Erkek arkadaşım hakkında tavsiye

Ez azından kazanmak ve düzeltmek için bir şeyler yapmam lazım ben öyle düşünüyorum. Evlilik yok şu an için bu durumda olmaz zaten ama seviyorum ve kazanmak istiyorum.

bu adamdan senin kazancin koskoca bi SIFIR olur...
ailesinin adam edemedigini sen mi duzeltip adam edeceksin?
bak bunlar hep genclikten..21 yas nedir ya nedir??
senin civildayacagin hayatinin baharini bu manyakla mi gecireceksin?
yol yakinken don..
buralara bikac sene sonra daha agir konular acarsin..

Canm ya suan sana karşı dövmek,sövmek,hakaret,tehdit her türlü suçu işliyor farkındasında üstelik. Bugün bunu yapan yarın öbür gün ne yapmaz.
Yol yakınken dön canm. Olabilir seviyor olabilirsin ama bu sevgiden çok takıntı canm.
İnsanlar daha sonra Kocalari tarafından öldürmekten korktukları için kendi evlerinde saklaniyolar.
İlerde hem pişman olup hem üzülmekten.
Şimdi bikere üzül kurtul canm...
Keşke kazanabilsem ben şu an kazanmak istiyorum onun derdindeyim. Birini çok sevmişseniz beni anlarsınız. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Bence evlenin, çocuk yapın.
Nikahta keramet var,
Sevgiliyken herşeyi affedip evlenip çocuk yapanlara bir cesaret geliyor
Boşanıp tek başına çocuğuna bakma konusunda.:KK51:

bu adamdan senin kazancin koskoca bi SIFIR olur...
ailesinin adam edemedigini sen mi duzeltip adam edeceksin?
bak bunlar hep genclikten..21 yas nedir ya nedir??
senin civildayacagin hayatinin baharini bu manyakla mi gecireceksin?
yol yakinken don..
buralara bikac sene sonra daha agir konular acarsin..
Anlıyorum haklısınız. Keşke kazanabilsem onu çok isterim. Teşekkür ederim ilginiz için

Konuyu çekme başka yere ya gayet konuşuyoruz işte normal cevap verenlerle. Harbi sen kaos seviyorsun a. Eleştirebilirsin sıkıntı yok dozunu kaçırma yeter
Sana dusmez neyi nereye yazacagim forum kurallari nispetinde yazarim yazacagimi. Sen git seni döven sana söven adama karsi savun kendini once

İşime gelmeyeni değil dozunu açanı begenmıyorum. Konuya herkes yorum yapsında yazmadım değil mi. Anlayan yazıyor anlayan konuşup destek oluyor. İnsanların halınden anlayın arkadaşım çocuk değilsiniz.
Yahu adam seni resmen kullanıyormuş daha neyin kazanmasindan bahsediyorsun ????
Tehditler küfürler dayak daha neyin kafasindasin !!!

Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Tekmeyi basmalısın. Yada ondan somut şekilde tekme yiyip duracaksın. Bu.

Ez azından kazanmak ve düzeltmek için bir şeyler yapmam lazım ben öyle düşünüyorum. Evlilik yok şu an için bu durumda olmaz zaten ama seviyorum ve kazanmak istiyorum.

İmkansız. Düzelmez. Kazanılmaz.

Evlilik yok diyorsun ama bir bakmışsın evlenmişsin.
Peki yarın öbür gün çocuğunu döverse, o zaman ne yapacaksın? Senin kanından canından yavruna vurduğunda?

İmkansız. Düzelmez. Kazanılmaz.

Evlilik yok diyorsun ama bir bakmışsın evlenmişsin.
Peki yarın öbür gün çocuğunu döverse, o zaman ne yapacaksın? Senin kanından canından yavruna vurduğunda?
Ailesiyle sıkıntıları var bunu bana yansıtıyor. Bi şekilde çözebilmeyi ümit ettim hep. Haklısınız tabi ki

Nesini seviyorsunuz tam olarak? Çok mu güzel dayak atıyor, yaratıcı küfürleri mi var nedir yani? Benim bildiğim iyi insanlar sevilir, sizinki stockholm sendromundan başka bir şey değil.

Hiç ciddi manada aşık oldunuz mu?

Neyine aşıksın?
Bana aşkı anlatabilir misin?

Ailesiyle sıkıntıları var bunu bana yansıtıyor. Bi şekilde çözebilmeyi ümit ettim hep. Haklısınız tabi ki

Bu hayatta sıkıntı bitmez. Senin de yiyeceğin dayak bitmez.
Herkesin sıkıntısı var.
Şiddetine mazaret bulup, kendin için kabul edilebilir yapmamalısın.

Back
X