Erkek arkadaşım hakkında yardımcı olun?

hangi takım

• fenerbahce

OY: 4 21,1%
  • beşiktaş

OY: 6 31,6%
  • galatasaray

OY: 9 47,4%

• Ankete Katılan
    19
bu adamdan sana yar olmaz. olmamışta zaten. seni denemiş evine gitmişsin öpüşmüsün. olay bitti. ev kızı modeli sende yok. diger adaylata bakalım demiş.
komşuların ögrenmesi de tuz biber olmuş duruma.. ki senin söyledigini düşünmüştür. ki ben bile öyle düşündüm.
bir daha ki ilişkinde adamların evine gitme. mumkun oldugunca gec öpüşmeye bak. kimseye sevgiliyiz deme, mumkun oldugunca durumu sakla, komşu veya uzaktan akrabalar ile sevgili -eş olma.

yok bekar oldugundan eminim ya bir senedir oturuyor burda biraz ordan guvendim kendime sanırım yanlıs yaptıgımın farkındayım malesef

Şampiyon Beşiktaş.

Konuna gelince; aranızda ten uyumu yok belki.
Belki muhabbetinden zevk almadı.
Bişiler onu itmis. Ne olabilir sence?

Yoksa ben hevesini almış muhabbetine inanmam. Erkek etkileniyorsa ilk geceden de sevişsen seni yıllarca birakmaz.

Erkekler kolay elde ettikleri kadınları önemsemiyor maalesef.İstese çok güzel olsun basit kadın oluyorlar elde edildiği anda.Bunun için kendini ağırdan satmak deyimi çok uygun.

yani yan yanayken hiç sorun yok gayet guzel muhabbet ediyoruz bilmiyorum ki benden kaynaklı bişey oldugunu dusunmuyorum anlayamıyorum

Erkekler kolay elde ettikleri kadınları önemsemiyor maalesef.İstese çok güzel olsun basit kadın oluyorlar elde edildiği anda.Bunun için kendini ağırdan satmak deyimi çok uygun.
ben cozemedım zaten erkekleri neyi nasıl dusunuyolar ne anlam çıkarıyolar nerelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…