kızan hakaret ettiği için onunla aynı evde yaşamaktan nefret eden insanlar var. Baba yani anladin mi onun canından onun kanindan ama şiddet herseyi siliyor zamanla yerini kirginliklar mutsuzluklar alıyor.
Sana birisi senin anlattıklarını anlatsa herseye rağmen evlen ayrilma asla mi derdin kardeşim.
Seni kendine mecbur etmeye çalışıyor. Bak üzülmiceksin demiyorum. Çok canın yanacak belki daha sonra hayatına biri girse onun olumlu huylarini arıcaksin. Ama geçecek hersey gibi kendini bile bile bi mutsuzluga mahkum etme olur. Herşey değişir kuzum evet ama huy en zor olanı hani derler ya can çıkar huy çıkmaz diye.
Çok çok iyi düşün biraz kıymetini bilse bunları yapar mı seni sevgisiyle değil tehdit ederek yanında tutmaya çalışıyor.
Çok iyi düşün canm hayat senin hayatın ama kaderini biraz da olsa degistirmek senin elinde ..

Canm bak bide kalp hastasıyım diyorsun seni düşünen bi adam hadi kıymak bi tarafa. Hiç mi düşünmez ya bişey olursa benim yüzümden diye.
Sakin canm sakin burda konusulanlati bu aksam sakin kafayla düşün canm.
Bi kagit al eline önce eksilerini yaz sevdiğin adamın sonra artılarını bi karşılaştır bakalım hangisi daha fazla. Sonra güzel bi dua et uyumadan düşün ama sen olarak değil sizin yerinize başka birini koy. Hangisi mantikliysa onu söyle kendine canm tamam mı.

Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Çok taviz vermissin dayak ne yaa?

burda yaptigin atarin binde birini seni doven insana yapsaydin keske..ne yani ne soylenmesini bekliyosun ..harikasin devam et.bu iliski duzelir flan mi desin millet.o zman rahatlicakmisn.adam belli iste.daha kazanmaktan bhsediyosun.askin gozu kor diye bsey yok ama bile bile lades lafi gercekten dogru..sen kendine ediyosun ..

Bu kadar değersiz değilsin.İnan ki kınamıyorum ama dayak atmış, geçmişteki ilişkini hatırlatıp seni üzmüş, küfür etmiş.Ayrılman için daha ne yapması lazım sana?

Bence yol ver gitsin,ne kadar daha dayanabilirsin ki.havlayan köpek ısırmaz derler hem.bence daha da saplantı haline gelmeden bitir derim ben.üzülmen çok normal ama hayatta neler oluyor neleri unutmuyor ki insan.

Konu sahibesi neden banlandı ki? Sahte miymiş?

Sakinim...sakinim.
Simdi bak canim benim.
Sana sormak istiyorum.
Kucuklugune geri don.
Nasil bi evlilik isterdin vakti zamaninda?
Nasil bi kocan olsun isterdin?
O hayaline geri don.
Lutfen bi dk dusun su an.
.....
....
Ve smdi nolur karsilastir sevgilinle o hayalindaki adami.
Uyuyormu?
Eger uyuyorsa ikiside devam.
Uymuyorsa cozum ne?
Sence cozum ne?

Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Daha ne bekliyorsunki onun yanında

Siz bunları yaşarken aileniz nerde? Ailenize söyleyin.Sizinki sevgi değil.. Siz de alismissiniz sizi eziklemesine dayagina kufrune.. Bunları kendinize layık görüyorsanız devam edin..

Bende buna benzer bişey yaşamıştım. Sevgilimden ayrıldığım dönemdeki arkadaşlklarımı, yaşanmışlıklarımı sorgulamıştı. Bende malesef şiddet, hakaret hepsini gördüm. Benide tehdit etmişti özel yaşadıklarımızı ailene anlatırım diye. Hem cok seviyordum(!) hemde korkuyordum.

Sana tavsiyem inanma onlarda öyle bi yürek yok kimseye bişey anlatamazlar. Gerçekten yürekli olsalar böyle davranışı adamlıklarına sığdıramazlardı. Bunlar genelde itilip kakılmışlar yıllarca şimdide olmayan egolarını tatmin peşindeler.

Sana tavsiyem kendine gel ve kendi değerini gör. Ondan vazgeçemiyosun ama kendinden mi vazgeçiyosun? Bu hissettiğin sevgi değil sadece kötü bir alışkanlık.

Keşke dememen dileğiyle canım

O karakola,savcılığa falan bir görünsün bir daha el kaldıramaz sana.Seven adam şiddet uygulamaz bunu da unutmayın.

Back
X