- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
bu adamdan sana yar olmaz. olmamışta zaten. seni denemiş evine gitmişsin öpüşmüsün. olay bitti. ev kızı modeli sende yok. diger adaylata bakalım demiş.arkadaşlar 3 haftadır bir çocukla konusuyorum aynı apartmanda oturuyoruz yaklaşık bı senedir burda oturuyor kendisi sivil polıs gorduugumde hoşlandım kendısınden oda benden hoşlanmış her neyse bız suanda tanıstık birlikteyiz 3 hafta oldu bıraz hızlı ilerledik onun yuzunden ben bir kaç kere evinefalan gittim yakınlaştık biraz ilk gunler daha guzeldi yogun bir şekilde konusuyoduk ama şimdi işte sormak istediğim size burda başlıyor. ben gorusmek istiyorum ama o çok yogun bana karsı soguk sanki canım bilmem ne diyo ama hissediyorum sanki takmıyor beni halbuki benimle tanısmak için 2 ay boyunca ulaşmanın yolunu aramıs mesela sabah işe gidicek bende dısardaydım bir goriyim dedim oda evden cıktı çok vaktim yok dedi işe gec kalmıs sanki bir saat konuşalım dedik bende iyi git dedim insan 5 dk ayıramazmı bide 5 gundur gormuyorum ıs nedeniiyle yani yanımdan gecti gunaydın dedi gitti apartmanda bir kaç kişi ogrendi soledim burda gorusmeyız konusmayız falan dedi ben onun kadar dert etmiyorum işte bole siz ne dusunuyorsunuz yardımcı olur musunuz bana sizce sogukmu davransam ben arayıp sormasammı napsam arkadaşlar yardım edin((
Nihan 20 yaşında mısın? Bu sivil polis dediğin kaç yaşında? Sivil polis olduğuna nasıl emin oldun? Ne malum iş için orada, karısının memlekette olmadığı.?
Onun yüzünden hızlı ilerledik diyorsun da, kadın olarak senin bir ağırlığın olsun. Yoksa adamlara kalsa ne kadar çabuk oldu bitti, o kadar kar. Sadece 3 hafta tanıdığın bir adamın evine gitmek deli cesareti valla.
yeni uye oldum evet ole sandım bilemedim aklıma bişey gelmedi bende fenrbahceli olarak :)) bole bişey yazıyım dedim alakasız tabiki orası ayrıKonu açarken anket kısmının doldurulmasını zorunluluk mu sandınız yoksa.
yok bekar oldugundan eminim ya bir senedir oturuyor burda biraz ordan guvendim kendime sanırım yanlıs yaptıgımın farkındayım malesef
haklısın ole yapıcam yani bişeyler yapmam lazım cok sagolO zaman siz de mesafeyi koyun. Uzak ve soğuk davranın. Bakalım o ne diyecek.
takılmaca mı oluyo bilmiyorum ki aramıcam zatenArama nihan'cım..
İlişki yok sanırım takılmaca olmuş biraz onun açısından.
Oyum da tabi ki GalataSaray a gitti Eki Görüntüle 1833970
ben cozemedım zaten erkekleri neyi nasıl dusunuyolar ne anlam çıkarıyolar nerelerdenErkekler kolay elde ettikleri kadınları önemsemiyor maalesef.İstese çok güzel olsun basit kadın oluyorlar elde edildiği anda.Bunun için kendini ağırdan satmak deyimi çok uygun.
Kaçan kovalanır anacımyani yan yanayken hiç sorun yok gayet guzel muhabbet ediyoruz bilmiyorum ki benden kaynaklı bişey oldugunu dusunmuyorum anlayamıyorum
hmm kaç diyorsun yaniKaçan kovalanır anacım
beşiktaşKim şampiyon oldu la ?
Yani...hmm kaç diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?